- 23 Ekim 2024
- 6.560
- 11.108
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.941
Ay benim eşim pembe renk sevmiyor diye bende travma kaldıAynenn ben de canımElim hep soft pembe açık pudraya gidiyo bebişte nedense. Halbuki kendimin 2 3 tane bile yoktur pembe kıyafetim
Şunu favladım bir tane alayımaralara soft pembikler al serpiştir annesi
Bebiş pembeleri çokkk güzell ama yoksa diyorum ya ben kendim bile sevmemAy benim eşim pembe renk sevmiyor diye bende travma kaldı
Pembe meğer bizde ne yaralar açmış haberimiz yok hheeheheAy benim eşim pembe renk sevmiyor diye bende travma kaldı
Oyyyy al tabi çok tatlışş mini minnoş hanimefendii
Ay evet çok tatlı bi al zatn gerisi geliyor yapabilirsin inanıyorum sana
yiyebilirmiyim bu ne tatlı elbiseler yaYaza biz hazırızzzz kızlarr ya sizzzKızımın iki teyzesi var durduramıyoruz
Zıbınlarımız eksik, tulumlarımız eksik hala ama olsundu
Eki Görüntüle 3660158
Gastrocu da multivitaminler etkileşim yapar daha çok etkiler dedi. Sen bilirsin tabi doktorun biliriyot damlasını da ayrıca tek verdi yine, iyotta önemliymiş. Bu hafta sade iyot damlası ve sade demire başladım yani.
Günaydın canım maşallah kilo boy çok çok iyi bak senin iştahın açıldıkça ona yaramış devamm
Ya gözleri açık nasıl oluyor merak ediyorum geçen uygulamadan bana bildirim geldi anne artık gözlerimi açabiliyorum diyeoğlumda hiç göz açık denk gelmemiştim ultrasonda
Ay evet çok tatlı bi al zatn gerisi geliyor yapabilirsin inanıyorum sana
Kıslar peki 2-4 alayım mı yoksa 4-6Oyyyy al tabi çok tatlışş mini minnoş hanimefendii
Canım bence kullan sende sezeryan olacaksın doğum sonrası çok güçsüz kalırsın.
Kullanınca karaciğerini falan etkileyip etkilemediğini görmek için tahlil verir takip edersin durumunu canım
Ay aşkım bizimki dümdüz yatıyor hiç öyle hareketler yapmıyor yaYa evet, yakaladı kilosunuküçüktü sürekli, kız çok komikti aniden gözlerini açtı açık haini gördüm ama doktor fotoğraf alamadan yüzüne eline getirdi ben de görmedim ya oğlumda bunu ilk defa gördüm esniyordu sürekli
Aşko ben kaçırdım mı peki damardan almaya ne dedi? Senin 1-2 ayda yükselteceğin şeyi damardan olan 2 kere alsan yükseltiyorEvet doktor da öyle dedi canım. Korkarak başlayacağım sanırım
Benim kızımın da bir tane bile elbisesi yok
Çok küçükken elbise pek giyilmiyor bence ama kadife olduğu içinde büyük almamalısınKıslar peki 2-4 alayım mı yoksa 4-6
Ay aşkım bizimki dümdüz yatıyor hiç öyle hareketler yapmıyor yaen son gittiğimizde hatta elini asla çekmedi yüzünden
Aşkım bendede oBenim kızımın da bir tane bile elbisesi yok
Ya ben zaten ileriki aylar için pek bir şey almıyorum şu anda. 0-3 ay azıcık da 3-6 odaklıyım hep o yüzden çok da bir kıyafetimiz yok aslında. Yıkama ütüleme işleri zor oluyor diyor ya kızlar benim hiç zor olmayacak bence
Aşko ben kaçırdım mı peki damardan almaya ne dedi? Senin 1-2 ayda yükselteceğin şeyi damardan olan 2 kere alsan yükseltiyor
Günde kaç adet dedi aşkım peki ? Damardan olan niye zormuşCanım bana dedi ki; sen zor olanı istiyorsun, tavsiye etmiyorum damardan almayı lütfen başlayalım demire dedikorkma bırakırsın hemen dedi ama işte ne yapayım ya korkuyorum üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?