Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Aşkom benim o işler karışık biraz eğer bi sıkıntı çıkmazsa doğumu amerikada yapmak istiyoruz ama dün bu sıpa bizi baya korkuttu eğer trde yaparsam parvana ile yaparım ama
Aşko amerika için yakın zamanda gitmen gerekiyor gerçi sen araştırmışsındır da amerika hamile olduğunu anlayınca bazen kabul etmiyor birde uçuş yasağına az kaldı hafta olarak

Ya canım çok güzel olmuslar sağlıkla giymek nasip olsun bebislerimzie
Ben sayfaya mesaj attim sen ilk dediginde 4 5 gun oldu galiba hala cevap bile yazmadilar

yaza başlarız????
Evet kanka anca yaza başlarız
Aşko amerika için yakın zamanda gitmen gerekiyor gerçi sen araştırmışsındır da amerika hamile olduğunu anlayınca bazen kabul etmiyor birde uçuş yasağına az kaldı hafta olarak
bunu bende duymuştum, havalimanından geri gönderilenler bile oluyormuş biz en az 6.ayda gitmemiz gerekebilir diye bakmıştım , eşim 3 ay orda işleri bırakıp kalamayacağı için gidemedik hatta

evet ya normalde 35te gitmeyi düşünüyordum doktor raporuyla ama dünden sonra daha erkene alabilirim gibi bi süre takip edilsin bakalım

Canım içeriği en temizi zaten siveno kötü değil, doğal yağlardan oluşan bir koku. Ama bana fazla geldi kokusu, durulayıp ütüleyince kalmadı bu arada. Öyle yumuşatıcı gibi düşünme yani
Zaten uzerindeki yumusaticili ibaresinden hepsinden vazgeçtim o ara sende kokuyor deyince aha dedim kesin yumusaticili
Vallahi bende şaştım ne alcambu aksam alcam artik yaa. Ya incia ya siveno

Ben incia aldım aşko ama daha gelmedi, gelsin koklayıp yorum atarım
Sagol aşko. Bu aksam alayim diyorum. Sivenoda da incia da da indirim car. Hatta sivenonun indirimi bitmis heralde. Ben karar verene kadar beni mi bekleyecekti indirim haliyle

Sagol aşko. Bu aksam alayim diyorum. Sivenoda da incia da da indirim car. Hatta sivenonun indirimi bitmis heralde. Ben karar verene kadar beni mi bekleyecekti indirim haliyle
Aşkım şu ebeleri takip et onlar her gün indirim kodu atıyorlar bu markaların hepsinde 200 tl gibi her gün nerdeyse oluyor

Aynen aşko özellikle trump vatandaşlık vermek hiç istemediği için bu konuda sıkıntı çıkarıyorlar geçen sene arkadaşım orda doğum yaptı dediğin gibi 2 ay önceden gittiler ama tabi şuan biraz daha sıkıymış kurallar

Zaten uzerindeki yumusaticili ibaresinden hepsinden vazgeçtim o ara sende kokuyor deyince aha dedim kesin yumusaticili

Vallahi bende şaştım ne alcambu aksam alcam artik yaa. Ya incia ya siveno
İncia bilmiyorum canım ben almadım, ama siveno güzel ben tam olarak anlatamadım kokusunu haklısın kafa karıştırıcı oldu. Denediğinizde anlayacaksınız anlatamıyorum extra durulamayı seçerek yıkadığımda daha iyi oldu. Bir de benim alerji durumumdan dolayı kokulara çok hassasım. Burnum köpek burnu gibidir

Hamilelik bana da bu durumu kattı bazen evin içinde bir koku alıyorum herkes benden 5 dk sonra alıyor kokuyu
Bazen cam açıkken mesela kavrulan sogan kokusu geliyor burnuma esim diyor ki daha sogani kavuran kokuyu almadı benim karım kac sogan dograndi onu bile biliyor
Tamam canim sıkıntı yok. Iki marka arasindayim zaten birini alcam artik

Aaa ben görmedim o kadar düşük kuzum bedavaymış tekrar düşerse ben de alırım valla 3 tane almıştım ama sürekli kullanılacak nasılsa
Öyle canim gercekten uygundu baya. Ama iste kararsizlik yüzünden ben faydalanamadim indirimden
Takip et canım düşer belki bugunde yine aksama. 2 tane 1lt.
Zaten oyle evet surekli kullanacagimiz birsey alalim dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…