Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aynen valla kuzum yaşayan bilir gercekten fena bir ağrı. Bende uzun zamandir var ama sanırım artik sürekli oldugu icin iyice beni zorlamaya basladi iyice hassaslasti

Günde kaç adet dedi aşkım peki ? Damardan olan niye zormuş
Yine bir farklı doktor görüşü ikilemimiz aynı konuşsalar dişimi kırcam
Ama muhtemelen damardan bir anda yükseldiği içindir difem e bu uygun olmayabilir ondan demiştir

İyiyiz canım, sen nasılsın, aktif olmadığını görünce merak ettik
Annemi görünce ağrılarım hafifledi valla ağırlaştım mide bulantılarım kusmalarım geri geldi vajina kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor bana göre penguen anneme göre ördek gibi yürüyorum adım attıkça canım yanıyor ama normaldir herhalde yarın kontrolümüz var vakit bulursam okuyacağım hepsini

Oğluşum 1210 gr 36 cm olmuş çok şükür sağlıklı ve tabi ki yine poposunu görüp geldik
Oy maşallah büyümüş oğluşun canım poposu neyinize yetmiyor bu cocugun söyle bi bana
canım sonunda gittin mi bebisini görmeye çok sevindim gelişimi güzel baya kilosu falan maşallah. Hep güzel haberler alalım..

Bunları yaşayan kızlar çoğaldı kanka aramızda tek değilsin yârın güzel haberlerini bekliyoruz

Sırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…