Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kulak ardı et diyeceğim ama ister istemez insan korkuyor böyle şeyler okudukça. Etkilenmemek mümkün değil. Biz önceki grubumuzda da karar vermiştik ve herkes en güzel şekilde doğumunu anlattı. O zaman grubun sonlarında doğum yapmıştım. Arkadaşlarımın doğum hikayeleri bana çok iyi gelmişti. Burada da bunu yapacağımıza inanıyorum. Çok pozitif bir enerji var zaten grubumuzda

Dediğin şeyi bende okudum 1 saat nefesim kesildi yazamadım yani buralara, bir ay önceki gruptan gelip öyle bir şey yazmak ne alaka yani, gerçi üzüntüden belki ne yaptığını bilmiyorda olabilir ☹
Ay çok merak ettim beni merak ederseniz kasım annelerindeyim dönücem

Kesinlikle bizim grubumuz çok güzel pozitif ve destek oluyoruz birbirimize Ben inanıyorum doğum hikayelerimiz birbirimize iyi gelecek inşallah

Ekim de alışverişe başlayanlar kulübü olarak sorularımız ve biz
Ahahaha o sırada insanlar bebişinin dolabını bile yerleştirdi ama
Dediğin şeyi bende okudum 1 saat nefesim kesildi yazamadım yani buralara, bir ay önceki gruptan gelip öyle bir şey yazmak ne alaka yani, gerçi üzüntüden belki ne yaptığını bilmiyorda olabilir ☹
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ya
Kuzum bebeğin ayrı odada mı uyuyacak
Kuzu yatak odasında anne yanı beşikte uyuyacak ilk zamanlar sonra da gündüz uykularını odasında yapacak, ama nerede uyursa uyusun ağladığında ben mutfakta ya da salonda olursam duyup görebilmek istiyorum. Bizim evde bir odadaki ses diğer odadan hiç duyulmuyor o yüzden aklımın kalmasını istemiyorum
Tam olarak bu

Çok haklısın kuzum

Sağol canım bende molfixi ulasilabilir ve dışarda aniden ihtiyac olursa alabileyim diye aklima yazdım ama krem rengi olan bir paket vardi onu görmüştüm ben önerilerde.
Ben bundan aldım canım molfix izotonik sulu rengi krem olan. Zaten başlarda 3-4 ay pamuk kullanılan ama sonrasında geçerim ben ıslak mendile

Ay neyse kızlar boşverin ya dillendirip kötüyü çekmeye gerek yok bir anne bebeğini kaybetmiş ama bunu söyleme biçimi vs hem üzücü hem endişe verici konu buydu.
Bizler iyi düşünelim iyi olsun
Doğumla ilgili bir şey anlatmamış aslında ben öyle bişey sandım. Sabah Cherry Mom yazmıştı ya doğumdan korkutanlarla ilgili. Ben bu da öyle bişey yazdı sandım ama çok kötü olmuş ya. Keşke başka bir başlık açsaymış etkilenmemek mümkün değil

Merakla korku arasında kaldım resmen gidip bakmaya korkuyorum meraktan da çatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…