- 23 Ekim 2024
- 6.413
- 10.768
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #44.381
Her burdaAyyy biz de her pazar yiyoruz ben de kendimi super anne gibi hissediyorum ogluma iyi bakiyorum diye 1 balikla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her burdaAyyy biz de her pazar yiyoruz ben de kendimi super anne gibi hissediyorum ogluma iyi bakiyorum diye 1 balikla![]()
Bendeki erteleme sanatı, 1 haftaya anca yedikBiz bundan sonra her hafta cuma günü balık günümüz yapmaya karar verdikgeçen hafta konuşmuştuk ya ben o gün akşam gidip yedim
![]()
Maşallah canımKızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim![]()
Kiiiiiz ben hiç mios demedim bilmiyorum bile onuBana niye mios dedin o zaman![]()
Merhaba arkadaşım bilgi için çok teşekkür ederimMerhaba sayfaya yazmıyorum ama grubu takipteyim :)) bende geçen sizlerin konuşması üzerine araştırma yaptım kendi kurumumun ik’sı ile görüştüm yıllık izin ve rapor kullanamazsın dediler. Bende yıllık izinlerimi saklıyordum kışın kullanırım diye mecbur almak zorunda kaldım. Farklı kurumlarda çalışan arkadaşlarıma da sordum onlar da kullanılmıyor dedi
onu ya doktoruna sorarsın doktorun da bilebilir ya da iş yerin insan kaynaklarına ya da şirket varsa hangi şirkete bağlıysan iş yerinde o kola sorabilirsin öğrenirsen bana da haber verebilir misinKızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye
Hahahaha deli kuzu bildiğim kadarıyla isteyen oraya cup koysun diye. Mesela ben en başta bir sütyen aldım ebebekten denemek için dediğiniz gibiydi benim de uç belli olunca cup koydum orası tuttu
Kuzum ben başından beri Maxi cosi leona 2 dedim ve onu aldım en son.
Çift yönlü kullanım, tam yatış, tek elle kapatma ya da yatırma, büyük tekerlek, çoklu yatış pozisyonu, ayarlanabilir yükseklik, uzatılabilir sırt yüksekliği var. Bunlar benim aradığım özelliklerdi ve bu özelliklere sahip arabalar maalesef çok ağır geliyordu bana. Ta ki leonayı görene kadar. Aşırı hafif ve manevraları çok iyi. Geçen bir arkadaşım geldi o 2 çocuk büyüttü, denedi ve ben salakmışım kaç yıldır hantal araba kullanıyorum dedi onun joie arabası. Ay keşke video atabilsem ya. Kuzu bul beni video atayım sana olmazsa instadan falan ya
Ya bugün 2 müdür yardımcısına sordum alabilirsin rapor düşmez izninden dedi yine bir ikilik bunu net nereden öğrenebiliriz ya
Canım ben öğretmenim idarecilerime sordum onlar alabilirsin dedi ama onlar dışında herkes aksini söylüyoronu ya doktoruna sorarsın doktorun da bilebilir ya da iş yerin insan kaynaklarına ya da şirket varsa hangi şirkete bağlıysan iş yerinde o kola sorabilirsin öğrenirsen bana da haber verebilir misin
ohh grupca içimiz rahatladı maşallah prenseseKızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim![]()
Rica ederim ne demek. İnternette çeşitli forumlarda alo 170 sorduklarını onların kullanılır dediğini yazmışlar. Bende müdürlerime falan sordum bilmiyorlardı öyle şey mi olur falan dediler ama ik devlet fiili çalışma istiyor rapor aldıktan sonra diye. Bende sizler sayesinde öğrendim yoksa izinlerim yanıyordu :)Merhaba arkadaşım bilgi için çok teşekkür ederimmaalesef üzdü
Ay dur ben de 170'i ariyimRica ederim ne demek. İnternette çeşitli forumlarda alo 170 sorduklarını onların kullanılır dediğini yazmışlar. Bende müdürlerime falan sordum bilmiyorlardı öyle şey mi olur falan dediler ama ik devlet fiili çalışma istiyor rapor aldıktan sonra diye. Bende sizler sayesinde öğrendim yoksa izinlerim yanıyordu :)
Ben ik ile mücadele etmek istemediğim için hiç aramadım haberini bekliyoruz o haldeAy dur ben de 170'i ariyim![]()
en son gittigim de Sata gore 28+2Canım çok teşekkür ederim yazdığın için ben de kefir alayım onuda tüketeyim ceviz muz kaşar yumurtaya başladım zaten gittiğinde yakaladınız mı şu an haftası ağırlığı nasıl
boguluyor gibi seslee cikariyormusumAy koptum, garip seslere
Ya kızlar akşamları sizdede nefes darlığı oluyor mu oturduğunuz yerde bile? Derin derin nefes almam lazım![]()
Teldeyim şu an ilgili maddeyi inceliyorlar hahahahaBen ik ile mücadele etmek istemediğim için hiç aramadım haberini bekliyoruz o halde![]()
Kanka kim dedi burda maxi cosi leona alacam onu almasam mios alırdım diyeKiiiiiz ben hiç mios demedim bilmiyorum bile onubaşkasıyla karıştırdın kuzu bence ben hep leona 2 dedim ama cybex easy twistte ona en yakın olan modeldi
Ne oluyor şimdi tam olarakO zaman dans
Kızlar Alo 170'i aradım. 32. hafta çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar olası bir hastalık durumunda işgöremezlik alsam 16 haftalık doğum iznimden düşer mi diye, inceleyip baktılar düşmüyormuşhadi gözümüz aydın.
Durun bir de cimerden sorayım yazılı kanıt olsun hahahaha
Kuzuşum inan ki puseti de miosu da bilmiyorum ya. Ben başından beri leona 2 dedim hatta cybexi dememiştim bile bugüne kadar. Ama leonaya en yakın model oyduKanka kim dedi burda maxi cosi leona alacam onu almasam mios alırdım diyeo sırada cloud t puset konuşuldu maxi cosi ile aynı tam yatıyor diye
![]()
Bana onu bulunKuzuşum inan ki puseti de miosu da bilmiyorum ya. Ben başından beri leona 2 dedim hatta cybexi dememiştim bile bugüne kadar. Ama leonaya en yakın model oydu