Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Bakayım canım ya, damardan alsam dedim, sen zor olanı istiyorsun dedi, korkma dedi, tansiyon daha tehlikeli, o yüzden iç demirini dedi

Aç karna zeytinyağı içildi. Kahvaltıda iki bardak kefir içildi. Duphalac şurup içildi pancarla kayısıyı da yaparsam bu sefer kızlar ishale nasıl çözüm buldunuz diye sorabilirim akşama doğru

Duphalac çözüyor aslında canım, doğum sonrası kullanmıştım ben de onu hatta bayağı işimi görmüştü, sınırları bayağı zorlamışsın sen

Bakayım canım ya, damardan alsam dedim, sen zor olanı istiyorsun dedi, korkma dedi, tansiyon daha tehlikeli, o yüzden iç demirini dedi
Gastrocu da multivitaminler etkileşim yapar daha çok etkiler dedi. Sen bilirsin tabi doktorun bilir iyot damlasını da ayrıca tek verdi yine, iyotta önemliymiş. Bu hafta sade iyot damlası ve sade demire başladım yani.

Eklentiler

• 1000148256.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 11
Çok minikken yatarak emzirmedim kuzum oturarak emzirdim ama büyüdükçe refleksleri gelişince yatırıp emzirdim. Ben kendi bırakana kadar memede tutuyordum. Saatle falan emzirmedim. Memelerim şişince veriyordum kucağında zaten aranmaya başlıyor ıh mıh yapıyor anlıyorsun meme istediğini. Ben biraz içgüdüsel emzirdim sanki ya ne bileyim kötü bişey düşünmek istemiyorum hiç

Günaydın canım maşallah kilo boy çok çok iyi bak senin iştahın açıldıkça ona yaramış devamm
Ya gözleri açık nasıl oluyor merak ediyorum geçen uygulamadan bana bildirim geldi anne artık gözlerimi açabiliyorum diye oğlumda hiç göz açık denk gelmemiştim ultrasonda

Ya evet, aa canım seninle aynı günümüz senin geçen hafta nasıldı boyu ve kilosu

Normalde bana fertamir veriyordu hep herhalde yine onu yazmıştır bence bakmadım daha ama
Canım bence kullan sende sezeryan olacaksın doğum sonrası çok güçsüz kalırsın.
Kullanınca karaciğerini falan etkileyip etkilemediğini görmek için tahlil verir takip edersin durumunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…