- 15 Mayıs 2022
- 2.740
- 4.076
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.581
Sende de oldu mu buranın ağrıyacağı aklımın ucundan geçmezdi hissiYine sayfalarca konuşmuşsunuz kızlarokudum da yazamadım, alıntı yapmıştım o da kayboldu nasıl olduysa
Ay vajinada ağrı hissedenler gelin sarılalım ben sizi hiç anlamıyormuşum. Birkaç saattir tam vajinama kramp girmiş gibi, böyle bir şey batıyor gibi
Çok cazibeli bir şey değil kanka ismim , sanada fısıldarım uyumam dersenSen en azından ismini biliyosun ben onu da bilmiyorum sad story
Canim senin kac hafta onden gidiyor bebisinO sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen benresmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim
Ismi profilde yazmıyo canımSen en azından ismini biliyosun ben onu da bilmiyorum sad story
Aaaaa haksızlıııkk bunu kabul e de meeeemm
Hepinizi engelleyecem
Ne sandın akıllıyım.....
Ismi profilde yazmıyo canımyani gerçem ismi o değilse tabi
Ben böyle bir açık vermem umarım tüm hayat hikayem var ismim deNe sandın akıllıyım
1.5 hafta canım yani şuanlık yarın bakalım doktor ne diyecek doğum tarihi 25.11 e çekildi gözüküyorCanim senin kac hafta onden gidiyor bebisin
Profiline de giremiyorum ki ajsjsjsjs kız bu.....
Ismi profilde yazmıyo canımyani gerçem ismi o değilse tabi
Kanka versen ne olacak, akraba kötülemedin ya sonuçtaBen böyle bir açık vermem umarım tüm hayat hikayem var ismim de
Kız seni nerden bulup engelliyim
Demi o da doğruKanka versen ne olacak, akraba kötülemedin ya sonuçta
Doktor takip edilmesi gereken bişi gibi mi söyledi bunu peki? Normal geldi bana 1,5 hafta1.5 hafta canım yani şuanlık yarın bakalım doktor ne diyecek doğum tarihi 25.11 e çekildi gözüküyor
Bildiği tek profil sensin sonuçta olabilirrr
Kız o baştan beni takip edin diyor bilerek isteyerek
YaaaaaKız o baştan beni takip edin diyor bilerek isteyerekonunki kadar yüreğim olsa başka yerlerdeydim şu an
Hafizam tutmamış o detayıBildiği tek profil sensin sonuçta olabilirrr
Nasıllllll sen pamlokun ifşasını kaçırdın mı ben de var profiliKız seni nerden bulup engelliyimzihnen yapıyorum
İnşallah canım benim güzel geçsinO sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen benresmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?