Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar emzirme yastığı olarak ben de bundan aldım. Tamamen tek renk olduğu için
Az önce geldi beğendim. Ne çok sert ne çok yumuşak. Emzirmeden çok tummy time içşn almak istedim açıkçası o yüzden sert ve yüksek olsun istemiyordum zaten iyi oldu. Başka renkleri de var

Eklentiler

• 1000038420.webp
    58 KB · Görüntüleme: 63
Ay bazen bu şeker seviyeleri çıldırıyor bende anlamıyorum inan ki benimde dün iste açlık yuksekti. Kahvalti sonrasi da tokluk yüksekti. Bize ben 4 kez vuruyorum igneyi.
Gece benimde 8 su an dozum. Bakalim bu kontrolde biraz daha artirmaz umarım ki. Bide insan dogum sonrasi vucudun alismasindan cekiniyor.
Seninde epey yuksek çıkmış napcaz biz ya...
Dedigin gibi bende canim birsey cekmesin diye iste sadece yiyecegim ögüne odaklaniyorum. Yoksa neler neler istiyor da yiyemiyorum..
Kıyamam yaa takma kafana kuzum. Bunu yiyemiyorum hersey yasak bu nee diye düşünmeye baslarsan cok huzursuz mutsuz hissedersin kendini. Ama bebisim icin hersey dersen. Azcikta gecici oldugunu kabul edersen biraz daha güzel olur hersey
Arada kacamaklar olur bise olmaz

Canım benim teşekkür ederiz aminnn oğluşumla drift yapcaz arabamizla
Hepimiz sağlıkla kullanalim aldığımız tüm eşyaları

Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Kapsız emzirme atletlerinin göğüs kısmında ayrıca bir parça var ya hani göğsün etrafını şerit şeklinde sarıyor ama meme ucu kısmı açık kalıyor. Onun amacı ne Allah aşkına ya. Benim istediğim askısının açılır olmasıydı sadece. O kısım beni çok rahatsız etti. Kesip çıkarsam mı diye düşündüm ama sonra dedim ki bir amacı vardır belki

Canım çok teşekkür ederim ne kadar düşüncelisin yazmışsın
Bir dönem yaşadım sıkıntı ama simdilik biraz daha rahatım arada yine oluyor ama dayanilmayacak gibi olmadigi icin çözüm aramiyorsum acikcasi ama aklimda olsun yeniden yasarsam doktoruma sorup kullanırım

Kizlar kulak enfeksiyonu ve idrar enfeksyonu kaynakli antibiyotik basladik korkuyorum bebegime sakincasi olur diye
Canım antibiyotik kullanman gerekiyorsa mecburen kullanacaksin ne yazik ki.
Sıkma canını.
Bende bugün 6.gündeyim antibiyotik kullanıyorum.
Doktorun biliyor degil mi kullandigin antibiyotik ismini falan ?

Ahhsha senin tahammülsüzlük peki

Sütyenlerdede var o emzirme olanlarda ama amaç nedir bilmirim

babylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala

Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap

annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş

babylovee U ugurluceyli benim normal çıkan şekerim Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.

suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye göbüşün hakikaten çok büyümüş Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda

sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin

mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?

I incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?

Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorum kasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…