Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bakiyim ben de sagol beybi

Ah canım ya işte hepimizin bi derdi var inşallah atlatıcaz bu günleride bebişlerimiz iyi olsunlar yeter ki valla ben 28 den sonra saymayı bıraktım 28.haftaya göre stabil gidiyordu sonrasında üstüne koya koya ilerlemiş normalde 32.haftada olmam lazım yarın 34 e gircem yani şey düşünüyorum oldu ki sezeryana mecbur kaldım normal doğum yapamayız derlerse şuan 42 gün gözüküyor sezeryanda daha erken oluyor ve daha oğluşumun odasını dün aldık o kadar eksiğim var ki daha almadım galiba acele etmem lazım artık

Canımm çok çok sevindim, artık bu aylardan sonra hepimiz tadını çıkaralım inşallah
Tek derdimiz kurutma olsun, amin

Sağlıkla dogsun bebeklerimiz gerisini artik dusunmeyecegiz napalim canım bebegin gelisimi iyiyse erken gelmesinden de cok endise etme bence. Hazirliklarini tamamla gerisini akisa birak. Çünkü artik mudahale edemeyecegin bir süreçtesin o yüzden cok fazla kendine stres yükleme. Strese girmek daha tehlikeli
Sen ilk 3 aylık kiyafetlerini ve ilk zaman yatacagi yatagini al bezini mendilini al tamam. Gerisi sonra da alınır.

Hastane çantanızı ne zaman hazırladınız kızlar hazırlayan var mı ben bu hafta sonu hazırlayayım diyorum erken mi 31 haftalık olucak pazar günü
Aynıyız bende pazar 31 oluyorum yıkama ütüleme işleri bitti ama henüz hazırlamadım sezeryan olacağım için gün belirlenecek ona göre hareket ederim herhalde

Sağol canım çok şükür
Canımm çok çok sevindim, artık bu aylardan sonra hepimiz tadını çıkaralım inşallah
Tek derdimiz kurutma olsun, amin
Sağol canım inşallah artık grupta olumsuzluklar geride kalsın hepimiz zamanında doğuralım inşallah

Çaktırma
Ay cidden mi.. oglen yemegimi saat 3.30 da yedim. 1 saat kadar once ara öğün yaptim. Su an yine açım
Çok açımmm ne yicem yaaaa
bugün bana da bişeyler oldu 10 gündür dikkat ediyorudum şekerden dolayı ve hiç canım ekstra bişey çekmiyordu ama bugün doymak bilmedim önce sağlıklı şeyleri yiyip durdum porsiyonu baya aştım sonra dayanamadım kahveyle 1 paket bisküvi yedim. vardır bi hayır yarın sıfırdan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…