- 15 Ağustos 2024
- 2.167
- 4.153
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.401
Yani kuzu yarın çalışabilir alacağım ya 5 hafta daha. O arada rapor alırsam o doğum izninden düşmeyecekNe oluyor şimdi tam olarak
Havuç hiç yükseltmedi ama kavun ne yapar bilmiyorum kuzum canım istedi şu an ilk fırsatta yiyip ölçeceğimOh süper ya. Valla güzel haberler almak icin doktorlarin ağzına bakıyoruz o moddayiz
Canım bol bol su ic biraz tatli da beslen. Kavun vardir belki kavun da ye. Suyun biraz daha artar.
Şeker sıkıntısı da var tabi abartmadan dengede tutmaya calisarak
Sağol kuzucum arabanız da hayırlı olsun ben çok memnunum umarım sen de rahat rahat kullanırsınKuzu uğrayabilirsen bebekhouse bi git biz bugün oraya gittik son bir kez daha bakalım diye cybex easy twist 2 ve cloud t isize pusete karar verdik. Zaten en baştan bunu düşünmüştük sonra ben doona ya baktım epey bir süre. Doona hala çok mantıklı geliyor yeni versiyonu çıkmış ona baktım biraz ağır geldi bebek içindeyken taşımam zor olur diye Cybex e karar verdik. Priam, mios filan tabi çok güzel ama biz uçak seyahati yapacağımızı da düşünerek hafif ve kompakt olsun diye easy twist 2 ye karar verdik. Böyle bir durum olmasa maxi cosi leona 2 de benim çok hoşuma gitmişti gerçekten çok şık ve tok bir araba sürüşü de çok iyi
sepide bu arada skiphop un attığım o çantasını da görme şansım oldu cidden baya hoşuma gitti o çanta yaa onu alıcam ben
sirinm kuzu kesinlikle zıplama hareketi hiç doğru değilmiş
annabelica oyy büyümüş prenses suyu da iyi çıkmış çok sevindim kuzum
31 oldu kuzumKaçıncı haftadasin canım şuanmaşallah bebişe
400 gr almış 2 haftada. İnşallah 3 kilo üstüne atarız kendimiziMaşallah canımdemistim 1600 gr olcak diye minnoş
Cok yakismisKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
Ay çok güzel görünüyorKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
harika duruyor canım güle güle kullan ve göbüşünde çook tatlıKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
Tam espiri geliyordu bunu okuyunca geri gittiÇok saçma ama sepidenin bir gecelik fotosuna duygulandım şu anresmen tüm süreci burada beraber yaşadık
harika duruyor canım güle güle kullan ve göbüşünde çook tatlı
Ay çok güzel görünüyormaşallah arkadaşım
Teşekkürler canlarımCok yakismis
dur ağlicam sus kızÇok saçma ama sepidenin bir gecelik fotosuna duygulandım şu anresmen tüm süreci burada beraber yaşadık
Bayıldım canım sağlıkla ulaşalım giyeceğimiz günlereKıslar geldi benim takım iyiki L söylemişim olmayan göğsümü sıktı üst bölgesiyumuşacık saten, tabi şimdi ütüsüz falan özensiz görünüyor ama çekim günü atacam size
Bence mantıklı bir soruEşime attım bendemi pijama giyecem çekimde diyor
Amin aşkımm inşallahBayıldım canım sağlıkla ulaşalım giyeceğimiz günlere
Oha aşırı haklı bir soruEşime attım bendemi pijama giyecem çekimde diyor
evet sanada beyazını aldım deseydin hahahahaEşime attım bendemi pijama giyecem çekimde diyor
Bizim kurum kabul etmiyor valla hadi senin için hayırlı olsun. İdarecilerle de ilgili demekkiTeldeyim şu an ilgili maddeyi inceliyorlar hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?