Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Güzel gözüktüğü bi zaman sen söyle renkli ultrasonda resmini alabilir miyiz diye ben söylüyorum :)) ama elini yüzünü kapatıyorsa hiç söylemiyorum
Aşkım renkli veriyor banada hep hatta en son resmîmiz böyleydi, ama piksel piksel sanki duru değil

Eklentiler

• IMG_5786.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 45
Kuzu sanırım bizim hastanede zorunlu o, çünkü tüm arkadaşlarım medicale gidiyor kadın doğum dışında da diğer polikliniklere hepsinde 10 gün içinde muayene var ben de tepe tepe kullandım ya
Hatta kızlar bilgim yoktu bundan ama 1 tane sigorta hakkım kalmıştı doktora dedim şimdi ücretli geleyim tahlil yaptığınızda onu kullanayım dedi ki onu doğumda kullanırız. Vicdansizlar zaten doğum paketi almışız bir de orada da ek hak gidiyormus

Aynen canım bende hepimiz için dua ediyorum her gece

1 aralık toplu dua

Aşkım renkli veriyor banada hep hatta en son resmîmiz böyleydi, ama piksel piksel sanki duru değil
Çekmeyin demiş resmen
En son bizim renkli de böyle gözüktü dr yanında ki hemşireye bu propta bir şey var bak yine kötü teknik gelincede düzeliyor dedi.sizin dr un da arızalı olabilir:/

yaa maşallah paşama birdaki randevun nezaman olcak artık zaman daralıyor

Ay çok heyecanlı inşallah 36.haftayı geçsinde yakışıklı acele etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…