- 10 Şubat 2024
- 1.418
- 2.097
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.501
Daha önceki aylarda da 3 er hafta ile gittiysen bi ondan bi tık erken bitmiştir.benim hep 1 aydı.artık yetmezse ne yapalım 1 2 muayene ücretli olur son günler çok önemli çünkü 2 3 günde bir bile gidebilirizPazartesi bakalım kaç haftaya düşürecek şuanlık 3 hafta da gidiyordum
Kızlar doğum paketi olanlar kaç muayene hakkınız kaldıbenim son 3 kalmış benimki mi beni çok kontrole istedi acaba pazartesi 2 kalıcak
Ya sabah çok üşüdüm birden öyle olunca hemen oturup çocuğuma mont baktımYeşili giydirmesi 20 dk çıkarması 30 dk netmersinde sıcak gelmez mi bide canım
Al işte bak sıcacık olacak yavrun benimki napsinGerek olmadığını düşünüyorum diyecekken çekmeceden çıkan3.6 ay
Canım ben silikon fileli küvet aldım içine de müslin sererim bitti gittiPortatif küvet alan kızlar içine file aldınız mı? Aldıysanız ince mi, havlu mu, köpüklü mü aldınız?
O sırada 3745'e alan benAhahaah neden kızz
Sormaa lansinoh 2 li eller serbest 4000 di ty da 10.000 hb de 12.000 olmuş şaka mı
Sen kasım başı al kurban olduğumbak böyle yazıyorsun sepetimdeki herşeyi alıcam şimdikız ben kasımda doğurabilirmiyim heycan yaptırıyorsun bana
Çok güzelbabylovee hazır olunca gönderir misin demiştin. Bugün sipariş vereli tam 5 gün oldu ve hazırlamışlar, kargoya vereceklermiş. Hızlı olması beni cezbetmişti zaten. Sade bir şey de istiyordum. Takımı 450tl tuttu bence piyasaya göre çok uygun
cybex kasımda indirim yapacaz demiş ayşe ebe paylaştı, ben 16.haftamda servet verip aldımAhahaah neden kızz
İhtiyacın olmayacak belkide kendimi öyle motive ediyorumAh ah onu hiç sorma canım ebebekte harika bir indirim oldu teklisi 2300 dü kızlar aldı ben erken diye almadım şuan bin civarı nerdeyse
Bu değil mi tatlım seninki de ? Böyle doğal olduğu belli ama baya yoğun geldi bana kokusu. Hatta extra durulama yaptım iyice çıksın diye.Aa canım ben de Siveno ile yıkadım ama hiç koku yok ben de
Aşko sen fazlamı koydun acabaBu değil mi tatlım seninki de ? Böyle doğal olduğu belli ama baya yoğun geldi bana kokusu. Hatta extra durulama yaptım iyice çıksın diye.
Ben bundan aldım canım, beğendim bir iki tane köpük dışarı çıkmıştı ama içi baya dolu.Portatif küvet alan kızlar içine file aldınız mı? Aldıysanız ince mi, havlu mu, köpüklü mü aldınız?
Bu değil mi tatlım seninki de ? Böyle doğal olduğu belli ama baya yoğun geldi bana kokusu. Hatta extra durulama yaptım iyice çıksın diye.
Canım içeriği en temizi zaten siveno kötü değil, doğal yağlardan oluşan bir koku. Ama bana fazla geldi kokusu, durulayıp ütüleyince kalmadı bu arada. Öyle yumuşatıcı gibi düşünme yaniAy kızlar hanginizin sivenosuna güveneceğimbende siveno ile incia arasindayim hala.
Sitede yumuşatıcılı falan yaziyor uzerinde beyin hücrelerim birbirine dolandi artik icerik okumaktan
Ayen öyleDaha önceki aylarda da 3 er hafta ile gittiysen bi ondan bi tık erken bitmiştir.benim hep 1 aydı.artık yetmezse ne yapalım 1 2 muayene ücretli olur son günler çok önemli çünkü 2 3 günde bir bile gidebiliriz
Bu değil mi tatlım seninki de ? Böyle doğal olduğu belli ama baya yoğun geldi bana kokusu. Hatta extra durulama yaptım iyice çıksın diye.
Canım parfümsüz ama doğal yağdan bir kokusu var. Kapağını açıp bakınca anlayacaksınız ne demek istediğimi. Eğer sizlerinki kokmuyorsa benimkinde bir sıkıntı mı var diye şüpheye düşüyorum şu anSiveno kokusuz değil miydi ?? Bende ondan aldım parfümsüz diye
Sizin dr un adı ne ya yumuşatıcı gibi parvoş diyorsunuzFreyja93 canım senin doğum yapacağın yer belli oldumu, bir durumdan dolayı parvoşla yapmayabilirim demiştin doğumu
Yok ya hatta yarım kapak koydum, malzdmeden çaldım her defasındaAşko sen fazlamı koydun acabamalzemeden çalmadan
hahahahah ayy sen böyle diyince elim ayağım birbirine karıştı şimdi bacım öyle yapıym bariSen kasım başı al kurban olduğum
Ütü kuruluğunda bırakmak en mantıklısı o zamanCanım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?