Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Yok canım almadım daha. Kendi ihtiyaçlarım kaldı bir tek ona da bir türlü karar veremiyorum

Canım ben 4 takım uzun kollu pijama, bir tane şortlu takım, 1 tane tam lohusa takımı, 1 tane de altı uzun üstü tişört pijama aldım, ya bunların tamamı fazla evde giyerim diye aldım, her beden aldım valla iç çamaşırı da emzirme atleti aldım 2 tane şimdilik, depend külot var benim ama 1 paket daha alacağım

Iç çamaşırı nereden aldın canım

Kızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Ben satıcı ve kullanıcı yorumlarına bakarak xl aldım, doğuma 80-83 arası bir kiloda gireceğimi düşünüyorum. Genelde yorumlarda büyük olmasının sıkıntı olmayacağı, saran lastikli bir yapısının olduğu yazıyor. Senin yerinde olsaydım da L alırdım Ben çamaşırda dar sıkan şeyleri sevmiyorum, hele bir de doğumdan sonra hiç çekemem sanki

Benim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım valla
Gecelik almadın heralde canım? Ben de almayı düşünmüyorum ama eksikliğini hissetmem inşallah

Benim de öyle kuzum yaa ama galiba biraz daha ağrılı ama yine de yürüyorum sadece korkuyorum. Bir kaç gün bakayım da çok zorlarsa giderim

Daral geliyor

Benimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumu
O zaman kızlar göbek işi de hurafe vücut yapısıyla alakalı olduğuna karar verdim an itibarıyla
maşallah kız yeni gördüm senin resmi çok tatlısınız
Hep sen mi göbek şov yapacaksın

Bende hiç gecelik bakmadım hep pijama takımı favlamışım
Ben hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şey ebe dedi ki doğumdan sonra sürekli alttan kanama kontrolü yapıyoruz bir sıkıntı var mı diye o yüzden gecelik daha iyi oluyor

Aaa bak bu günde aydınlandık o zaman ben 2 pijama 1 gecelik alayım yanıma

Aaa bak bu günde aydınlandık o zaman ben 2 pijama 1 gecelik alayım yanıma
Ben de öyle planlıyordum kuzum ama şimdi geceliği de 2'te çıkaracağım. Biri beyaz fotoğraf çekimi için giyeceğim ertesi gün onu. Bir tane de şimdi doğum çıkışı giymelik koyu renk bir şey alacağım

Kuzumm ben bunun lacivertini almışım ama 3 parça elbise kısmı yok, cidden yumuşacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…