- 23 Ekim 2024
- 6.307
- 10.525
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.541
Tarihi geçer almaAhhhahah valla bikaç ısırığı hak etti doğduktan sonra
Ben güneş kremi bile alsam mı diyorum ahahsha çocikim bakımlı olsun
yaza başlarız????Tarihi geçer almagüneş kremi geç başlanıyor diye biliyorum
Aşko amerika için yakın zamanda gitmen gerekiyor gerçi sen araştırmışsındır da amerika hamile olduğunu anlayınca bazen kabul etmiyorAşkom benim o işler karışık birazeğer bi sıkıntı çıkmazsa doğumu amerikada yapmak istiyoruz ama dün bu sıpa bizi baya korkuttu eğer trde yaparsam parvana ile yaparım ama
Ya canım çok güzel olmuslarbabylovee hazır olunca gönderir misin demiştin. Bugün sipariş vereli tam 5 gün oldu ve hazırlamışlar, kargoya vereceklermiş. Hızlı olması beni cezbetmişti zaten. Sade bir şey de istiyordum. Takımı 450tl tuttu bence piyasaya göre çok uygun
Evet kanka anca yaza başlarızyaza başlarız????
bunu bende duymuştum, havalimanından geri gönderilenler bile oluyormuşAşko amerika için yakın zamanda gitmen gerekiyor gerçi sen araştırmışsındır da amerika hamile olduğunu anlayınca bazen kabul etmiyorbirde uçuş yasağına az kaldı hafta olarak
evet ya normalde 35te gitmeyi düşünüyordum doktor raporuyla ama dünden sonra daha erkene alabilirim gibi bi süre takip edilsin bakalımAşko amerika için yakın zamanda gitmen gerekiyor gerçi sen araştırmışsındır da amerika hamile olduğunu anlayınca bazen kabul etmiyorbirde uçuş yasağına az kaldı hafta olarak
Zaten uzerindeki yumusaticili ibaresinden hepsinden vazgeçtim o ara sende kokuyor deyince aha dedim kesin yumusaticiliCanım içeriği en temizi zaten siveno kötü değil, doğal yağlardan oluşan bir koku. Ama bana fazla geldi kokusu, durulayıp ütüleyince kalmadı bu arada. Öyle yumuşatıcı gibi düşünme yani
Vallahi bende şaştım ne alcamCanım benim sanırım bu mu bilemedim ya, atacaktım ama linki yok, mağazadan mı aldım acaba diyorum lavanta kokusu vs yok ben de hatta dedim hiç kokusu yok ne tuhaf
babylovee ayy bilmem ki ben de şaşırdım kaldım canım
Ben incia aldım aşko ama daha gelmedi, gelsin koklayıp yorum atarımZaten uzerindeki yumusaticili ibaresinden hepsinden vazgeçtim o ara sende kokuyor deyince aha dedim kesin yumusaticili
Vallahi bende şaştım ne alcambu aksam alcam artik yaa. Ya incia ya siveno
Sagol aşko. Bu aksam alayim diyorum. Sivenoda da incia da da indirim car. Hatta sivenonun indirimi bitmis heralde. Ben karar verene kadar beni mi bekleyecekti indirim haliyleBen incia aldım aşko ama daha gelmedi, gelsin koklayıp yorum atarım
Aşkım şu ebeleri takip et onlar her gün indirim kodu atıyorlar bu markaların hepsinde 200 tl gibi her gün nerdeyse oluyorSagol aşko. Bu aksam alayim diyorum. Sivenoda da incia da da indirim car. Hatta sivenonun indirimi bitmis heralde. Ben karar verene kadar beni mi bekleyecekti indirim haliyle
Aynen aşko özellikle trump vatandaşlık vermek hiç istemediği için bu konuda sıkıntı çıkarıyorlar geçen sene arkadaşım orda doğum yaptı dediğin gibi 2 ay önceden gittiler ama tabi şuan biraz daha sıkıymış kurallarEvet kanka anca yaza başlarız
bunu bende duymuştum, havalimanından geri gönderilenler bile oluyormuşbiz en az 6.ayda gitmemiz gerekebilir diye bakmıştım , eşim 3 ay orda işleri bırakıp kalamayacağı için gidemedik hatta
Kabusumuz oldu adam yaAynen aşko özellikle trump vatandaşlık vermek hiç istemediği için bu konuda sıkıntı çıkarıyorlar geçen sene arkadaşım orda doğum yaptı dediğin gibi 2 ay önceden gittiler ama tabi şuan biraz daha sıkıymış kurallar
Hicbirini takip etmiyorum inanir misinAşkım şu ebeleri takip et onlar her gün indirim kodu atıyorlar bu markaların hepsinde 200 tl gibi her gün nerdeyse oluyor
İncia bilmiyorum canım ben almadım, ama siveno güzel ben tam olarak anlatamadım kokusunu haklısın kafa karıştırıcı oldu. Denediğinizde anlayacaksınız anlatamıyorumZaten uzerindeki yumusaticili ibaresinden hepsinden vazgeçtim o ara sende kokuyor deyince aha dedim kesin yumusaticili
Vallahi bende şaştım ne alcambu aksam alcam artik yaa. Ya incia ya siveno
Premium ile 199 canım şu anSagol aşko. Bu aksam alayim diyorum. Sivenoda da incia da da indirim car. Hatta sivenonun indirimi bitmis heralde. Ben karar verene kadar beni mi bekleyecekti indirim haliyle
Hamilelik bana da bu durumu kattıİncia bilmiyorum canım ben almadım, ama siveno güzel ben tam olarak anlatamadım kokusunu haklısın kafa karıştırıcı oldu. Denediğinizde anlayacaksınız anlatamıyorumextra durulamayı seçerek yıkadığımda daha iyi oldu. Bir de benim alerji durumumdan dolayı kokulara çok hassasım. Burnum köpek burnu gibidir
Aşko dün 2 litresi 284 liraydı yaa. Bugun zam gelmis
Aaa ben görmedim o kadar düşük kuzum bedavaymışAşko dün 2 litresi 284 liraydı yaa. Bugun zam gelmis
Öyle canim gercekten uygundu baya. Ama iste kararsizlik yüzünden ben faydalanamadim indirimdenAaa ben görmedim o kadar düşük kuzum bedavaymıştekrar düşerse ben de alırım valla 3 tane almıştım ama sürekli kullanılacak nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?