- 1 Aralık 2022
- 3.036
- 4.772
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.881
Kuzumm ben bunun lacivertini almışım ama 3 parça elbise kısmı yok, cidden yumuşacık
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum en baştan beri fikrim buydu ve aldığım için memnunumKuzu bugün maxi cosi leona2 yi mağazada inceleme fırsatım oldu ve çok beğendim gerçekten çok kaliteli duruyor, açılıp kapanması çok kolay birde hafifsirinm
Ya ebe de bize kolaylık olur dedi, benim için fark etmiyordu zaten çok sıcak oluyormuş hastane ondan dedimCanım banada bakıldı, gelip çıkarıyordu, hatta her şeyi onlar yaptı, annem yanımdaydı ama onlara hiç görev kalmadı
Kuzum en baştan beri fikrim buydu ve aldığım için memnunumdün bir arkadaşım gördü sürüşü ne kadar güzel bizimki çok hantal bu çok hafif keşke ben de bundan alsaydım dedi
Ya ebe de bize kolaylık olur dedi, benim için fark etmiyordu zaten çok sıcak oluyormuş hastane ondan dedim
Beden olarak ne aldınız kızlarBen de bunun lacivertini aldım, çok beğendim canım
Kuzum ben 73 kiloyum XL aldım bol oldu ama hem normalde de pijamada bir beden büyük alırım rahat etmek için hem de ne kadar kilo alacağımı bilemeyip büyük aldım.
Ben de aynı kilodayım xl düşünmüştümm tamamdır alıyorum hemennKuzum ben 73 kiloyum XL aldım bol oldu ama hem normalde de pijamada bir beden büyük alırım rahat etmek için hem de ne kadar kilo alacağımı bilemeyip büyük aldım.
bana zaten bunlarla gelinO zaman kızlar göbek işi de hurafevücut yapısıyla alakalı olduğuna karar verdim an itibarıyla
Hep sen mi göbek şov yapacaksın
Ay ben bunu unutmuştum sağolKızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Burada okudukça eksik tamamlıyoruz cidden iyi oluyo, atlet depend dışında kendime bişey almamıştım meselaAy ben bunu unutmuştum sağol
Ama siz bir sürü alışveriş yaptınız ben hiçbir şey yapmadım öyle düşünBen onları da henüz seçemedim
L beden benceKızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Kuzum ben 73 kiloyum XL aldım bol oldu ama hem normalde de pijamada bir beden büyük alırım rahat etmek için hem de ne kadar kilo alacağımı bilemeyip büyük aldım.
Kızlar boyunuz kaç bende bundan almayı düşünüyordum 76 kiloyum XL mi alsam boyum 155Canım ben L aldım
Canım benim 167Kızlar boyunuz kaç bende bundan almayı düşünüyordum 76 kiloyum XL mi alsam boyum 155
Ağrı mı yoksa kramp mı? Bende kramp yok ama özellikle yatınca ya da yürüyünce parmaklarım şişiyor ve hareket ettirmekte katlamakta zorlanıyorum. Onun ağrısı oluyor yani bir süredir. Ama kramp gibi değil benim dediğimKızlar konudan bağımsız bir şey soracağım yaşayan var mı acaba diye. 1-2 haftadır el parmaklarımda aşırı ağrı var özellikle geceleri böyle kapatıp açtığımda kramp girer gibi oluyor ama çok fena ağrıyor. Yaşayan var mı acaba
Kanka boyumuz 10 cm fark var kiloda ben doğuma kadar 76 olurum şu an 70 çünkü, sen depend alıp denedin miCanım benim 167
Ayhhh çokselsirinm böyle kanka
Kızlar boyunuz kaç bende bundan almayı düşünüyordum 76 kiloyum XL mi alsam boyum 155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?