Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kuzu akmıyor mu? O benim nem spreyi mi alsan o akıtıyor

Banada atarmısın karşına çıktıkça
Atarım aşkom
Ay ben hamileliğin sonlarında o sıcağı hiç çekemem valla yürüyüşe düzenli çıkmıyorum kuzu ben zaten haftada 4-5 kere dışarı çıkıyorum o sayılır mı birde pilates topuyla haşır neşirim

Tabi işte ben de ona üzülüyorum, yıllık izinle tamamlarım diyorum, aslında erkenden çıkmayı ben de istemiyorum ama eşim izin vermiyor izne ayrıl diye canımı yedi korkuyor, evde ol lütfen diyor işte izin çok az canım haklısn bu sefer bebem daha 3 aylık olmadan başlamak zorunda kalacağım 32 de çıkarsam neredeyse

Dün de dedik ya kuzu kasım indiriminde bazı şeyler gerçekten güzel düşüyor ama bazıları da böyle 3 kata çekip sonra indirim diyor, bindirimden indirim

Ben de böyle düşünüyorum canım, zaten indirim kovalayacak zamanım da yok aldım çoğu şeyi, biberon falan kaldı da o da acaba ilk etapta kullanır mı kullanılmaz mı nasıl olacak bilmiyorum annem eğer meme almazsa kaşık biberon mu ne dedi onunla vermeye çalışalım diyor, biberon bence kullanma kızım dedi

Canım ben de mama kaşığı aldım. Eve hastanede emmezse insülin enjektörleri ile veriyoruz dedi. Evde de süt kaşığı kullanırım deneme yaparken. Ne olur ne olmaz diye bir tane de comotomo biberon aldim

Allah'ım bu doktorlar niye böyle Yarabbi 30. Haftada 1500 için bana iri bebek dikkat et dedi korkuttu 31 de 1600 e küçük diye korkutuyorlar hepsi ayrı kafadan yani bence korkma ama beslenmene dikkat et muz meyve ye bol bol tahinle pekmez de aldırır diyorlar cnm

O sırada her teneffüs asansör kullanan ben
Gayet yeterli

Tam olarak haşır neşirliğin 2 kere zıplamak mı

Selam kızlar
Bende de fena burun tıkanıklığı var gece ağzım açık uyuyorum resmen nazal nem kullanıyorum ama yok ne fayda.sabah kalknca açılsın diye öyle bi sümkürüyorum ki burnumu kanatıyorum.hiç olmazdım ben böyle aleji falan da yok tamamen hamilelikten

Aşkım evet ama sümkürürken dikkat et bendede öyle maalesef kulak kristallerini oynatabiliyor muşsun benimde kanıyordu , 4-5 gündür çok zorlamamaya dikkat ediyorum. Evin nem dereceside iyi bizde 55% ama uyandığımda boğazım sahara çölü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…