Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
4 mü alayım şimdi
Kuzu ben foto çekimindeki beyaz hariç diğerlerini normal zamanda da giyerim o yüzden sorun etmedim açıkçası. 3 de yeter ama korktum kan vs olursa diye. Şimdi doğumdan çıkınca bir gecelik giyeceğiz, aynı gün ilerleyen saatlerde pijamaya geçsek, ertesi gün de beyaz foto çekimi için gecelik 3 etti zaten. 1 tane de ben ne olur ne olmazcı hahaha

Aşkım ben foto çekimi için ayrı bir şey alacam zaten, onun harici 3 götürecem

Doğuma eşin giremiyor kuzum refakatçi olarak alınıyor mu onu da bilmiyorum. Ben annemi istediğim için sormadım bile. Odamız tek kişilikti eşim yanımızda uzun bir süre durdu ama gece eve geçmişti yatmak için. Doğum sırasında zaten annemi de çıkardılar. Sancı aşamasında vardı ama doğururken refakatçi almıyorlar

Çekim için bundan istemiştim ama beden kalmamış siteye bir bakın kızlar belki bir şeyler bulursunuz içinize sinen çekim için

Eklentiler

• IMG_5969.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 132
Ben de ayağımda uyutuyorum kuzum ama gece uyanmadığı için daha iyiyiz emzirmeyi bıraktığımdan beri. Zorluyor tabi ama doğumdan sonrası çok daha zor olacak korkmuyor değilim

Şunların beyazı yok kızlar pembede çok absürt durur mu çekimde, saten
Kuzum niye absürt olsun sen beğendikten sonra bence şöyle düşün sen organizasyonu tutacaktın sanırım onu ne tarz istiyorsun renk ve tarz olarak geceliği de öyle seç. Ama foto çekiminde ben pijamadansa gecelik sabahlık daha çok beğeniyorum

Evet kanka senin dediğin daha mantıklı ben biraz bekleyim o zaman belki beyaz içime sinen bir şey bulurum gecelik daha güzel olur, organizasyon soft renklerde olacak, bu model aynısı

Eklentiler

• IMG_5970.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 136
Evet kanka senin dediğin daha mantıklı ben biraz bekleyim o zaman belki beyaz içime sinen bir şey bulurum gecelik daha güzel olur, organizasyon soft renklerde olacak, bu model aynısı
Çok güzel kuzum buna beyaz da uyar soft pembe de hatta ben olsam sanırım arka plan yoğunluk beyaz diye pudra tarzı bir şey giyerdim

Benim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım valla
Gecelik almadın heralde canım? Ben de almayı düşünmüyorum ama eksikliğini hissetmem inşallah

Almadım canım, ben gecelik giyemem, sezeryan da olacağım zaten, gecelik bilmem li üşürüm gibi hissediyorum onunla, o yüzden almayacağım

Canım banada bakıldı, gelip çıkarıyordu, hatta her şeyi onlar yaptı, annem yanımdaydı ama onlara hiç görev kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…