- 1 Mayıs 2025
- 345
- 459
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.421
Günaydınn ben kendimi bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördümCanım ben şunları aldım.
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set - Fiyatı, Yorumları
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm - Fiyatı, Yorumları
Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.
Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor
Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorumbu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum
Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir yaGünaydınn ben kendini bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördüm
Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum
Ahahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum
Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi yaAhahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.
Ben hamileliğimden beri 2 kez grip geçirdim eşimden geçti ikisi de ondan dolayı misafirleri evime almam bir şekilde ama eşim mecburkendimi ve bebegimi korumaya almak en mantıklısı geldi
Bende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zorOyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi yakafayı yememize ramak kalmıştır bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum
Ay şimdiden bak ayırt kuzum bulabilirsen ya yemin ederim kapış kapış gidiyorBende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zoreşimin iğne fobisi var ikna edebilirsem olur da çok umudum yok doğrusu
Aynen öyle bulucam bulucam gerekirse Bursa da eczane bırakmayacağımAy şimdiden bak ayırt kuzum bulabilirsen ya yemin ederim kapış kapış gidiyorsağlık bakanlığı bas bas aşı olun diyor ama aşı yok
Geçmiş olsun cnmCanım valla söylemediler yalancı sancıymış, açılma veya rahim ağzı kısalması olmadığı için doğumdan şüphelenmediler. Ama iyi ki gitmişim, siz de yaşarsanız mutlaka gidin acile
Kuzum teşekkür ederim artik favorilerimiz bile aynı seylerle dolmus yaCanım ben şunları aldım.
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set - Fiyatı, Yorumları
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm - Fiyatı, Yorumları
Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.
Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor
Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorumbu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum
Canim cok sagolCanım tekrar çok geçmiş olsuniyiki gitmişsin.
Yani bu sancı farkedilen birsey miymis demek ki.
Bundan sonra dikkat et vs birsey dediler mi
Sagol canimmGeçmiş olsun cnm
Sen bugun hep yat hic kalkma. Güzel bir dinlendir vucudunu. Ayaklarının altına minder koy az yuksek dursun öyle yat.Canim cok sagoldinlen dediler tekrarlarsa da yine acile gel dediler ama net fark ediliyor
Ay sağ olasın kuzum bir takip edeyim olmadı başka marka arayacağımKuzum teşekkür ederim artik favorilerimiz bile aynı seylerle dolmus ya
Bazen normal marketlere fln da geliyor o 11 gözlü olanlardan oralara da bakabilirsin canım bak. Hem gözünle görüp almış olursun.
Bugün nasılsın arkadaşımCanim cok sagoldinlen dediler tekrarlarsa da yine acile gel dediler ama net fark ediliyor
Kuzu ama öyle olsa sadece anneye aşı derdi. Etrafındakiler ne alaka. Zaten onların bebekle bir teması olamaz ki anne karnındayken. O durumda anne aşı olur, etraftakiler ona bulaştıramaz, bebeğe de geçmez hastalık. Bak şimdi chat gpt ye de sordum o da doğmuş bebek diyorAdam sütten dememiş ama kandan geçip korumaz demiş, benmi yanlış anladım acaba yarım türkçemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?