Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Tecrübeli analar anne karnındaki hareketlilikle doğumdan sonra bebenin hareketliliği aynı mı oluyor ne olur hayır deyin hahaha
Bazıları anne karnında hareketli olan bebeklerin doğduklarında daha sakin olduklarını söylüyorlar benimkiler karnımda baya hareketliydiler doğduklarında öyle oldular

Çok sevindim canım ya derin bir oh çektik hepimiz

Erken doğum olmaz bence kuzum 38de doğum yaparsın. Ya da en kötü 4 kilo olur bebeğin. Öyle aşırı bir önden gitme durumu yok bence. Seni kendi doktorun rahatlatır yarın. Son gittiğin kafanı karıştırdı biraz

Benim bu rahatlık nerden geliyo bilmiyorum ama 25. Haftada çocuğumun sadece korbell çöp kovası vardı sjsjsj

Ahahah alacak olsaydım benimde yoktu ama neyse ki ev valiz cenneti birine hazırlayacağım artık
Kızıma yakışır bir yeni valizle gideceğim evdekiler nope

Kızlar bir sorunum var sizlerde sormak istedim bazen elim koluma sanki yük biniyor gibi ağırlaşıyor boşalıyor sırtımdan omzundan göğsüme baskı ve karnımda kasılma oluyor çok korkuyorum var mı buda durumda olan

Kızlar bir tane daha geceliğe ihtiyacım vardı, haftalardır bakıyordum beğendiklerim hep 3 bin üstüydü, birkaç kez giyerim diye elim gitmedi az önce şunu görüp aldım direkt
Rengi filan tam sen zaten güle güle giy kuşum
Kızıma yakışır bir yeni valizle gideceğim evdekiler nope
Al tabi şöyle pembe bişey

Bu arada kızlar flash indirimde şunları aldım çekmece içleri için. O serstilden aldıklarım hep desenli gelmişti dedim ya artık iade ile uğraşmadım onları köye götürürüz dedik

Evet ya gerçekten bu sefer aşırı kafam takıldı hep bu doktorun yüzünden dediğin gibi olur inşallah şükocum yarın içimi rahatlatır buna çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…