• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Sus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
Ayy resmen tüm konuşmalarım aklımdan geçiyor şu an 🤣 interneti kapatıp yattım geri açıp döndüm haahhaha ben bir ara diğer gruptaki olumsuz şeyleri buraya getirmeyelim iyi düşünelim iyi olsun falan demiştim o mu falan diye bile düşündüm 🤣🙈
benim aklıma bir senin olayın geliyor sepide sepide birde K _Kestane_ olayını hatırlıyom başkada olmadı çok şükür🤣🤌🏼
Ah kıyamam K _Kestane_ de benim yüzümden olaylı oldu hahahhaa

Üzerimdeki baskı artıyor🤣🤣🤣
Sjsjsjs kanki herkes ben miyim diye düşünüyor bence 😅 neyse sen değilmişsin 😂
bende düşünüyom düşünüyom aklıma gelmedi böyle bir olay🤣🤣
Benimde aklımda yok hiç 😂 ama bence şuan çok aktif biri değil gibi hissettim, çünkü ilk zamanlar yazan çoğu kişi yazmıyor bir avuç kaldık burda 🥲

Kızlar sizin kocalarınız akşam nerede🤣
Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa 😑

sirinm sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum

annabelica annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah 😍

sepide sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda 🤭

B Bklmnn canım hoş geldin, yazdıkça güzel buralar 🤗

Ayy resmen tüm konuşmalarım aklımdan geçiyor şu an 🤣 interneti kapatıp yattım geri açıp döndüm haahhaha ben bir ara diğer gruptaki olumsuz şeyleri buraya getirmeyelim iyi düşünelim iyi olsun falan demiştim o mu falan diye bile düşündüm 🤣🙈

Ben dururken sanamı kalmış🤣🤣🤣

Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa 😑

sirinm sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum

annabelica annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah 😍

sepide sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda 🤭

Kocama şu an dyson ikisi bir arada araştırma görevi verip size geldim 🤣🤣

Canımm yarın cimerden de yazarlar buraya atarım onlar da izinden düşmüyor derse ben 2 hafta 5+5 rapor alırım
Ben dururken sanamı kalmış🤣🤣🤣
Beni de al hemen ipten valla uyuyamam beni biliyorsun en son adını öğrenmeden yatamadım 🤣🤣🤣

kız sende hatırlıyorsan off çok heycanlı cekirdeği alın kızlar🤣🤌🏼
Kaos girl ya😄😄😄
Tabiki Sepide değil 😂
Yaaa hemen niye söyledin az daha suçlasaydik😄
Ay aşko sabahtan söylesene üstüme kalıyordu ihale 🤣🤣🤣 derin bir oh çektim şu an, üstüme gelenler utanırmı acaba 😆😆
😅😅 hala sen olabilirsiin bence 😒😒😂😂
Zaten sükse yapan bir olay değildi sadece ben rahatsız olmuştum öyle konuşmasından kendide sürekli olumlu şeyler yazan biri değildi 😅
O dönem çok konustugumuz kişiler oldu arada kaynamis tepki verememisizdir 🙄
Yok ya sen grubun en anlayışlı olumlu ve serin kanlısısın bence. Her telaşı güzelce açıklayarak def ediyorsun senin olman imkansız 😅
Ya durr bir bir eleme hepsi bi düşünsün ben ne dedim diye😂😂

😂😂😂 bu kız yarın okula gidecek uykusundan oldu yetkili merciiler el atın konuya bulun hemen 😅 Cherry Mom Cherry Mom suuuduru68 suuuduru68 hadi hadi bulun 🤓

Bu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz babylovee babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var 👯‍♀️🥲 kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur

Olayım senin yüzünden olsun şekerim, pişman değilim yine olsa yine yaparım 🥰😅

Bu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz babylovee babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var 👯‍♀️🥲 kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Ben nerdeydim 🤣🤣

Back
X