Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bir sor canım. Ben hic tüketmiyorum su an mesela tatli falan. Yine de bir fikrini al doktorlarin.
Sagol canim benim. Dedigin gibi bir sekilde bitirecegiz hamileligi saglikla da kucagimiza alacagiz. Sende alacaksın merak etme duracak bebisin karninda annesi. Sıkma canını. Streste şekeri artırıyor

Kuzumm ben şimdi sormadım aslında daha önce sorduğumda 32'den itibaren 2 haftada bir çağırıyorum demişti de şimdi kontrol randevum var 10 gün sonra o zaman o söylüyor şu zamana al diye

Sana tarih verdimi canım. Bana 10 Kasım dedi. Hatta 15 gün sonra gel kesinleştireyim tarihi dedi bi yandan heyecan bi yandan korku var içimde. Karmakarışığım

Normalde yoktu simdi kortizonla birlikte yükseldiği için buaralar dikkat etsem yeter diye düşündüm kendimce. (İşime geldiğince) Ama doktorlara da danısayım tabi

Sana tarih verdimi canım. Bana 10 Kasım dedi. Hatta 15 gün sonra gel kesinleştireyim tarihi dedi bi yandan heyecan bi yandan korku var içimde. Karmakarışığım
Kac haftalik olacak kuzum 10 kasimda.
Gerci senin bebisin gelisimi onde kilosu falan.
Yok kuzum bana tarih vermedi.
Ben hic sormuyorum. Zaten bizim onceligimiz su an bebisi icerde tutmak, dışarı cikarmakla alakalı konusmadik

Normalde yoktu simdi kortizonla birlikte yükseldiği için buaralar dikkat etsem yeter diye düşündüm kendimce. (İşime geldiğince) Ama doktorlara da danısayım tabi
Dikkat et canım sen. Benim tavsiyem yememen. İnsülin kullaniyorlen tatlı yemek bilemedim

Kızlarrrrrr şaka maka derken 3 haftam kaldı neredeyse doğuracağım duygularım çok karmakarışık heyecan ve korku doruklara ulaştı ara ara sancılarım geliyor ve korkuyorum. Dr artık yanlız kalmamam, ayakta durmamam gibi konulardan bahsetti. Birde magosit diye bi ilaç kullanıyorum. Sakın unutma erken doğumu engelliyor o ilaç dedi. Sadece bacaklara giren kramplara değil rahim kramplarınada etkiliymiş o Bu arada gümüş göğüs kapaklarını dün takıp uyudum. Göğüs ucumda acı yoktu ama sanki böyle kurumuş ve çatlak çatlak olmuş gibi duruyordu. Bazı kadınlar doğumdan 1 ay önce yumuşasın diye takıyorlarmış. Size şunu söyleyeyim. Sanki bütün gece yağın içinde kalmış gibi yumuşacıktı sabah baktığımda. Hemen çıkarttım tabi yani öyle erkenden takılması gereken bişey değilmiş emzirirken yara falan olursa aynı hızla yumuşatacağını düşünüyorum. hastane hazırlıkları neredeyse hazır süsümüz püsümüz kaldı ufak tefek, onları hallediyorum Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ayyyy arkadaşım heyecanın buraya kadar geldi aramızda 8 gün var hadi bakalım sağlıkla gelsin bebeler bu arada kuzu senin sezaryen miydi ondan mı tarih belli?
Bir de gümüş kapağı ben de alacağım ya, gümüşün o etkisine inanıyorum ben

Kac haftalik olacak kuzum 10 kasimda.
Gerci senin bebisin gelisimi onde kilosu falan.
Yok kuzum bana tarih vermedi.
Ben hic sormuyorum. Zaten bizim onceligimiz su an bebisi icerde tutmak, dışarı cikarmakla alakalı konusmadik
Bugün tam 33+6yım canım. 37de alırım demişti. 37+3 civarı oluyor. 3 hafta öndeydim ama diyet falan 1,5 haftaya indirmiştik aradaki farkı yani 39 civarı falan olacak heralde. En son 3 gün önce gitmiştim. 2300 gr demişti. Ama kafamız hala 3 hafta önde onu geri çekemedik dedi. İyi tarafı hala 75 kiloyum bebişimde umarım güzel bir kiloya ulaşır şu 3,5 hafta civarında doğru senin haftan küçükmüş benden şöyle bebişlerimiz doğunca oh be diye bi resim atar mıyız ya

Kanka bu pervoş bana niye böyle resimler vermiyor hep kalitesiz, maşallah ona dudağı burnu Allah yaratmış
Güzel gözüktüğü bi zaman sen söyle renkli ultrasonda resmini alabilir miyiz diye ben söylüyorum :)) ama elini yüzünü kapatıyorsa hiç söylemiyorum

Evet canım sezeryan olacağım şekerden kaynaklı valla canım çok arada kalmıştım bende kalkan mı alsam gümüş mü diye. Sırf sert diye gümüşü tercih ettim. Çünkü eğer acı olursa silikonun üstüne kıyafeti örtünce bükülür canım acır falan diye düşündüm. Gümüş sert ya kıyafet etki etmez dedim. Keşke gösterebilseydim görüntüsünü yani şuanlık memnun kaldım ben

Peki kuzum ben silvernurse almayı düşünüyorum sen hangi markayı aldın acaba fark eder mj

Oğluşum 1210 gr 36 cm olmuş çok şükür sağlıklı ve tabi ki yine poposunu görüp geldik

Görev adamı kocam mersinin ücra mahallelerine kadar gitmiş istediklerimi bulacak diye
Ahahaha bimden aktüel hiçbir şey almak nasip olmadı be o teyzelerle yarışamam ben
Benimkine git al desem "kaç para fark edecek yaaa internetten alırız kim gidecek şimdi
Aynısı aynısı mümkün değil gitmesi
Kızlar maşallah çok güzel haberler var bugün bebişlerden çok şükür hepsi sağlıklı tontişşş

Atarız tabikiii buna inanıyorum ben sag salim hepimiz kucagimiza alacağız evlatlarımızı
Alır annesi Alır olmadı biraz kacamak yap sen bu kontrole kadar. O arada biraz tombiklessin.
Azcik kalmis kucagina alacaksin bak kalbini ferah tut.
Evet biz daha küçüğüz teyzesi. Daha vaktimiz var. En az 36 haftayi bir görelim de Allah'tan duam bu simdilik

Kuzumm ben şimdi sormadım aslında daha önce sorduğumda 32'den itibaren 2 haftada bir çağırıyorum demişti de şimdi kontrol randevum var 10 gün sonra o zaman o söylüyor şu zamana al diye
Benimki hiç 10 günlük kontrolü yapmadı ya, hemen bir sonraki randevuyu oluşturuyor gönderiyor beni. Neyse bir yandan seviniyorum gerek görmediğim için 3 hafta yeterli diyorum, yolunda her sey dedi seninki gibi, iç rahatlatıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…