- 15 Ağustos 2024
- 2.053
- 3.892
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.861
Kuzu ben foto çekimindeki beyaz hariç diğerlerini normal zamanda da giyerim o yüzden sorun etmedim açıkçası. 3 de yeter ama korktum kan vs olursa diye. Şimdi doğumdan çıkınca bir gecelik giyeceğiz, aynı gün ilerleyen saatlerde pijamaya geçsek, ertesi gün de beyaz foto çekimi için gecelik 3 etti zaten. 1 tane de ben ne olur ne olmazcı hahaha4 mü alayım şimdi
Kalınlığı nasıl kuzum çok ince değil demiKuzumm ben bunun lacivertini almışım ama 3 parça elbise kısmı yok, cidden yumuşacık
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aşkım ben foto çekimi için ayrı bir şey alacam zaten, onun harici 3 götürecemKuzu ben foto çekimindeki beyaz hariç diğerlerini normal zamanda da giyerim o yüzden sorun etmedim açıkçası. 3 de yeter ama korktum kan vs olursa diye. Şimdi doğumdan çıkınca bir gecelik giyeceğiz, aynı gün ilerleyen saatlerde pijamaya geçsek, ertesi gün de beyaz foto çekimi için gecelik 3 etti zaten. 1 tane de ben ne olur ne olmazcı hahaha
Doğuma eşin giremiyor kuzum refakatçi olarak alınıyor mu onu da bilmiyorum. Ben annemi istediğim için sormadım bile. Odamız tek kişilikti eşim yanımızda uzun bir süre durdu ama gece eve geçmişti yatmak için. Doğum sırasında zaten annemi de çıkardılar. Sancı aşamasında vardı ama doğururken refakatçi almıyorlarVerdiğin bilgiler için teşekkür ederim admincim. Bu konuyu bende merak ediyorum şu an hem özelde hem şehir hastanesinde doktora gittiğim için nerde yapsam diye kararsızım. Şeyi sormak istiyorum eş durumu nasıl oluyor normal doğumda eşini yanına almıyorlar sanırım değil mi veya yanıma mesela annemi falan alabiliyor muyum birde odalarda refakatçi durumu nasıl oluyor tek kişilik oda olursa bilmiyorum da oldu ki iki kişilik odalarda yer var sadece eşim kalabiliyor mu?
Kuzu iç gösterecek incelikte değil ama kalın da değil efil efil. Hastane sıcak oluyormuş o yüzden ben böyle tercih ettimKalınlığı nasıl kuzum çok ince değil demi
Heh tamam kuzu aynı ben de öyle işteAşkım ben foto çekimi için ayrı bir şey alacam zaten, onun harici 3 götürecem
Ben de ayağımda uyutuyorum kuzum ama gece uyanmadığı için daha iyiyiz emzirmeyi bıraktığımdan beri. Zorluyor tabi ama doğumdan sonrası çok daha zor olacak korkmuyor değilimEki Görüntüle 3657340
Kızlar merhaba okul açıldı açılalı buraya gelemedim asla zaman bulamıyorum hem oğlumu bırakıp gitmek onu alıştırmak çok zorladı hem de bebeğimin pozisyonu ters olduğu için ben aşırı zorlanıyorum 31.haftaya yeni girdim devamı nasıl gelecek bilmiyorumAyrıca oğlum hala bu şekilde ayağımda uyuyor ikinci çocuğu bekleyip aralarında yaş farkı az olanlar nasıl yapıyorsunuz Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Kuzum niye absürt olsun sen beğendikten sonraŞunların beyazı yok kızlarpembede çok absürt durur mu çekimde, saten
Evet kanka senin dediğin daha mantıklı ben biraz bekleyim o zaman belki beyaz içime sinen bir şey bulurum gecelik daha güzel olur, organizasyon soft renklerde olacak, bu model aynısıKuzum niye absürt olsun sen beğendikten sonrabence şöyle düşün sen organizasyonu tutacaktın sanırım onu ne tarz istiyorsun renk ve tarz olarak geceliği de öyle seç. Ama foto çekiminde ben pijamadansa gecelik sabahlık daha çok beğeniyorum
Çok güzel kuzum buna beyaz da uyar soft pembe de hatta ben olsam sanırım arka plan yoğunluk beyaz diye pudra tarzı bir şey giyerdimEvet kanka senin dediğin daha mantıklı ben biraz bekleyim o zaman belki beyaz içime sinen bir şey bulurum gecelik daha güzel olur, organizasyon soft renklerde olacak, bu model aynısı
O sırada muslin takımıyla kızımÇok güzel kuzum buna beyaz da uyar soft pembe de hatta ben olsam sanırım arka plan yoğunluk beyaz diye pudra tarzı bir şey giyerdim
Sen Periye nasıl bir şey yaptırmıştinO sırada muslin takımıyla kızım
Canım ben 72 kiloyum L beden aldım yanları esnek olduğu için M bedende alabilirsinKızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Iç çamaşırı nereden aldın canım
Benim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım valla
Gecelik almadın heralde canım? Ben de almayı düşünmüyorum ama eksikliğini hissetmem inşallah
Ben hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şeyebe dedi ki doğumdan sonra sürekli alttan kanama kontrolü yapıyoruz bir sıkıntı var mı diye o yüzden gecelik daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?