- 23 Ekim 2024
- 6.336
- 10.571
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.801
Ay bende öyle düşünüyorum, sonuçta bende her yıkamada kimse sirkelemeyecekKız dümdüz yıka sonra güneşe ser kapalı alanda olabilir biraz güneş görmeli kuruyunca ütüle kaldır oldu bittimakinelerimiz temizdir biz temiz hatunlarız kendinizi yıpratmayın aa
Hayır pamlok u göremeyip seni kabak gibi görmem kk nın bir oyunundan başka şey olamaz ajsjNerde şimdi gizlilik?şikayet var
Al işte gene kaçırdımSildim bekendiniz bulup izleyin
Benide herkes göremiyor, seçilmişsiniz şanslısınızHayır pamlok u göremeyip seni kabak gibi görmem kk nın bir oyunundan başka şey olamaz ajsj
Kıyafet yıkayan kızlar makinaya herhangi bir işlem yaptınız mı öncesinden, sosyal medyada sirke karbonat olayı dolaşıyor yasanki her yıkamada yapacaz
Kurban olduğum sana özelden atarım sayfamıAl işte gene kaçırdım
link paylaşınca kişisel hesabı görünüyor bazılarının
Bir anlaşma yapabiliriz ahah ama bu esnada ikimizinde ifşa olmasıAl işte gene kaçırdım
link paylaşınca kişisel hesabı görünüyor bazılarının
İlk kahvemi bu şanslılığıma içiyorum bugünBenide herkes göremiyor, seçilmişsiniz şanslısınız
Sepide mitten misin bacım şüpheleniyorum senden
Sayfayı napcan daha tipimi merak ediyorsundur kesin
Kanka hastane çıkışını stoklamışsınHer gün son eksikler diye bir posta alışveriş yapıyorum ama bu kez sondu inşallahbunları aldım kızlar bu arada nevresimim detayları değişiyormuş maviler yeşil olacak
Ne sen sor ne ben söyleyeyim arkadaşımSepide mitten misin bacım şüpheleniyorum sendenkızlık soyadını nasıl öğrendin ya helal sana
Tahminimdeki gibi misin diye afagahaSayfayı napcan daha tipimi merak ediyorsundur kesin
Ay şu Tuğba kuğu var ya 6'lılar vardı onlardan alacaktım çok parçalı gerek görmedim, hepsi bitmiş artık üretilmeyecekmiş mecbur iki tane 10lu aldımKanka hastane çıkışını stoklamışsın
Kanka dery baby’den gelecek olan malzemelerin yorumunu bekliyorum sendenHer gün son eksikler diye bir posta alışveriş yapıyorum ama bu kez sondu inşallahbunları aldım kızlar bu arada nevresimim detayları değişiyormuş maviler yeşil olacak
Çok güzel değil mi ya yorumlara baktım kabartmalıKanka dery baby’den gelecek olan malzemelerin yorumunu bekliyorum senden
Çok almayacam demişimdirNe sen sor ne ben söyleyeyim arkadaşımdetay severim diyelim
Tahminimdeki gibi misin diye afagaha
Ay şu Tuğba kuğu var ya 6'lılar vardı onlardan alacaktım çok parçalı gerek görmedim, hepsi bitmiş artık üretilmeyecekmiş mecbur iki tane 10lu aldım
Evet çok hoş ama kızım için tavşan falan vardır umarım iyice erkek olduÇok güzel değil mi ya yorumlara baktım kabartmalıtamam kuzu atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?