Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Günaydın canım
Bizim doktor Vaxigrip yazmış biz de onu aldık. Dün eşim de ben de vurulduk. Hiçbir şey hissetmedim valla

Günaydınnn kızlar ben de influvac oldum 2 gün kol ağrısı dışında yan etkisi olmadı

Bende de böyle bişey var. Karpal tünel yaşıyorum ama parmaklarda işe yarar mı bilemiyorum kuzum fizik tedaviye gitmiştim doktor reçetesiyle almıştım dayanılmaz gibiyse görünmeni tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_7405.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın canım
Bizim doktor Vaxigrip yazmış biz de onu aldık. Dün eşim de ben de vurulduk. Hiçbir şey hissetmedim valla
Şifa olsun arkadaşım
Şifa olsun kuzum ayrıca çok geçmiş olsun, ben de karpal tünel ve tetik parmaktan şüphelendim, ağrı devam ederse fizik tedaviye gideceğim

Günaydın kızlarrrr, musmutlu bir haftamız olsun

Aşı hakkında konuşulmuş, ben grip aşısı olmayacağım, evime de kimseyi kabul etmeyeceğim zaten de öğretmen arkadaşların olması gerekebilir sanki, çünkü kardeşim öğretmen benim çok hasta oluyor, onunla görüşmüyoruz şu süreçte sürekli çocuklardan hastalık alıyor, bir de okula giden çocuk varsa da gerçekten hastalık getirme oranı da yüksek

Ankaraya aniden kış gelince yataktan çıkmaya hali kalmıyor insanın
Kombiye start verdik biz bu gece artık
Siz yakmaya başladınız mı momii

Canım ben de iki gündür üşüyorum petek açmadık ama evde sırtıma yelek geçiriyorum artık, üşüdüğümü hissediyorum ve şükrediyorum

Aslında her mevsimin güzellikleri var, kışı da dolu dolu yaşamak isterdim ama burada da çok kar olmaz mesela, herkes bir şeylere hasret
Canım sen Ankara'daydın değil mi?
Ben Eskişehir'de okuduğum için git gel yaparken havalimanını kullandığımdan Ankara'ya sık gelirdim. O iki şehrin ayrı bir soğuğu var kuru soğuk, ayaz resmen. Böyle kar yağsın diye dua ederdik hava yumuşasın diye
Mersin'de çoğu zaman yaz ya da ilkbahar tadında geçiyor ama 2 gündür tatlı bir serinlik geldi mis mis

Kızlar siz tetanozun karmasını hangi haftada yaptırdınız? Beyazyasemin @Pamlok. Ben 28 de tdap oldum 2.dozuyla ilgili bişey konuşmadıkta hiç
ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen

Yok canım ben İstanbul’dayım, Ankara’ yı da bilirim ama müthiş bir ayazı oluyor, gerçekten dudak patlatıyor soğuğu, İstanbul daha ılıman, deniz o ayazı kırıyor Ankara’ ya göre Çok soğuk olmuyor

Suluk daha önce kullanmıştık pek faydası olmadı gibi canım ya galiba hava nemlendiricisi almak lazım bebek içinde iyi olur onlarında hep burunlar tıkalı oluyor ya rahatlatır kesin

Yok bende kalktım yatamadım iş güç beklerken hiç rahat edemiyorum illa onlar bi bitecek :/

Her doktor da ayrı bir şey diyor gerçekten, kafam karışıyor böyle olunca, en güzeli kendi cahil iç sesimi dinlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…