- 1 Aralık 2022
- 3.035
- 4.770
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.841
Yok canım almadım daha. Kendi ihtiyaçlarım kaldı bir tek ona da bir türlü karar veremiyorum
Iç çamaşırı nereden aldın canımCanım ben 4 takım uzun kollu pijama, bir tane şortlu takım, 1 tane tam lohusa takımı, 1 tane de altı uzun üstü tişört pijama aldım, ya bunların tamamı fazla evde giyerim diye aldım, her beden aldım vallaiç çamaşırı da emzirme atleti aldım 2 tane şimdilik, depend külot var benim ama 1 paket daha alacağım
Ne olduğunu bir bilsemKızlar bu arada clinikid rahatlatıcı masaj yağını daha önce kullanan var mı? Özellikle gaz için çok duyuyorum
Hahahaha ya bir arkadaşım mutlaka al demişti de aklıma geldi, özellikle gaz için önerilmiş. İçeriği doğal yağlar gibi görünüyorNe olduğunu bir bilsemyine çıkardı başımıza bir şeyler
Kaydettim, alırsan haberim olsun lütfenHahahaha ya bir arkadaşım mutlaka al demişti de aklıma geldi, özellikle gaz için önerilmiş. İçeriği doğal yağlar gibi görünüyor
Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml - Fiyatı, Yorumları
Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben satıcı ve kullanıcı yorumlarına bakarak xl aldım, doğuma 80-83 arası bir kiloda gireceğimi düşünüyorum. Genelde yorumlarda büyük olmasının sıkıntı olmayacağı, saran lastikli bir yapısının olduğu yazıyor. Senin yerinde olsaydım da L alırdımKızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Benim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım vallaCanım ben 4 takım uzun kollu pijama, bir tane şortlu takım, 1 tane tam lohusa takımı, 1 tane de altı uzun üstü tişört pijama aldım, ya bunların tamamı fazla evde giyerim diye aldım, her beden aldım vallaiç çamaşırı da emzirme atleti aldım 2 tane şimdilik, depend külot var benim ama 1 paket daha alacağım
Benim de öyle kuzum yaa ama galiba biraz daha ağrılı ama yine de yürüyorum sadece korkuyorum. Bir kaç gün bakayım da çok zorlarsa giderimCanım seninde cok ağrın oluyor o zaman desene. Bir git görün istersen icin rahatlasın yine de. Benim doktorum bugun böyle bilgi verdi bana ama yinede sen bir görün kuzum.
Pozisyonu pas aşağı olunca vajina kemiklerine daha cok baskı yapiyorlar galiba.
Benim hala saga sola dönerken agri oluyor yatip kalkarken agri oluyor. Hele yürürken ilk 5 6 adım baya bir ağrılı
Daral geliyorBen satıcı ve kullanıcı yorumlarına bakarak xl aldım, doğuma 80-83 arası bir kiloda gireceğimi düşünüyorum. Genelde yorumlarda büyük olmasının sıkıntı olmayacağı, saran lastikli bir yapısının olduğu yazıyor. Senin yerinde olsaydım da L alırdımBen çamaşırda dar sıkan şeyleri sevmiyorum, hele bir de doğumdan sonra hiç çekemem sanki
Ben L aldım canım, M sıkmış falan diyolardıKızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Bende hiç gecelik bakmadımBenim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım valla
Gecelik almadın heralde canım? Ben de almayı düşünmüyorum ama eksikliğini hissetmem inşallah
Canım, benim göbüş sivri, erkeğe benziyor, top tutmuş gibiyim, arkadan bakınca asla hamile olduğum anlaşılmıyor mesela, ilki oğlandı mesela o göbüşün aynıs çıktı yine ben de, ben de anlayamadım
O zaman kızlar göbek işi de hurafeBenimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumu
Hep sen mi göbek şov yapacaksınmaşallah kız yeni gördüm senin resmi çok tatlısınız
Ben hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şeyBende hiç gecelik bakmadımhep pijama takımı favlamışım
Aaa bak bu günde aydınlandık o zaman ben 2 pijama 1 gecelik alayım yanımaBen hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şeyebe dedi ki doğumdan sonra sürekli alttan kanama kontrolü yapıyoruz bir sıkıntı var mı diye o yüzden gecelik daha iyi oluyor
Ben de öyle planlıyordum kuzum ama şimdi geceliği de 2'te çıkaracağım. Biri beyaz fotoğraf çekimi için giyeceğim ertesi gün onu. Bir tane de şimdi doğum çıkışı giymelik koyu renk bir şey alacağımAaa bak bu günde aydınlandık o zaman ben 2 pijama 1 gecelik alayım yanıma
4 mü alayım şimdiBen de öyle planlıyordum kuzum ama şimdi geceliği de 2'te çıkaracağım. Biri beyaz fotoğraf çekimi için giyeceğim ertesi gün onu. Bir tane de şimdi doğum çıkışı giymelik koyu renk bir şey alacağım
Kuzumm ben bunun lacivertini almışım ama 3 parça elbise kısmı yok, cidden yumuşacıkAlmamış olanlar için bu seti öneriyorum hem pijaması hem geceliği hem de sabahlığı var. Sen de koyu renklerine bakabilirsinsirinm Çok yumusak, efil efil bir kumaşı var ve fiyatı da uygun. Beklediğimden çok daha iyi geldi hatta bir tane de sadece alt üst takım olandan aldım.
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Kısa Kol 4 Parça Hamile Pijama ve Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?