Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Aşko cidden okuma ya tetikleniyor insan, konuyu da açmış bulundum insan ister istemez merak eder kusura bakmayın kamera filan konuyu değiştirmeye çalışıyorum yardım edin bana
Daha yaratıcı bi konu lazım kamera konusu reyting getirmedi

Aşko cidden okuma ya tetikleniyor insan, konuyu da açmış bulundum insan ister istemez merak eder kusura bakmayın kamera filan konuyu değiştirmeye çalışıyorum yardım edin bana
Tamam bebişim üstte yazilanlardan az cok anladım zaten.. Allahım sabırlar versin. Hepimizin evlatlarını da korusun sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi
Tamam okumayacagim

O zaman help zamanı , Kamera bende alcamm. Ama birsey de ben sorcam kamera konusunu madem sen sordun.
Bende hani dolaplarin icine dolap düzenleyici alcaz ya nasil birseyler alcaksiniz. Ben şu cekmece düzenleyicilerden alip dolabina da cekmecelerine de koymak istiyorum ama tek renk mi almak güzel olur yoksa daha bebiş desenli mi

Kamera konusuna gelince tercih meselesi tabi ama wifisiz tercih edersek daha iyi olur kızlar, güvenlik anlamında. Ben robot süpürgede bile kapalı devre aldım özellikle, yani dışardan internetle erişim olmasın diye.

Ben 3 set bunlardan aldım canım çok iyi geldi dikişi kumaşı sağlamlığı grisi de var

Aşko ben düz renk almak istiyorum karışık görünmesin diye birde ben kendi şifonyerimde de kullanıyorum çoraplar için filan o yüzden aynı renk alıp ihtiyaç olursa kendi odamda da kullanırım dedim
Kamera konusuna gelince tercih meselesi tabi ama wifisiz tercih edersek daha iyi olur kızlar, güvenlik anlamında. Ben robot süpürgede bile kapalı devre aldım özellikle, yani dışardan internetle erişim olmasın diye.
Bende aynı sebepten wifisiz istiyorum kuzum, muhtemelen bebevo alıcaz gibi

Ben bu şekilde aldım kamerayı wifisiz

Eklentiler

• IMG_9272.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 30
Evet biz de ona baktık canım, weewell de şikayetler okudum biraz

Kızlar aklıma takılan bir şey var belki aranızda araştıran vardır. Hamileliğin ilk başlarında folik asit içilmesi gerekiyor hepimiz içtik buraya kadar tamam. Ama sonrasında folik asit içilmemesi gerekiyor fazlalığını önermiyorlar. E bize verilen multivitaminlere bakıyorum mesela benimki elenatal2 içinde yüksek oran olmasada folik asit var. Yani çözemedim içinde folik asit olmayana mı geçsem araştıran bilen var mı

Sonrasında önerilmediğini hiç duymadım ben kuzum önerilmiyo muymuş bende elenatal2 kullanıyorum

Aaa canım tamam sende aynı şekilde iletişimde olalım
Aklıma şöyle bir fikir geldi canım puset minderleri var görmüşsündür normalde pusetlerin içinde kullanılması tehlikeli olduğu için önerilmiyor bebek katlanıyor çünkü ekstra minder konulunca. Biz o minderlerden alıp beşiğin içine koysak nasıl olur sence ? Hem emniyet kemeri kısmı da kullanıma devam edilebilir Umaybebek 2 Parça - Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, Pamuk Kumaş - Orijinal Ürün - Fiyatı, Yorumları şunun gibi örneğin tabi ölçüsüne bakmak lazım

Favladım canım tamam teşekkür ederim. Bende kendi dolaplarimda grisi var magazadan direkt almıştım. Bebisim icin de acaba biraz daha renkli ki alsam diye gecti aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…