• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım antibiyotik kullanman gerekiyorsa mecburen kullanacaksin ne yazik ki.
Sıkma canını.
Bende bugün 6.gündeyim antibiyotik kullanıyorum.
Doktorun biliyor degil mi kullandigin antibiyotik ismini falan ?
Croxilex verdi canim sen hangi antibiyotik kullaniyorsun

Geçen bir arkadaşım dedi ki eşine yedek günlük kıyafette al, bizimki koydurmadı eve gider değişirim dedi, 2 gun bebişle benden ayrılamadı gece üzeri kirlenince benim tshirtu giymek zorunda kaldı 🤣🤣
Benimkide 5 dk ev gider gelirim diyor ama pek gideceğini düşünmüyorum o yüzden alacam 😂😂

Kız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar

Kızlar birde biliyorsunuz ben rus dr’larda takip ediyorum, beslenmeden sonra hemen sırtına vurup gaz çıkarmaya çalışmayın, önce 5-10 dk tutun kucağınızda yine aynı gaz çıkarır pozisyonda, sonra yavaş yavaş alttan üste doğru pat pat yapın diyor, hemen yaparsanız daha mideye oturmadan gaz yerine emdiği sütüde çıkaracak diyor

en son gittigim de Sata gore 28+2
ultrasona gore 29+3 cikti canim
kilosu 1379 gr
boyu 40 cm di

boguluyor gibi seslee cikariyormusum🤣🤣 cok merak ettim bi aksam video cek beni dedim
bende nefes darlıgı oluyor canım konusurken bile baya nefes nefeseyim
Canim masalah güzel almis kilosunu. Benimde oğluşum alsin kilosunu ya 🙏🙏

Yaa bende aşırı nefes darlığı cekiyorum 🙁 baya nefesim tıkanıyor durmadan durmadan nefessiz kaliyorum gece ayri gündüz ayri nefessizim.

Kızlar h/b incia şov yapıyor stoklamak isterseniz, ben 2 tane deterjan almıştım, şimdide bir deterjan bir emzik temizleme şeysinden aldım😂
Beni linklesene aşko
Kıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesi 😆😆😆 yumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size 😂😂
Ayyyy çookseelll olmuş bayıldımmm bayıldımmm çok zariffff bende buna bakayım sateni kaliteli duruyor

Back
X