• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim 🥰
Maşallah prensese🌸🧿güzel haberler almana çok sevindim canım 🫶🏻

Üstünede battaniye bonus 🤣🤣
O zaten Allahın emri 😅 güzelce de kundak yaparım diyo🙈 3 yeğenimi annem büyüttü her konuda güvenim sonsuz lakinnnnn sıcaklık konusunda güvenim yok. Asla ikna olmuyo 🤣 Her sene hala 11 yaşındaki yeğenime bile doğal ipliklerden kendisi yelek örüyo banyo sonrası giysin üşümesin diye 🤣🤣🤣

Kıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesi 😆😆😆 yumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size 😂😂
Maşallah🧿Çok yakışmış canım 🫶🏻🌸

Arkadaşım sen öğretmen miydin kusura bakma aklımda kalmıyor
Yok arkadaşım memurum ben 😊 bu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim 😅 baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum 😅 K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum 😂 herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar 🙏🏻

Kızlar merhaba bende aralık Ocak annesiyim tam belli değil😂 şeker dolayısıyla İnsülin kullanmaya başladım ama çok stres oluyorum sürekli şekerden dolayı bebeğime bişey olacak korkusu yaşıyorum aranızda İnsülin kullanan var mı

Kızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode on 🙈 Ne diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz 😅
Aslında bende külotlu çorap baktım bugün anne modu benimkide 😂 yani bir yere giderken olabilir evde sıkılır belkide

Kızlar merhaba bende aralık Ocak annesiyim tam belli değil😂 şeker dolayısıyla İnsülin kullanmaya başladım ama çok stres oluyorum sürekli şekerden dolayı bebeğime bişey olacak korkusu yaşıyorum aranızda İnsülin kullanan var mı
Canım hoş geldin benimde suyum fazla bende korkuyorum hareket etmediği zamanlar ama inşallah bebislerimizi Allah korur sıkıntı etme sem 💐

Yok arkadaşım memurum ben 😊 bu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim 😅 baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum 😅 K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum 😂 herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar 🙏🏻
Hoşgeldin canımm 🌸 okumak, takip etmekte güzeldi ama yazmak daha güzel, bekleriz 😇

Back
X