Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Panduf patik tarzı ne aldınız ben hiç o tip bişey almamışım oğluşuma ya hep aynı şeyleri alıp durmuşum

Panduf patik tarzı ne aldınız ben hiç o tip bişey almamışım oğluşuma ya hep aynı şeyleri alıp durmuşum
Kuzum ben şunları aldım

Ay çok teşekkür ediyorum kuzu alayım bende iki üç tane

Canım benim sağlıkla gelsin de. 34 haftayi geçince zaten daha rahatlarsın.
Bolca yat bence kalkma.
Senin erken dogum olma sebebi ne Canım simdi rahim agzi yumusamasi mi.

Canım benim sağlıkla gelsin de. 34 haftayi geçince zaten daha rahatlarsın.
Bolca yat bence kalkma.
Senin erken dogum olma sebebi ne Canım simdi rahim agzi yumusamasi mi.
Rahim ağzında yumuşama ve bebek çok iri olduğu için sezaryen istiyordum ama doktor normali deneyelim dedi

Ayyy kızlar bugün bir rüya gördümmm koreye gitmişim (ne alakaysa ) orda geziyorum yılan yiyen insanlar filan görüyorum ve diyorum ki aa hiç midem bulanmıyor 7+5 günlük hamileymişim sjsjsjs acaba bu bebiş kız mı nasıl midem bulanmaz filan diyorum oğlumda çok kötüydüm filan derken uyandım popişim açık kalmış galiba böyle saçma bir rüyanın başka açıklaması olamaz

Merhaba aynı haftadayız ve aynı durumdayız. Crp 58 cıktı benim de. İyileşmek üzereyim ama. Neden böyle yüksek anlamadım. Şimdi nasılsınız
Canım merhaba geç oldu ama benim boğazlarımd ağrı vardı zaten yutkunmakta falan zorluk çekiyordum. Doktorum ilaç verdi 2,5 gün antibiyotik kullandım. 1 hafta sonra 6 küsüre düşmüştü CRP

Ay çok teşekkür ediyorum kuzu alayım bende iki üç tane
Ben burdan alıyorum canım çok da memnunum 2020de ilk yeğenlerim için almıştım senelerce burdan devam ettik şimdi de kızıma aldım

Eklentiler

• IMG_8329.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 27
Rahim ağzında yumuşama ve bebek çok iri olduğu için sezaryen istiyordum ama doktor normali deneyelim dedi
Anladım canım. Sen bolca yat. Yumusama varsa kalkmazsan süreyi biraz uzatabilirsin sanki yatarak.
Rahim agzin normal doguma musait demek ki tabiki tercih senin ama tercihen sezeryan istiyorsa yine konus doktorunla sonucta zorla degil senin hangisini istedigine bağlı

Hanımlar benimde nst de sancım çıktı serum takılacak şimdi sonra tekrar ölçülecek dua istiyorum sizden daha çok erken
Canım benim herhangi baska bir durum var mı peki sancı dışında? Rahim ağzı ölçüsüne bakıldı mı?
Allahım yardımcın olsun hersey yolunda gitsin serumla sancı geçip gider inşallah canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…