- 15 Ağustos 2024
- 2.224
- 4.360
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.101
Panduf patik tarzı ne aldınız ben hiç o tip bişey almamışım oğluşuma ya hep aynı şeyleri alıp durmuşumKız anaları çok güzel bu ya
MİLAYS LİFE HOME COLLECTİON KIZ ÇOCUK WELSOFT KUZU İÇİ DESENİ PAMUK ASTARLI ÇİÇEK NAKIŞLI CEPLİ 1-4 YAŞ YELEK - Fiyatı, Yorumları
MİLAYS LİFE HOME COLLECTİON KIZ ÇOCUK WELSOFT KUZU İÇİ DESENİ PAMUK ASTARLI ÇİÇEK NAKIŞLI CEPLİ 1-4 YAŞ YELEK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nst istiyoruz o cihaz takılacakŞu an gerek yok dedi sadece kuzuben 33+3'te kontrole gideceğim. Belki o zaman alır yoksa 35+karda olur diğer muayene
Bende daha almadım öyle tip şeylerPanduf patik tarzı ne aldınız ben hiç o tip bişey almamışım oğluşuma ya hep aynı şeyleri alıp durmuşum
Kuzum ben şunları aldımPanduf patik tarzı ne aldınız ben hiç o tip bişey almamışım oğluşuma ya hep aynı şeyleri alıp durmuşum
İlk ay giymezlerde sonrasında dışarı çıkarken lazım benceBende daha almadım öyle tip şeylerilk ay giydirilir mi onu bile bilmiyorum
Ay çok teşekkür ediyorum kuzu alayım bende iki üç taneKuzum ben şunları aldım
BabyZilla Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ayarlanabilir Çıtçıtlı, Ev Patiği, Bebek Pandufu - Fiyatı, Yorumları
BabyZilla Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ayarlanabilir Çıtçıtlı, Ev Patiği, Bebek Pandufu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Renkli Puset Penye Bebek Patik Süet Ayı Baskılı - Fiyatı, Yorumları
Renkli Puset Penye Bebek Patik Süet Ayı Baskılı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl BETSY STUDIO Örgü Bebek Patik Yenidoğan Hediyelik Bej - Fiyatı, Yorumları
BETSY STUDIO Örgü Bebek Patik Yenidoğan Hediyelik Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl BabyZilla Bebek Pandufu, Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ev Patiği - Fiyatı, Yorumları
BabyZilla Bebek Pandufu, Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ev Patiği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu bence dışarı çıkarken giydirebiliriz ya patik zaten ayakkabı gibi değilBende daha almadım öyle tip şeylerilk ay giydirilir mi onu bile bilmiyorum
Canım benim sağlıkla gelsin de. 34 haftayi geçince zaten daha rahatlarsın.Kızlar selam dün tekrar lekelenme tarzı akıntım oldu doktora gittim 37.haftayı bulmadan doğum yaparsın dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı pazartesi 34 haftalık oluyorum yaklaşık 20-25 günüm kaldı
Rahim ağzında yumuşama ve bebek çok iri olduğu için sezaryen istiyordum ama doktor normali deneyelim dediCanım benim sağlıkla gelsin de. 34 haftayi geçince zaten daha rahatlarsın.
Bolca yat bence kalkma.
Senin erken dogum olma sebebi ne Canım simdi rahim agzi yumusamasi mi.
Canım merhaba geç oldu ama benim boğazlarımd ağrı vardı zaten yutkunmakta falan zorluk çekiyordum. Doktorum ilaç verdi 2,5 gün antibiyotik kullandım. 1 hafta sonra 6 küsüre düşmüştü CRPMerhaba aynı haftadayız ve aynı durumdayız. Crp 58 cıktı benim de. İyileşmek üzereyim ama. Neden böyle yüksek anlamadım. Şimdi nasılsınız
Tesekkur ederiz teyzoşu
Ay çok teşekkür ediyorum kuzu alayım bende iki üç tane
Anladım canım. Sen bolca yat. Yumusama varsa kalkmazsan süreyi biraz uzatabilirsin sanki yatarak.Rahim ağzında yumuşama ve bebek çok iri olduğu için sezaryen istiyordum ama doktor normali deneyelim dedi
Canım korkma.sancı giderici ilaç falan verirler.bi sakinleş dinlen, yeniden ölçülsün de..Hanımlar benimde nst de sancım çıktı serum takılacak şimdi sonra tekrar ölçülecek dua istiyorum sizden daha çok erken
Canım benim herhangi baska bir durum var mı peki sancı dışında? Rahim ağzı ölçüsüne bakıldı mı?Hanımlar benimde nst de sancım çıktı serum takılacak şimdi sonra tekrar ölçülecek dua istiyorum sizden daha çok erken
Benim kuzenim de ikizlerine hamileyken nst takılmadan doğurmustu, o cihazı denemek nasip olmadı diyorNst istiyoruz o cihaz takılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?