- 1 Aralık 2022
- 3.132
- 5.022
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.921
Günaydın kızlarr
Sabah sabah maşallahınız var
difembahyaa @Peripellas maşallah miniklere yaa büyümüşler sağlıkla çok sevindim. Difemcim bana multivitaminli demir vermişti hafif kaşınmıştım, şimdi solgarın sadece demirini kullanıyorum ara ara korkumdan hergün almıyorum, henüz bişey olmadı
@suuuduru68 kapı süsü de çikolatalar da çok tatlı
Yaaa bimi patlatmışsınız ben unuttum poffffneyse eğer kalırsa akşam eşimi gönderirim yürüme mesafesinde yok bim annemi gönderemem
Yaza biz hazırızzzz kızlarr ya sizzzKızımın iki teyzesi var durduramıyoruz
Zıbınlarımız eksik, tulumlarımız eksik hala ama olsundu
Eki Görüntüle 3660158
Aç karna zeytinyağı içildi. Kahvaltıda iki bardak kefir içildi. Duphalac şurup içildipancarla kayısıyı da yaparsam bu sefer kızlar ishale nasıl çözüm buldunuz diye sorabilirim akşama doğru
Gastrocu da multivitaminler etkileşim yapar daha çok etkiler dedi. Sen bilirsin tabi doktorun bilirBakayım canım ya, damardan alsam dedim, sen zor olanı istiyorsun dedi, korkma dedi, tansiyon daha tehlikeli, o yüzden iç demirini dedi
Çok minikken yatarak emzirmedim kuzum oturarak emzirdim ama büyüdükçe refleksleri gelişince yatırıp emzirdim. Ben kendi bırakana kadar memede tutuyordum. Saatle falan emzirmedim. Memelerim şişince veriyordumMemede uyutmaktan çok korkuyorum ben canım sen tecrübelisin sana sormak istiyorum bu çünkü bende bi travma gibi bişey. Bizim memlekette bir kadın bebeğini emzirirken boğmuştu kadın çok şişkoydu. Neyse Allah korusun bu yüzden ben çocuktum o zamanlar ama hala aklımda kalmış. Bebeğimi emzirirken doyduğunu , sütün yettiğini yada uyuduğunu anlayacak mıyım ?
Inşallah canım inşallah, hayal edemiyorumYa maşallah, hepsi de birbirinden güzelgüle güle giysin kızçen
Hahahahahha hadi inşallahEvet kalorifer çok kurutuyor, nem makinası bile alabilirsin
Zaten toplamda 3 tane gelmişti canım 9 u 2 geçe bitmiştir oAy şu kirli sepetinden kalmamıştı ya yemişler resmen
Yetiyor canım oğlumda bundan çok daha küçük bir file kullanmıştım yetmişti avuç kadar kıyafetlerGüzel günlerde kullanalım inşallah canımsepet bana küçük gibi geldi sonradan ama bebiş kıyafetlerine yeter heralde
Günaydın canım maşallah kilo boy çok çok iyi bak senin iştahın açıldıkça ona yaramış devammKızlar günaydın,
Doktordan geliyoruz, kızçem 1436 gr 39 cm olmuşesniyordu ve gözleri açıktı kızlar çok tatlıydı, her şey yolunda şükür, bir de demir kullanmak lazım dedi bir şey olmaz diyor ama içime sinmiyor işte, biz de durumlar böyle
Canım bence kullan sende sezeryan olacaksın doğum sonrası çok güçsüz kalırsın.Ya evet, aa canım seninle aynı günümüz senin geçen hafta nasıldı boyu ve kilosu
Normalde bana fertamir veriyordu hep herhalde yine onu yazmıştır bence bakmadım daha ama
Benimkide veriyor kanka tüm ölçüm yazılan kağıdı, birde uygulamayada düşüyor zatenŞaşırdım kuzu bizimki her muayenede verdi. Ben sanıyordum ki hepinizin öyle
Hahaha deli
Görmedim ben en son ayakkabılarda kaldım
Bende de açık pembe pudralar çok geçen hatta sırf o yüzden kahve rengi aldım tabi üstünde ufak pembe çiçekleri var benden bu kadararalara soft pembikler al serpiştir annesi
Aynenn ben de canımBende de açık pembe pudralar çok geçen hatta sırf o yüzden kahve rengi aldım tabi üstünde ufak pembe çiçekleri var benden bu kadar
Hahaaha psikolojide ki yerini bulduk resmen benimde hiç yok pembeAynenn ben de canımElim hep soft pembe açık pudraya gidiyo bebişte nedense. Halbuki kendimin 2 3 tane bile yoktur pembe kıyafetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?