- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.301
Iyi yapmışsın gitmekle canım, takip etmek önemli ağrılarımızı bak şükür hastanedesin. Inşallah tekrar çıkmaz sancı. Ben de bikez öyle yattım 1 gece kontrol amaçlı, sonra çıkmadı sancı taburcu oldum. Inşallah senin hiç çıkmazCanım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktışimdi serum alıyorum tekrar nstye bakacaklar eğer yine sancım olursa yatış vereceklermiş
oyy maşallah size5 kg aldım canım bende senden hemen sonra dogurucak olanlardanim 32+2 yim canım
Ben de ilk posta çamaşırı yıkadım, şu an kurutmada hatta. Hassas ayarda, küçüleceğini sanmıyorum. Küçülse de anlamayacağım zatenBen valla kurutmaya attım. Ama benim kurutmam küçültmüyor. Narin ayarda kuruttum gayette güzel çıktılar.
Ben daha çok odanın sıcaklığına takıldımAynı odada aynı anda dereceler kızlar
Aşkım yok kombi açmalık havalar daha gelmedi bizeBen daha çok odanın sıcaklığına takıldımkombi çalışıyor mu kuzum ?
Ben 45 derecede çalıştırıyorum oda sıcaklığı ektedir
Eki Görüntüle 3658126
All bak işte bu kafa karıştırıcı, benim 2 doktorum da bebeği direkt olarak korumayacağını söyledi. Ama buradaki diğer arkadaşların doktoru doğumdan sonra bebeği korur demiş. Bu paylaşım da direkt olarak korumayacağını söylüyor. Gerçekten çok can sıkıcılar ya hepsinin toplanıp ağız birliği yapmaları lazım acilen bir çok konudaAlın size gece bonusu
Ayy inanamıyorum ya bebiş için şahaneAşkım yok kombi açmalık havalar daha gelmedi bizenormal oda sıcaklığı öyle ve camlar yarım açık tüm odalarda
Odunlu sobaAyy inanamıyorum ya bebiş için şahaneben bu dereceye ulaşmak için kışın neler yapıcam Allah bilir
Canım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söylediAll bak işte bu kafa karıştırıcı, benim 2 doktorum da bebeği direkt olarak korumayacağını söyledi. Ama buradaki diğer arkadaşların doktoru doğumdan sonra bebeği korur demiş. Bu paylaşım da direkt olarak korumayacağını söylüyor. Gerçekten çok can sıkıcılar ya hepsinin toplanıp ağız birliği yapmaları lazım acilen bir çok konuda
Kanka oldun artık boşver düşünmeÖf hangisi doğru şimdisinirler bozuk
Adam sütten dememiş ama kandan geçip korumaz demiş, benmi yanlış anladım acaba yarım türkçemleCanım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi
banada atarmısın canım özelden merak ettim olayı kacırmışımEtkilenmezsen ben sana atayım canım boşuna arama bana da pamlok yolladı
Ben haftaya olcam dahaKanka oldun artık boşver düşünme
Ya benimkine ben sorduğumda bebeğe geçiyormu diye sormak hiç aklıma gelmemiş ya küt gibi durmuşum orda, oda gerek yok diyince işime geldiBen haftaya olcam dahaama zaten hiç bir zaman olsam mı olmasam mı diye düşünmedim doktor ne derse okeyim sadece bilimsel konularda tek doğru olması gerekirken niye bir çok görüş ortaya atılıyor onu anlamıyorum ve sinirleniyorum
Ama kanka sizin dr bilgiliymiş olun diyorsa geçiyordur kesinBen haftaya olcam dahaama zaten hiç bir zaman olsam mı olmasam mı diye düşünmedim doktor ne derse okeyim sadece bilimsel konularda tek doğru olması gerekirken niye bir çok görüş ortaya atılıyor onu anlamıyorum ve sinirleniyorum
Hahaha veranda için onu bile düşünmedik değilOdunlu soba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?