- 7 Temmuz 2019
- 430
- 1.317
- 113
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.421
Croxilex verdi canim sen hangi antibiyotik kullaniyorsunCanım antibiyotik kullanman gerekiyorsa mecburen kullanacaksin ne yazik ki.
Sıkma canını.
Bende bugün 6.gündeyim antibiyotik kullanıyorum.
Doktorun biliyor degil mi kullandigin antibiyotik ismini falan ?
Arkadaşım sen öğretmen miydin kusura bakma aklımda kalmıyorBizim kurum kabul etmiyor valla hadi senin için hayırlı olsun. İdarecilerle de ilgili demekki
Çok yakışmış kuzumm, doğru tercihKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
Bu ara herkese verdiğim cevapArkadaşım sen öğretmen miydin kusura bakma aklımda kalmıyor
Hayır B12 de iyi benimBu ara herkese verdiğim cevap“aklımda kalmıyor ”
Teşekkürler aşkommmÇok yakışmış kuzumm, doğru tercih
Kız bana b12 bıraktırdı fazla olmuş diyeHayır B12 de iyi benimemin miyiz demiştim sonuçları görünce
Masallah kilosu tam bence31 oldu kuzum
Benimkide 5 dk ev gider gelirim diyor ama pek gideceğini düşünmüyorum o yüzden alacamGeçen bir arkadaşım dedi ki eşine yedek günlük kıyafette al, bizimki koydurmadı eve gider değişirim dedi, 2 gun bebişle benden ayrılamadı gece üzeri kirlenince benim tshirtu giymek zorunda kaldı
Canim masalah güzel almis kilosunu. Benimde oğluşum alsin kilosunu yaen son gittigim de Sata gore 28+2
ultrasona gore 29+3 cikti canim
kilosu 1379 gr
boyu 40 cm di
boguluyor gibi seslee cikariyormusumcok merak ettim bi aksam video cek beni dedim
bende nefes darlıgı oluyor canım konusurken bile baya nefes nefeseyim
Dene dene bak yazın burda suyu artan herkese doktorlar kavun karpuz yeme dediHavuç hiç yükseltmedi ama kavun ne yapar bilmiyorum kuzum canım istedi şu an ilk fırsatta yiyip ölçeceğim
Yesinlerrr cok yakışmışKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
Canim piyeloseptyl benimki.Croxilex verdi canim sen hangi antibiyotik kullaniyorsun
Beni linklesene aşkoKızlar h/b incia şov yapıyor stoklamak isterseniz, ben 2 tane deterjan almıştım, şimdide bir deterjan bir emzik temizleme şeysinden aldım
Ayyyy çookseelll olmuş bayıldımmm bayıldımmm çok zariffff bende buna bakayım sateni kaliteli duruyorKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
PaylaşBeni linklesene aşko
Ayyyy çookseelll olmuş bayıldımmm bayıldımmm çok zariffff bende buna bakayım sateni kaliteli duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?