Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Pamlok canım sen grip aşısı yaptırdın mı? Bizim doktorun yazdığı aşıyı bulmak biraz zormuş ya biz sizin oralarda bulduk, şimdi aldık. Pursaklar Fatih eczanesi bugün nöbetçi oradan eşimle bana aldık az önce

Kuzum yarın tetanozun 2. Dozu için gidicem asmye gittiğimde sorarım diye düşünmüştüm. Haftaya da grip aşısını yaptırmayı düşünüyorum doktor 1 hafta arası olsun tetanozla demişti yarın eczaneye bakıp grip aşısını da ayırttırayım çok teşekkür ederim

Al evde buzdolabında dursun canım çünkü eşim bir sürü eczane aradı hepsi direkt hiç bir yerde yok falan dedi

Kızlar siz tetanozun karmasını hangi haftada yaptırdınız? Beyazyasemin Pamlok . Ben 28 de tdap oldum 2.dozuyla ilgili bişey konuşmadıkta hiç

Kızlar siz tetanozun karmasını hangi haftada yaptırdınız? Beyazyasemin Pamlok . Ben 28 de tdap oldum 2.dozuyla ilgili bişey konuşmadıkta hiç
Ben 1 ay önce yaptırdım asmdeki hemşire kendi gün verdi zaten yarın için. Hem kan idrar tahlili hemde aşı yapılacak. İstanbuldakinden sonra buradaki asm den çok çok memnunum hem çok güleryüzlüler hemde baya iyi takip ediyorlar

Benim ki hiçbişey söylemedi 4 hafta dolunca kendim gideyim bari. Evet iyiymiş seninki canım. Kan idrar da şuana kadar hiç almadılar orada, istemediler de. Ben kendim veriyorum

Benim ki hiçbişey söylemedi 4 hafta dolunca kendim gideyim bari. Evet iyiymiş seninki canım. Kan idrar da şuana kadar hiç almadılar orada, istemediler de. Ben kendim veriyorum
Benimde istanbuldaki hiç aramamıştı bile bence olması gereken benim asm nin yaptığı ama bazılarının işine gelmiyor takip etmiyor

Benimde istanbuldaki hiç aramamıştı bile bence olması gereken benim asm nin yaptığı ama bazılarının işine gelmiyor takip etmiyor
Tabi olması gereken o, kimin ne kadar işine gelirse. Ben 30 Eylül de gittim daha gebelik kaydımı açmamışlar sistemden bi ajandaya not almış öylece bırakmış ilk gittiğimde

Grip aşısı zorunlu mu kızlar ne kadar faydası var ve tan etkileri var mı

Grip aşısı zorunlu mu kızlar ne kadar faydası var ve tan etkileri var mı
Zorunlu değil canım. Bizim doktor olmamız gerektiğini söyledi. Bu sene ağır atlatılıyormuş. Hatta senden çok bebekler için istiyorum dedi. Plasenta yoluyla antikorlar bebeğe de geçiyormuş ve ilk altı ay onları da koruyormuş. Doğumumuz kışa denk geldiği için olmamızı istiyor. Doktoruma güveniyorum

Teşekkür ederim canım cevabın için haftaya cuma şehir hastanesinde muayenem var en iyisi birde ordan bilgi alayım aşağı yukarı kuralları aynı sanırım şehir hastanelerinin

Benim de oluyor ama sabahları oluyor veya gece sabaha doğru tuvalete falan kalktığımda fark ediyorum özellikle yüzük parmaklarım daha bi farklı ağrıyor ödem topluyor muhtemelen o yüzden oluyor bu ağrılar benimki gün içerisinde hareket ettirdikçe yok oluyor

Kızlar bugün bebeğim hep sağ tarafımda hissediyorum. Tekme değil de tarif edemiyorum bişeyler oluyo orda bi dalgalanma sonra geçiyor. Bu arada bebeğim bi tık yukarı çıktı sanki .sizde de oluyor mu bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…