- 17 Nisan 2019
- 3.560
- 4.265
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.021
İçine koyduğum pekmez oranı %5 bile değildir benimde pek aram yok pekmezde dut pekmezi tercih edilmeliymiş bir de avakado demişti benim dr onu yedim baya. Yağlı ve şekersiz ye gitsin sendeHepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz kikulakta görmüşsünüz yeterrr
Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.
Muz üzerine döküp yiyorum. Sizin gibi pekmez yiyemiyor bu garibanbenim aldigim tahinde cifte kavrulmus olandan markasini hatirlamiyorum ama baya yogun güzel birsey çıktı. Faydasini görüyoruzdur umuyorum ki
Hiç denemedim desem hatta hiç tahin yemedim desemAy muzlada mük olmuyor mu
Haber yok henüz.telegram gruplarından takip ediyorum.10 Haziran'da basvuranların randevusu gelmiş.bizimkiler 16 Haziran'da basvurmustu.yetişirler inşallahHassas dönemdesin oyüzden hepsi canım, az daha sabır az daha dayan. Annenlerin vize işleri ne oldu
Ay maşallah ya baya büyümüş oğluşunCanlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Ayy bu tatlılık ne maşallahhKızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi
Burnunu plasentaya dayaması ve o minik burnuşunun ezilmesi peki
Corasprin beni endişelendiriyordu, sen de böyle yazınca içim rahatladıMaşallah canım, çok sevindimSağlıkla ilerlesin, banada coraspirin için 36. haftaya kadar devam dedi çok şükür canım sürecin hep böyle kolay olsun inşallah
Daha da kıpırdamamÇok şükür canımm maşallahh çok sevindim kocamann olmuş yaaaSen de çok hoplama zıplama topla yanlış hareketler yapma
Ay evet ya üstümden yük kalktı, ay sonuna hazırız insCanım benim cok sevindim ne güzel haberlermaşallah kiloda almış.
5 Hafta daha rahatsin hadi bakalim. Hazirliklar icin acele etmene gerek kalmadi
Ay amin inşallah arkadaşım sağ salim gelsinler vakitliceOh süper, gözün aydınbenimki de 32de 1900küsür çıktı.beklemiyordum sevindim.ufak tefek diyordu doktor hep..vaktinde gelirse 3leri aşar demek ki
Dediğin gibi yanında yumurta peynir yesen doyarsın aslında balıkta tüketmeye çalış bebiş için çok faydalıAyy sorma bu tost konusu da kanayan yaram resmen.. saglikla yavrumu dogurayim, bir gün 1 ekmekten tost yapip yicem ya
Simdi yapsam da 2 ince dilim ekmekle yapip yiyebiliyorum en fazla. O da yetmiyor ki
Yaninda yumurta peynir domates salatalık birsuru ıvır zıvırla desteklemem lazım.
Ama dedigin seyleri balık haric hep yiyorum kuzum.
İnsülin kullandığım icin biraz böyle gidiyor bence bebegimin kilosu.
Canım ciger gelistiricinin icinde şeker oluyor çünkü normal birsey sekerinin yükselmesi. Bir süre insülin verebilirler merak etme. Korkacak birsey yok. Hassassin tabiki anliyoruz seni ama bunlarin tamami vucudunu dengede tutmak icin.Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Kuzum kortizon var ciger gelistirici ignede. O da sekeri yükseltiyor. Aslinda normal bir etki.Canımmm, neden öyle bir etkisi oldu ki, kıyamam ya, geçecek tüm bunlar inşallah
Bilmiyorum ki kuzum eşim alıyor sormadım hiç sorayımKanka hangi platformda alıyorsunuz
Sagol kuzum haftasonu bir yaptirayim eşime tost yiyeyimDediğin gibi yanında yumurta peynir yesen doyarsın aslında balıkta tüketmeye çalış bebiş için çok faydalı
Gör bak 3200 ü çok rahat geçer maşallah canım her şey yolunda şükürCanlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Avokado benim en büyük düşmanım aslindaİçine koyduğum pekmez oranı %5 bile değildir benimde pek aram yok pekmezde dut pekmezi tercih edilmeliymiş bir de avakado demişti benim dr onu yedim baya. Yağlı ve şekersiz ye gitsin sende
Oy maşallah poza bak pozaaa tombikto yanakKızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi
Sabır canım hepsi ikinizinde iyiliği içinCiğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Kanka hangi platformda alıyorsunuz
Aaahaha maşallah ya cama dayamış gibiKızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi
Ahah afiyet olsun löp löp et olsun bebişeAvokado benim en büyük düşmanım aslindaaz öğürmedim onun yüzünden husumetliyim onunla ama tabiki yiyorum yeniden basladim son 1 haftadir falan. Aa dut pekmezim var tamam yiyeyim onunla tatli yemeye yer falan aramıyorum ne alakasi var ya
Tık tık tık kimse var mıAaahaha maşallah ya cama dayamış gibi
Ahahha cok komikti oradan ayrilamiyorAaahaha maşallah ya cama dayamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?