• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Merhaba sayfaya yazmıyorum ama grubu takipteyim :)) bende geçen sizlerin konuşması üzerine araştırma yaptım kendi kurumumun ik’sı ile görüştüm yıllık izin ve rapor kullanamazsın dediler. Bende yıllık izinlerimi saklıyordum kışın kullanırım diye mecbur almak zorunda kaldım. Farklı kurumlarda çalışan arkadaşlarıma da sordum onlar da kullanılmıyor dedi
Merhaba arkadaşım bilgi için çok teşekkür ederim 😇 maalesef üzdü

Kızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye

Hahahaha deli kuzu bildiğim kadarıyla isteyen oraya cup koysun diye. Mesela ben en başta bir sütyen aldım ebebekten denemek için dediğiniz gibiydi benim de uç belli olunca cup koydum orası tuttu

Kuzum ben başından beri Maxi cosi leona 2 dedim ve onu aldım en son.
Çift yönlü kullanım, tam yatış, tek elle kapatma ya da yatırma, büyük tekerlek, çoklu yatış pozisyonu, ayarlanabilir yükseklik, uzatılabilir sırt yüksekliği var. Bunlar benim aradığım özelliklerdi ve bu özelliklere sahip arabalar maalesef çok ağır geliyordu bana. Ta ki leonayı görene kadar. Aşırı hafif ve manevraları çok iyi. Geçen bir arkadaşım geldi o 2 çocuk büyüttü, denedi ve ben salakmışım kaç yıldır hantal araba kullanıyorum dedi onun joie arabası. Ay keşke video atabilsem ya. Kuzu bul beni video atayım sana olmazsa instadan falan ya

Ya bugün 2 müdür yardımcısına sordum alabilirsin rapor düşmez izninden dedi yine bir ikilik bunu net nereden öğrenebiliriz ya
onu ya doktoruna sorarsın doktorun da bilebilir ya da iş yerin insan kaynaklarına ya da şirket varsa hangi şirkete bağlıysan iş yerinde o kola sorabilirsin öğrenirsen bana da haber verebilir misin

onu ya doktoruna sorarsın doktorun da bilebilir ya da iş yerin insan kaynaklarına ya da şirket varsa hangi şirkete bağlıysan iş yerinde o kola sorabilirsin öğrenirsen bana da haber verebilir misin
Canım ben öğretmenim idarecilerime sordum onlar alabilirsin dedi ama onlar dışında herkes aksini söylüyor

Genel kanı fiilen çalışılmadığı için 16 haftalık izinden düştüğü yönünde

Eklentiler

• 1000161833.webp
    1000161833.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba arkadaşım bilgi için çok teşekkür ederim 😇 maalesef üzdü
Rica ederim ne demek. İnternette çeşitli forumlarda alo 170 sorduklarını onların kullanılır dediğini yazmışlar. Bende müdürlerime falan sordum bilmiyorlardı öyle şey mi olur falan dediler ama ik devlet fiili çalışma istiyor rapor aldıktan sonra diye. Bende sizler sayesinde öğrendim yoksa izinlerim yanıyordu :)

Rica ederim ne demek. İnternette çeşitli forumlarda alo 170 sorduklarını onların kullanılır dediğini yazmışlar. Bende müdürlerime falan sordum bilmiyorlardı öyle şey mi olur falan dediler ama ik devlet fiili çalışma istiyor rapor aldıktan sonra diye. Bende sizler sayesinde öğrendim yoksa izinlerim yanıyordu :)
Ay dur ben de 170'i ariyim 🙈

Canım çok teşekkür ederim yazdığın için ben de kefir alayım onuda tüketeyim ceviz muz kaşar yumurtaya başladım zaten gittiğinde yakaladınız mı şu an haftası ağırlığı nasıl
en son gittigim de Sata gore 28+2
ultrasona gore 29+3 cikti canim
kilosu 1379 gr
boyu 40 cm di
Ay koptum, garip seslere 😆🤣🤣🤣
Ya kızlar akşamları sizdede nefes darlığı oluyor mu oturduğunuz yerde bile? Derin derin nefes almam lazım 🫠🫠
boguluyor gibi seslee cikariyormusum🤣🤣 cok merak ettim bi aksam video cek beni dedim
bende nefes darlıgı oluyor canım konusurken bile baya nefes nefeseyim

O zaman dans 💃🏻💃🏻💃🏻
Kızlar Alo 170'i aradım. 32. hafta çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar olası bir hastalık durumunda işgöremezlik alsam 16 haftalık doğum iznimden düşer mi diye, inceleyip baktılar düşmüyormuş 🥳 hadi gözümüz aydın.
Durun bir de cimerden sorayım yazılı kanıt olsun hahahaha

Kiiiiiz ben hiç mios demedim bilmiyorum bile onu 🤣 başkasıyla karıştırdın kuzu bence ben hep leona 2 dedim ama cybex easy twistte ona en yakın olan modeldi
Kanka kim dedi burda maxi cosi leona alacam onu almasam mios alırdım diye 😂😂🤣🤣 o sırada cloud t puset konuşuldu maxi cosi ile aynı tam yatıyor diye 🥴🥴🥴

Hatta adam direkt dedi ki 112 günlük izninizden düşmüyor. Ben o an "laaagn izin 112 gün mü" diye sorguladım hahah 🙈
Valla bir yamuk olursa bulurum Ferhatı 🤣 şaka bir yana çok sevindim neden önceden aramadıysam, fikir veren arkadaşa çok teşekkür ederim 🤍 yine de cimerden de soracağım haha

O zaman dans 💃🏻💃🏻💃🏻
Kızlar Alo 170'i aradım. 32. hafta çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar olası bir hastalık durumunda işgöremezlik alsam 16 haftalık doğum iznimden düşer mi diye, inceleyip baktılar düşmüyormuş 🥳 hadi gözümüz aydın.
Durun bir de cimerden sorayım yazılı kanıt olsun hahahaha
Ne oluyor şimdi tam olarak 👾😹😹

Kanka kim dedi burda maxi cosi leona alacam onu almasam mios alırdım diye 😂😂🤣🤣 o sırada cloud t puset konuşuldu maxi cosi ile aynı tam yatıyor diye 🥴🥴🥴
Kuzuşum inan ki puseti de miosu da bilmiyorum ya. Ben başından beri leona 2 dedim hatta cybexi dememiştim bile bugüne kadar. Ama leonaya en yakın model oydu

Back
X