• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Oh süper ya. Valla güzel haberler almak icin doktorlarin ağzına bakıyoruz o moddayiz🥲
Canım bol bol su ic biraz tatli da beslen. Kavun vardir belki kavun da ye. Suyun biraz daha artar.
Şeker sıkıntısı da var tabi abartmadan dengede tutmaya calisarak 🙏
Havuç hiç yükseltmedi ama kavun ne yapar bilmiyorum kuzum canım istedi şu an ilk fırsatta yiyip ölçeceğim🙈🤣

Kuzu uğrayabilirsen bebekhouse bi git biz bugün oraya gittik son bir kez daha bakalım diye cybex easy twist 2 ve cloud t isize pusete karar verdik. Zaten en baştan bunu düşünmüştük sonra ben doona ya baktım epey bir süre. Doona hala çok mantıklı geliyor yeni versiyonu çıkmış ona baktım biraz ağır geldi bebek içindeyken taşımam zor olur diye Cybex e karar verdik. Priam, mios filan tabi çok güzel ama biz uçak seyahati yapacağımızı da düşünerek hafif ve kompakt olsun diye easy twist 2 ye karar verdik. Böyle bir durum olmasa maxi cosi leona 2 de benim çok hoşuma gitmişti gerçekten çok şık ve tok bir araba sürüşü de çok iyi 👍
sepide sepide bu arada skiphop un attığım o çantasını da görme şansım oldu cidden baya hoşuma gitti o çanta yaa onu alıcam ben 🤩
sirinm sirinm kuzu kesinlikle zıplama hareketi hiç doğru değilmiş
annabelica annabelica oyy büyümüş prenses 😍 suyu da iyi çıkmış çok sevindim kuzum 🙏
Sağol kuzucum arabanız da hayırlı olsun ben çok memnunum umarım sen de rahat rahat kullanırsın 🥰🙏

Kıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesi 😆😆😆 yumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size 😂😂

Eklentiler

• B93ED66B-28AD-4DC7-AC95-77E415F020BD.webp
    B93ED66B-28AD-4DC7-AC95-77E415F020BD.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 5AF3C1D7-E5D4-4D37-9C2A-05431B059A49.webp
    5AF3C1D7-E5D4-4D37-9C2A-05431B059A49.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 43
Çok saçma ama sepidenin bir gecelik fotosuna duygulandım şu an 🥹 resmen tüm süreci burada beraber yaşadık 🤍
Tam espiri geliyordu bunu okuyunca geri gitti 🥹🥹 kocamdan önce size yazıyorum uyandığımda dediğimde inanmıyorsunuz 🥹🥹
harika duruyor canım güle güle kullan ve göbüşünde çook tatlı😍
Ay çok güzel görünüyor 😍🥹 maşallah arkadaşım 🤍
Teşekkürler canlarım 🫶

Back
X