- 23 Ekim 2024
- 6.528
- 11.026
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.081
Aşkım renkli veriyor banada hep hatta en son resmîmiz böyleydi, ama piksel piksel sanki duru değilGüzel gözüktüğü bi zaman sen söyle renkli ultrasonda resmini alabilir miyiz diye ben söylüyorum :)) ama elini yüzünü kapatıyorsa hiç söylemiyorum
Kuzu sanırım bizim hastanede zorunlu o, çünkü tüm arkadaşlarım medicale gidiyor kadın doğum dışında da diğer polikliniklere hepsinde 10 gün içinde muayene varBenimki hiç 10 günlük kontrolü yapmadı ya, hemen bir sonraki randevuyu oluşturuyor gönderiyor beni. Neyse bir yandan seviniyorum gerek görmediğim için 3 hafta yeterli diyorum, yolunda her sey dedi seninki gibi, iç rahatlatıcı oluyor
Aynen canım bende hepimiz için dua ediyorum her geceAtarız tabikiiibuna inanıyorum ben sag salim hepimiz kucagimiza alacağız evlatlarımızı
Alır annesi Alır olmadı biraz kacamak yap sen bu kontrole kadar. O arada biraz tombiklessin.
Azcik kalmis kucagina alacaksin bak kalbini ferah tut.
Evet biz daha küçüğüz teyzesi. Daha vaktimiz var. En az 36 haftayi bir görelim de Allah'tan duam bu simdilik
1 aralık toplu duaKuzu sanırım bizim hastanede zorunlu o, çünkü tüm arkadaşlarım medicale gidiyor kadın doğum dışında da diğer polikliniklere hepsinde 10 gün içinde muayene varben de tepe tepe kullandım ya
Hatta kızlar bilgim yoktu bundan ama 1 tane sigorta hakkım kalmıştı doktora dedim şimdi ücretli geleyim tahlil yaptığınızda onu kullanayım dedi ki onu doğumda kullanırız. Vicdansizlar zaten doğum paketi almışız bir de orada da ek hak gidiyormus
Uyyy canımsın inşallah ya1 aralık toplu dua
Ay kanka o zamanlar gelirse toplam 1.5 aydanda az kalmışUyyy canımsın inşallah yaoğluma diyorum bak altın fırlıyor sana altın alacağım o paraya agjask
Canım ben ebebekten aldım. Farketmez heralde ya ama bilemedim. Dediğin markayı alan var mı acaba aramızda bi denese de bizede bilgi versePeki kuzum ben silvernurse almayı düşünüyorum sen hangi markayı aldın acaba fark eder mj
Şaka gibi resmen 3-4 haftaya pıtır pıtır bizim grup başlıyorAy kanka o zamanlar gelirse toplam 1.5 aydanda az kalmış
Çekmeyin demiş resmenAşkım renkli veriyor banada hep hatta en son resmîmiz böyleydi, ama piksel piksel sanki duru değil
PaparaziÇekmeyin demiş resmen
En son bizim renkli de böyle gözüktü dr yanında ki hemşireye bu propta bir şey var bak yine kötü teknik gelincede düzeliyor dedi.sizin dr un da arızalı olabilir:/
Bazen bende idrak edemiyorum aa 6 7 haftam kaldı diyorum sonraAy kanka o zamanlar gelirse toplam 1.5 aydanda az kalmış
yaa maşallah paşamaCanlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Kuzum 10 gün sonra kontrol randevum varyaa maşallah paşamabirdaki randevun nezaman olcak artık zaman daralıyor
eridiiim bu ne tatlılık yaaaKızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi
Burnunu plasentaya dayaması ve o minik burnuşunun ezilmesi peki
Ay çok heyecanlıKızlar selam dün tekrar lekelenme tarzı akıntım oldu doktora gittim 37.haftayı bulmadan doğum yaparsın dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı pazartesi 34 haftalık oluyorum yaklaşık 20-25 günüm kaldı
süper ya artık daha sık kontrollerKuzum 10 gün sonra kontrol randevum var
İnşallahAy çok heyecanlıinşallah 36.haftayı geçsinde yakışıklı acele etmesin
Aşkım nst için ne dediKuzum 10 gün sonra kontrol randevum var
Şu an gerek yok dedi sadece kuzuAşkım nst için ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?