• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Aslında bende külotlu çorap baktım bugün anne modu benimkide 😂 yani bir yere giderken olabilir evde sıkılır belkide
Yani dışarısı için tek kat pantolon pamuklu az kalabilir, yada triko tulumlar vs de kaşındırabilir yine içine gerekebilir bence de amaa annem bence hep giydiririz demek istedi 🤣

Beyazyasemin Beyazyasemin canım sen nemlendirici aldım dedin dimi yoksa hava temizleyicimi memnun kaldın mı? Birde hangi marka model aldın 😌
Kuzu bizde Xiaomi'nin hava temizleyicisi vardı ama nemlendirme özelliği yoktu o yüzden ayrıca yine Xiaomi'nin nemlemdirme cihazını aldık. Sen evin nemi %55 diyorsun aslında çok iyi. Ankara'da hava çok kuru. Kalorifelerde yanmaya başlayınca nem %35-40 arası gösteriyordu. O yüzden bizde çok işe yaradı. Burnum artık tıkanmıyor. Ağzım burnum kupkuru oluyordu. Sabah bir kalkıyordum burnum tıkalı olduğu için ağızdan nefes almışım dudağım kuruluktan kanamış hatta. Ama sizin evin nemi zaten çok iyi o yüzden sizde o kadar etkili olur mu bilemedim. Ekliyorum linkini 😉

XIAOMI Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici Fiyat & Özellik | MediaMarkt XIAOMI Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Kızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode on 🙈 Ne diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz 😅
Canım evinizin sıcaklığı kaç derece civarında oluyor? Anneanneler babaanneler hep aynısını diyor doktorlar tam tersini 🤦🏻‍♀️

Hayır canim henuz kadin doguma gitmedim saglik ocaginda ki doktorum yazdi pazartwsi gidecegim
Canım doktorunun bilgisi olsa iyiydi numarasi yok mu ?
Ben kendi doktorum izin vermeden hic bir ilaca baslamiyorum. Çünkü bazen doktorumun gerek yok boşa ilac icme dedigi oluyor. Bide gebelikte güvenli miymis baktin mi ? Bakayim bende bi senin ilacina

Hayır canim henuz kadin doguma gitmedim saglik ocaginda ki doktorum yazdi pazartwsi gidecegim

Canım doktorunun bilgisi olsa iyiydi numarasi yok mu ?
Ben kendi doktorum izin vermeden hic bir ilaca baslamiyorum. Çünkü bazen doktorumun gerek yok boşa ilac icme dedigi oluyor. Bide gebelikte güvenli miymis baktin mi ? Bakayim bende bi senin ilacina
Baktım simdi ilacina canım, B grubuymus hamilelikte doktor kontrolünde kullanilabilen ilaclardan. Benimki de B grubu.
Benimkini kendi doktorum yazdigi icin kullanirken bir tık daha rahatım. Ama sende bilgi alıp öyle kullanabilsen iyi olurdu.
Eczaneye de sormussundur gerci gebelikte güvenilir mi diye

Yok arkadaşım memurum ben 😊 bu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim 😅 baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum 😅 K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum 😂 herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar 🙏🏻
Anlat kız anlatt 😂 neler biliyorsun hakkımızda 🙈
Dışardan bakınca nasıl bir grup olarak görünüyoruz acaba 😂

Canım evinizin sıcaklığı kaç derece civarında oluyor? Anneanneler babaanneler hep aynısını diyor doktorlar tam tersini 🤦🏻‍♀️
24-25 civarı canım. Şuan bile öyle. Ama nem düşük dediğin gibi. Ben de paylaştığın nemlendiriciyi alayım
1000148030.webp

Kızlar merhaba bende aralık Ocak annesiyim tam belli değil😂 şeker dolayısıyla İnsülin kullanmaya başladım ama çok stres oluyorum sürekli şekerden dolayı bebeğime bişey olacak korkusu yaşıyorum aranızda İnsülin kullanan var mı
Hosgeldin canım, ben varım bennn 🥲 insülin kullanıyorum 🤝
Kac kez kullaniyorsun günde

Kuzu bizde Xiaomi'nin hava temizleyicisi vardı ama nemlendirme özelliği yoktu o yüzden ayrıca yine Xiaomi'nin nemlemdirme cihazını aldık. Sen evin nemi %55 diyorsun aslında çok iyi. Ankara'da hava çok kuru. Kalorifelerde yanmaya başlayınca nem %35-40 arası gösteriyordu. O yüzden bizde çok işe yaradı. Burnum artık tıkanmıyor. Ağzım burnum kupkuru oluyordu. Sabah bir kalkıyordum burnum tıkalı olduğu için ağızdan nefes almışım dudağım kuruluktan kanamış hatta. Ama sizin evin nemi zaten çok iyi o yüzden sizde o kadar etkili olur mu bilemedim. Ekliyorum linkini 😉

XIAOMI Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici Fiyat & Özellik | MediaMarkt XIAOMI Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Aşkım bizde şu an petek yanmıyor o yüzdende 55% nem olabilir 🥹
Çok teşekkür ederim canım inceleyeceğim sende memnun kaldıysan

Kızlar annem diyoki Aralık, Ocak ayında tulum altına patikli pantolon da giydiririz. Yani iki kat alt olur diyo tek katla üşür, anneanne mode on 🙈 Ne diyosunuz bana tek altlardan da alalım diyo içlerone giydiririz 😅
Valla ben tek altlardan aldim ama tulum altina giydirilir mi bilemedim😅😅
Benim annemde bana trip atiyor yün döşeğe yatirmayacam dedim diye 😅

Kız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,😂😂😂
Canım 2-6 yaş arası kesinlikle yasak. İlk aylarda da önerilmiyor bildiğim kadarıyla çünkü aslında bebek doğunca ilk 3aylık dönem 4.trimester olarak kabul ediliyormuş ve dünyaya alışmaya çalışıyorlarmış. Ekstra bir strese sokmamak lazımmış.
Yeğenimin doktoru 3-6ay arası yaptırabilirsiniz demişti 4 aylıkken yaptırdılar rahat geçti ama bu biraz da çocuğa göre değişiyor. Özellikle kilosuna göre galiba. Yapışıklık falan olabiliyormuş ve sonrasında onun için de operasyon gerekiyormuş o yüzden en önemlisi her bebek için ayrı doktor görüşü bence.

Kız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,😂😂😂
Büyük oğlumu 3 buçuk yaşındayken yaptırdırdık rahatsız olduğu için küçüğü de 4 buçuk yaşında şuan onuda 6 yaşına girdiğinde yaptırmayı düşünüyorum

24-25 civarı canım. Şuan bile öyle. Ama nem düşük dediğin gibi. Ben de paylaştığın nemlendiriciyi alayımEki Görüntüle 3659874
Canım evin sıcaklığı çok iyi bence o yüzden doktorlara göre kesinlikle gerek yok. Ama annelere göre var işte. Ben galiba doktorları dinleyeceğim çünkü sepide nin de dediği gibi bir de üzerine bir şeyler örtmeye çalışacağız. Bugün şöyle bir video çıkmıştı karşıma bir dinle istersen 😉

babylovee babylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii 🫠 hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko 🤩 bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala ☺️

@Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap 🥰

annabelica annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş 💕

babylovee babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim Beyazyasemin Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.

suuuduru68 suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye 🩵 göbüşün hakikaten çok büyümüş 😍 Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda

@sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin

mamavera mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?

@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?

Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorum 🥰 kasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.
BIraz işler karıştı.normalde salı günü enfeksiyon var mı diye sürüntü alınıp bakılacaktı.yoksa pessar takılıp eve gönderilecektim. Ama bashekim muayene etti. Tatilden yeni dönmüş, Tekrar ölçüm yaptı 2.5cm ölçtü rahim ağzını. (Halbuki bir önceki gün yine 0.9cm e kadar ölçülmüştü)Tamam eve gidebilirsin dedi.pek güvenmedim ama ağrım falan da yok diye sorun etmedim. Sürüntüyü de Pers günü kadın doğum doktorun yapsın dedi. Bugün kadın doğum doktoruma gittim, tekrar ölçtü ve halen kısa dedi. Yine hastaneye sevk verdi.14 gun kalıp eve dönüp yine geldim
Cocuğun gelişimi için içerde tutabildiğimiz kadar tutalım dedi

Ve son güncelleme
Hastaneye geldim, yine mi sen gibisinden davrandılar basta.kendileri de ölçtükten sonra ama anladılar. Pessar da takılmaz, çok kısa çünkü dedi. Ciger geliştirici iğne yapıp nifedipin diye 4 ilaç verdiler art arda..bu süreçlerden geçen var mı😔

Valla ben tek altlardan aldim ama tulum altina giydirilir mi bilemedim😅😅
Benim annemde bana trip atiyor yün döşeğe yatirmayacam dedim diye 😅
Benim yün döşek, yorgan, yastık yapıldı bile🤣 yazdan yünü hazırlamış beşik alındığı gün ölçüler belli olur olmaz 🤣 Allah Kerim bakalım 🥰 ya şimdi 3 yeğenim elinde büyüdü, gelinimiz doktor annem ne derse öyle olsun dedi durdu hiç karışmadı benim annem için yani, ben şimdilik ses etmiyorum 😋 Bilimum ekipmanlarını da örüyo 🫠 🤣
1000148034.webp

Back
X