- 20 Nisan 2025
- 506
- 304
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.261
Kuzenim 25 ekimde sezaryen yapacak ikinci olacak genel yapmıştı çok rahattı hiç ağrısı yoktu bende düşündüm genel mi yapsam diye ama bilemiyorumAmeliyatın heyecanı ile çok anlamıyosun canım acısını falan. Klasik bir iğne gibi acısı yani. Hızlı bir uyuşma oluyor. Sonrasında bel ağrısı yaşamadım ama arkadaşlardan başka yaşayanlar oldu anestezi uzmanı önemliymiş belli başlı şeylere dikkat edilmezse kalıcı bel ağrısı yaşayan bile var eski grupta. Uyandığında kahve ve bitter çikolata tüketince baş ağrısıda olmamıştı. Ama sezeryan ağrısı denen şey bunları solluyor biraz o konuda hazır olmak lazım
Evet kuzu elenatali cok kullanan var. Burda kk da bile cok fazla insan kullaniyor.Belli cevapların kısa kısa geçiştirmelikonunun özünde değilsin sepideeee
Bilmiyordum kuzum ama elenatal2 çok önerilen bir multivitamin gerek olmasa vermezlerdi diye düşünmek istiyorum bunu da biz düşünmeyelim artık ya kafam büyüdü hamilelikte düşünmekten
Ikeanin mi o da canım?8li olan 250 canım o daha kullanışlı bence
Ya bende valla bu konuda kararsizim. Genel anestezi ile doğumda biraz daha stres az olur diyorum.Kuzenim 25 ekimde sezaryen yapacak ikinci olacak genel yapmıştı çok rahattı hiç ağrısı yoktu bende düşündüm genel mi yapsam diye ama bilemiyorum
İsteğe bağlı yapmıyorlar diye biliyorum anestezist karar veriyor hastanenin protokolü de önemli. Tümden uyumaktansa bebişini görmek daha güzel bence yaKuzenim 25 ekimde sezaryen yapacak ikinci olacak genel yapmıştı çok rahattı hiç ağrısı yoktu bende düşündüm genel mi yapsam diye ama
Yok yok hiç öyle düşünme kuzum benim tansiyon yüksek diye spinal iğnesinden sonra sakinleştirici yapmışlar haberim yoktu uyumuşum bir uyandırdılar tam doğum anıydı kızımı gördüm öptüm foto falan çekindik sonra yine uyutmuşlarYa bende valla bu konuda kararsizim. Genel anestezi ile doğumda biraz daha stres az olur diyorum.
Ama o zamanda sanki bebisimin dogum anına sahit olamamışım gibi hissederim diyorum.
Cok karışık bir konu ya
canım benim ilk sezeryanımda talihsizlikler yasadim 2 defa anestezi almak zorunda kaldmYa bende valla bu konuda kararsizim. Genel anestezi ile doğumda biraz daha stres az olur diyorum.
Ama o zamanda sanki bebisimin dogum anına sahit olamamışım gibi hissederim diyorum.
Cok karışık bir konu ya
BendeÇok heyecanlı bir konu oldu gerçektenben herşeyde olduğu gibi gerek yok diyorum
Canım ben merak ettim bana yollar mısınEtkilenmezsen ben sana atayım canım boşuna arama bana da pamlok yolladı
Canım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktıFreyja93 nasıl oldun canım, ağrın geçti mi?
Bunu 8.ayda sormanKızlar aklıma takılan bir şey var belki aranızda araştıran vardır. Hamileliğin ilk başlarında folik asit içilmesi gerekiyor hepimiz içtik buraya kadar tamam. Ama sonrasında folik asit içilmemesi gerekiyor fazlalığını önermiyorlar. E bize verilen multivitaminlere bakıyorum mesela benimki elenatal2 içinde yüksek oran olmasada folik asit var. Yani çözemedim içinde folik asit olmayana mı geçsem araştıran bilen var mı
Ay çok geçmiş olsun kankaCanım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktışimdi serum alıyorum tekrar nstye bakacaklar eğer yine sancım olursa yatış vereceklermiş
İsteğe bağlı değil heralde artık eskiden öyleydi de şimdi genel yapılınca anestezi az miktarda da olsa bebeğe geçiyormuş birde anne bebek ilk temas yaşansın normale yakın olsun diye spinal yapılmasını istiyor sağlık bakanlığı diye biliyorumYa bende valla bu konuda kararsizim. Genel anestezi ile doğumda biraz daha stres az olur diyorum.
Cok karışık bir konu ya
Canım küçüklük neyden kaynaklıymış, beslenmeylemi alakalı?Kızlar bugün kontrolüm vardı 30. Haftada bebegin kilosu 1114 gram biraz küçük karniyla ayak kısmı. Baş kısmı normalmiş. Tansiyon takibi yapmamı istedi haftada bir gün de takip dedi kesin kilo aldıracak ne yiyebilirim
Yok canım ikea daha pahalı diye biliyorum ben trendyoldan aldım gayet güzel hem valiz için hemde çekmeceler içinIkeanin mi o da canım?
Ne oldu canım ben kaçırmışımCanım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktışimdi serum alıyorum tekrar nstye bakacaklar eğer yine sancım olursa yatış vereceklermiş
Ben kendimde zayıf biriyim 6 kilo anca aldım ama sen de zayıfsın mesela bebegin hatasıyla uyumlu diye hatırlıyorum doktor senin zayıflığından ya da genetik olabilir dedi perşembe günü dopler cekilecek bakılacak kan akımlarina filan plesantadan mi kaynakli diye nerrdeyse 2 3 hafta geriden çıktıCanım küçüklük neyden kaynaklıymış, beslenmeylemi alakalı?
Daha önce varmıydı gerilik canımBen kendimde zayıf biriyim 6 kilo anca aldım ama sen de zayıfsın mesela bebegin hatasıyla uyumlu diye hatırlıyorum doktor senin zayıflığından ya da genetik olabilir dedi perşembe günü dopler cekilecek bakılacak kan akımlarina filan plesantadan mi kaynakli diye nerrdeyse 2 3 hafta geriden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?