- 23 Mart 2016
- 31.599
- 93.425
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.981
Valla öyle canım takıntı gibiBen de böyleyim, illa kafamda olan düşünceler biteceksonrada kendimi hırpalayıp yoruluyorum neden yaptın ki diye kendime kızıyorum
Gerçekten öyle yaa kime güveneceğimizi şaşırdık. neyse karma oldum en azından tetanoz 2. yi olmasam da olur içim rahat etsinHer doktor da ayrı bir şey diyor gerçekten, kafam karışıyor böyle olunca, en güzeli kendi cahil iç sesimi dinlemek
Gerçekten öyle yaa kime güveneceğimizi şaşırdık. neyse karma oldum en azından tetanoz 2. yi olmasam da olur içim rahat etsin
Ben de aynısından aldım canım içindeki yatak dedikleri şey çok ince benim de hoşuma gitmedi o yüzden ayrıca bir şey düşünüyorum. E bebekten reflü yastığı almıştım o sığdı ama eğimli olduğu için bebek aşağı kayar gibi geldi o da içime sinmedi. Çözüm bulursan bana da haber verir misinKuzu sen anne yanı yatağı aldın mı ?
Ben aldım içindeki sünger çok ince ayrıca yatak almalıyım sence nasıl bişey alabilirim buna ben ??
Huggy Calm Gri Mini Beşik ve Ana Kucağı – Çift Yönlü, Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli - Fiyatı, Yorumları
Huggy Calm Gri Mini Beşik ve Ana Kucağı – Çift Yönlü, Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doktorun mu bu kadar bekletti canım? bence de tdap daha iyi olur, kendim için değil de bebiş için boğmaca var içinde diye istiyorm yoksa aşı falan çok benlik değilBen henüz hiç aşı olmadım, bu hafta soracağım doktoruma, bakalım ne diyecek, karmayı olacağım ama öyle düşünüyorum aniden fikir değiştirmezsemtdap olanı
Ben de ya biz niye böyleyizYok bende kalktım yatamadımiş güç beklerken hiç rahat edemiyorum illa onlar bi bitecek :/
Bende bende aynı annem gibi oldumBen de ya biz niye böyleyizeskiden anneme kızardım şimdi ben öyle davranıyorum git gide anneme benziyorum afitaaap
Doktorun mu bu kadar bekletti canım? bence de tdap daha iyi olur, kendim için değil de bebiş için boğmaca var içinde diye istiyorm yoksa aşı falan çok benlik değil
Canım banada dr, 28-32 arası sadece tdap olabilirsin dedi ben 28.haftada oldumDoktorun mu bu kadar bekletti canım? bence de tdap daha iyi olur, kendim için değil de bebiş için boğmaca var içinde diye istiyorm yoksa aşı falan çok benlik değil
Ula madem tek yetiyordu biz niye 2 olduk cidden bu sistem çıldırmalıkCanım banada dr, 28-32 arası sadece tdap olabilirsin dedi ben 28.haftada oldum
Ay onlarda heyecanlı aslında onlarıda anlıyorum, bende darlardım muhtemelenŞunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz
Aşkım benimki baştan öyle dedi banaUla madem tek yetiyordu biz niye 2 olduk cidden bu sistem çıldırmalık
Hhaha neden kii sen erteledin o zamanDoktorum benden yıldı, 32. Haftaya kadar aşılarını istersen olabilirsin dedi, karma olanı tavsiye ederim bir tane tetanozun var çünkü dedi
Ay yok kuzum köyde dıdısının dıdısı arıyor tabi konu havalar nasıdan daha ilgi çekici olduğu için soruyorlar da soruyorlarAy onlarda heyecanlı aslında onlarıda anlıyorum, bende darlardım muhtemelenarkadaşım kardeşim vs olsa her gün
senin doktoruna kendiminkinden daha çok güveniyormCanım banada dr, 28-32 arası sadece tdap olabilirsin dedi ben 28.haftada oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?