- 18 Temmuz 2022
- 7.142
- 12.496
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #44.561
Aşkolsun kız bişey olmaz bizeHadi unutalım valla çok utandım yanifak tohumu serpmiş gibi oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkolsun kız bişey olmaz bizeHadi unutalım valla çok utandım yanifak tohumu serpmiş gibi oldu
Ayy resmen tüm konuşmalarım aklımdan geçiyor şu anSus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
Ah kıyamam K _Kestane_ de benim yüzümden olaylı oldu hahahhaa
Sjsjsjs kanki herkes ben miyim diye düşünüyor benceÜzerimdeki baskı artıyor![]()
Benimde aklımda yok hiçbende düşünüyom düşünüyom aklıma gelmedi böyle bir olay![]()
Ben dururken sanamı kalmış
Oh ben de yırttımYok ya sen grubun en anlayışlı olumlu ve serin kanlısısın bence. Her telaşı güzelce açıklayarak def ediyorsun senin olman imkansız![]()
Bence arkadaş anlayışlı karşılar bukadar samimiyetten sonraYaaa ortalık karıştıbu kadar uzamaz diyordum. Boşverelim unutalım olmaz mı o arkadaşa da ayıp olmasın
![]()
Kocama şu an dyson ikisi bir arada araştırma görevi verip size geldimKızlar sizin kocalarınız akşam nerede
Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa
sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum
annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah
sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda
B Bklmnn canım hoş geldin, yazdıkça güzel buralar![]()
Canımm yarın cimerden de yazarlar buraya atarım onlar da izinden düşmüyor derse ben 2 hafta 5+5 rapor alırımKızlar sizin kocalarınız akşam nerede
Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa
sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum
annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah
sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda
B Bklmnn canım hoş geldin, yazdıkça güzel buralar![]()
Beni de al hemen ipten valla uyuyamam beni biliyorsun en son adını öğrenmeden yatamadımBen dururken sanamı kalmış![]()
Kaos girl yakız sende hatırlıyorsan off çok heycanlı cekirdeği alın kızlar![]()
Yaaa hemen niye söyledin az daha suçlasaydikTabiki Sepide değil![]()
Ay aşko sabahtan söylesene üstüme kalıyordu ihalederin bir oh çektim şu an, üstüme gelenler utanırmı acaba
![]()
O dönem çok konustugumuz kişiler oldu arada kaynamis tepki verememisizdirZaten sükse yapan bir olay değildi sadece ben rahatsız olmuştum öyle konuşmasından kendide sürekli olumlu şeyler yazan biri değildi![]()
Ya durr bir bir eleme hepsi bi düşünsün ben ne dedim diyeYok ya sen grubun en anlayışlı olumlu ve serin kanlısısın bence. Her telaşı güzelce açıklayarak def ediyorsun senin olman imkansız![]()
Çakal bu sefer baktı tuvalete kaçsa 5 dk ile olay çözülmeyecekKocama şu an dyson ikisi bir arada araştırma görevi verip size geldim![]()
Kanka sana arkadaşım dedi bence seni seviyorCanımm yarın cimerden de yazarlar buraya atarım onlar da izinden düşmüyor derse ben 2 hafta 5+5 rapor alırım
Beni de al hemen ipten valla uyuyamam beni biliyorsun en son adını öğrenmeden yatamadım![]()
Ben dışındaAjshshkendini sorguluyor su an herkes ya
![]()
Olayım senin yüzünden olsun şekerim, pişman değilim yine olsa yine yaparım
Ben nerdeydimBu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuzbabylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var
kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Ya çok alemsin hahahahha doğru tespit amaKanka sana arkadaşım dedi bence seni seviyorsen değilsin