Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Günaydınn ben kendimi bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördüm
Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum

Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum

Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum
Ahahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.
Ben hamileliğimden beri 2 kez grip geçirdim eşimden geçti ikisi de ondan dolayı misafirleri evime almam bir şekilde ama eşim mecbur kendimi ve bebegimi korumaya almak en mantıklısı geldi

Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi ya kafayı yememize ramak kalmıştır bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum

Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi ya kafayı yememize ramak kalmıştır bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum
Bende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zor eşimin iğne fobisi var ikna edebilirsem olur da çok umudum yok doğrusu

Ay şimdiden bak ayırt kuzum bulabilirsen ya yemin ederim kapış kapış gidiyor sağlık bakanlığı bas bas aşı olun diyor ama aşı yok

Gece gece aklıma takılan şey astronot mont şimdi biz astronot tulum falan aldık ama ben sağlıksal bir şey olmazsa mutlaka dışarı çıkarım mont almalı mıyım bebeme ya? Astronot mont alan var mı

Gece gece 10 sayfa yazmışsınız. Sabahın 7sinde kk mesaisi yaptırdınız bana Freyja93 çok korkuttun kuzum bizi ama çok şükür yalancı sancıymış E erkekbebek üzüldüm kıyafetlere ya içim cız etti. Ama mala gelsin cana geleceğine. En kötüsü bu olsun

Kuzum teşekkür ederim artik favorilerimiz bile aynı seylerle dolmus ya
Bazen normal marketlere fln da geliyor o 11 gözlü olanlardan oralara da bakabilirsin canım bak. Hem gözünle görüp almış olursun.

Canim cok sagol dinlen dediler tekrarlarsa da yine acile gel dediler ama net fark ediliyor
Sen bugun hep yat hic kalkma. Güzel bir dinlendir vucudunu. Ayaklarının altına minder koy az yuksek dursun öyle yat.
Ayy vaktinde gelsin tüm bu sancilar saglikla doğuralım saglikla büyütelim bebislerimizi

Kuzum teşekkür ederim artik favorilerimiz bile aynı seylerle dolmus ya
Bazen normal marketlere fln da geliyor o 11 gözlü olanlardan oralara da bakabilirsin canım bak. Hem gözünle görüp almış olursun.
Ay sağ olasın kuzum bir takip edeyim olmadı başka marka arayacağım çünkü ben kutuların dışında bölmeli de istiyorum
Canim cok sagol dinlen dediler tekrarlarsa da yine acile gel dediler ama net fark ediliyor
Bugün nasılsın arkadaşım

Adam sütten dememiş ama kandan geçip korumaz demiş, benmi yanlış anladım acaba yarım türkçemle
Kuzu ama öyle olsa sadece anneye aşı derdi. Etrafındakiler ne alaka. Zaten onların bebekle bir teması olamaz ki anne karnındayken. O durumda anne aşı olur, etraftakiler ona bulaştıramaz, bebeğe de geçmez hastalık. Bak şimdi chat gpt ye de sordum o da doğmuş bebek diyor

Eklentiler

• 1000038131.webp
    42 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…