- 23 Ekim 2024
- 6.486
- 10.946
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.441
Üstünede battaniye bonusKızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode onNe diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz
Maşallah prenseseKızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim
O zaten Allahın emriÜstünede battaniye bonus
Dışarı çıkarken mi evde miKızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode onNe diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz
Dış demeyi çok isterdim ama hiç sanmıyorumDışarı çıkarken mi evde mi
Bence bebek doğunca bebekten çok anneler bizi yoracakDış demeyi çok isterdim ama hiç sanmıyorum
Hayır canim henuz kadin doguma gitmedim saglik ocaginda ki doktorum yazdi pazartwsi gidecegimCanim piyeloseptyl benimki.
Kadin dogum doktorun biliyor degil mi bu ilaci kullandigini. Onun onayini aldin yani
MaşallahKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
ilk kez kızım oluyor benimde cevaplayın kız analarıKız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
Yok arkadaşım memurum benArkadaşım sen öğretmen miydin kusura bakma aklımda kalmıyor
7 yaşında deldirdimKız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
ilk kez kızım oluyor benimde cevaplayın kız anaları
Yeğenimden dolayı erkek bebekleri konusunda tecrübeliyim 20 günlükken yaptırdılar çok kolay geçti bende aynı zamanlarda yaptırmayı düşünüyorumKız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,
Aslında bende külotlu çorap baktım bugün anne modu benimkideKızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode onNe diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz
Abooo ama çok erken 4 5 aylıkken olmazmı kiYeğenimden dolayı erkek bebekleri konusunda tecrübeliyim 20 günlükken yaptırdılar çok kolay geçti bende aynı zamanlarda yaptırmayı düşünüyorum
Canım hoş geldin benimde suyum fazla bende korkuyorum hareket etmediği zamanlar ama inşallah bebislerimizi Allah korur sıkıntı etme semKızlar merhaba bende aralık Ocak annesiyim tam belli değilşeker dolayısıyla İnsülin kullanmaya başladım ama çok stres oluyorum sürekli şekerden dolayı bebeğime bişey olacak korkusu yaşıyorum aranızda İnsülin kullanan var mı
Hoşgeldin canımmYok arkadaşım memurum benbu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar
Dönmeye başlamadan yaptırmak daha mantıklı bir tanıdığımda 1,5 ay önce doğum yaptı geçen hafta sünnet yaptırdılar bir sorunu yokmuşAbooo ama çok erken 4 5 aylıkken olmazmı ki
kız ben daha yaptırmadım bu aralar düşünüyorum daha ama herkez doğu doğmaz öneriyor bence öyle yapınKız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?