- 3 Kasım 2023
- 266
- 412
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.121
Bende hiç sancı yok normal kontrole geldim nst de sancı çıktı bende anlamadım niye oldu rahim ağzı ölçüsü 30 cm bebek normal sokıntı yok ama nst de sancı çıkıyorCanım benim herhangi baska bir durum var mı peki sancı dışında? Rahim ağzı ölçüsüne bakıldı mı?
Allahım yardımcın olsun hersey yolunda gitsin serumla sancı geçip gider inşallah canım benim.
Bende hiç sancı yok normal kontrole geldim nst de sancı çıktı bende anlamadım niye oldu rahim ağzı ölçüsü 30 cm bebek normal sokıntı yok ama nst de sancı çıkıyor
Allah razı olsun daha çok erken olunca çok endişelendim inşallah bir şey çıkmaz şimdi serum takılı bitince nst çekilecekCanım serumla durdururlar, endişelenme, stres sancıyı tetikler. Bak çok kişinin oldu hep durdurdular, geçmiş olsun
Merak etme strese girme canım benim, verecekleri ilacla sakinlesecek sancın dinecek sen rahat olmaya çalış.Bende hiç sancı yok normal kontrole geldim nst de sancı çıktı bende anlamadım niye oldu rahim ağzı ölçüsü 30 cm bebek normal sokıntı yok ama nst de sancı çıkıyor
Canim aynisini yasiyorum, serumla azaliyor. 30+0im bugun normal oldugunu soyledi doktorlar, bol sivi tuketmemi soylediler.Bende hiç sancı yok normal kontrole geldim nst de sancı çıktı bende anlamadım niye oldu rahim ağzı ölçüsü 30 cm bebek normal sokıntı yok ama nst de sancı çıkıyor
Çok sevindim kuzum okuyamadım mesajları seni merak edip baktım. 2 kilo olmuş senin tontik de maşallah vaktinde de gelecekCanlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Ya ne desem yalan olur bugün kafam birden durdu sancın çıktı diyince bebek hareket ediyor o mu yoksa sertleşme mi anlayamıyorumCanim aynisini yasiyorum, serumla azaliyor. 30+0im bugun normal oldugunu soyledi doktorlar, bol sivi tuketmemi soylediler.
Nstde sanci ciktiginda karnin sertlesiyor mu?
Sancın kaç dk arayla kaç çıktı kuzum nst fotoğrafını aldın mıAllah razı olsun daha çok erken olunca çok endişelendim inşallah bir şey çıkmaz şimdi serum takılı bitince nst çekilecek
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninleAllah razı olsun daha çok erken olunca çok endişelendim inşallah bir şey çıkmaz şimdi serum takılı bitince nst çekilecek
Alamadım şehir hastanesinde öyle çıkınca ben biraz panik yaptım şu merkezde ki nev hastanesine geldim orda Ayşegül diye bi doktor hanım vardı burda da nst ye girdim yine yüksek çıktı serum takıldı serımdan sonra bi daha ölçecekler bakalımSancın kaç dk arayla kaç çıktı kuzum nst fotoğrafını aldın mı
Stres yapma canım inşallah geçicidir. 30 dan sonra böyle yalancı sancılar olacak demek ki. Sancın kaç çıktı ekranına baktın mı? Serumla sıvı da verirler sen de su iç.Alamadım şehir hastanesinde öyle çıkınca ben biraz panik yaptım şu merkezde ki nev hastanesine geldim orda Ayşegül diye bi doktor hanım vardı burda da nst ye girdim yine yüksek çıktı serum takıldı serımdan sonra bi daha ölçecekler bakalım
100 gördüm ya o yüzden çok endişelendim bi 5 yazdı bi 100 yazdıStres yapma canım inşallah geçicidir. 30 dan sonra böyle yalancı sancılar olacak demek ki. Sancın kaç çıktı ekranına baktın mı? Serumla sıvı da verirler sen de su iç.
Canim hiç sıkıntı yapma. nstde yukseldiginde elinle dokun, eger bastiramiyorsan sert olduysa kasilmadir.Ya ne desem yalan olur bugün kafam birden durdu sancın çıktı diyince bebek hareket ediyor o mu yoksa sertleşme mi anlayamıyorum
Ben de 100 gordum, serumdan sonra 40lara dusmustu, sonra eve gonderdiler. Serum bitince dusus olup olmadigina bakip bize de haber ver100 gördüm ya o yüzden çok endişelendim bi 5 yazdı bi 100 yazdı
Oy kıyamam ya tahmin edebiliyorum en erken nst ye girenlerinizdenimdir 21 ve 25 te girdim100 gördüm ya o yüzden çok endişelendim bi 5 yazdı bi 100 yazdı
Ayy öyle içimi rahatlattınız ki bebek konumu, ve rahim uzunluğuna baktılar onlarda sıkıntı yoktu açılmaya bakmadılar şimdi serum bitti ben tuvalte koşarken birazını tıtamadım bu su gelme falan olmasın ya şuan saçma mı düşündüm ki acabaCanim hiç sıkıntı yapma. nstde yukseldiginde elinle dokun, eger bastiramiyorsan sert olduysa kasilmadir.
1 haftadir bu konuyu arastiriyorum28. Haftadan sonra bu yalanci sancilar yasanabiliyormus. Onemli olan bebegin konumu, acilma olmamasi, akintida degisiklik olmamasi ve rahim agzi uzunlugu. Bunlar normalse hic korkma rahim kendini hazirlamak icin bu kasilmalari yapiyormus, kimisi hissediyor kimisi hissetmiyor. Ben mesela hissedenlerim, seninki ise kontrolde cikmis.
oyşCanım karaciğeri korkuyorum, yerim aslında da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte çok dikkat ediyorum
Saçma değil canım olduğun pozisyonda onu düşünmen gayet normal, ama idrardır bence. Bu haftalardan sonra idrar kaçırma yetişememe çok olurmuş sen bide serum aldın. Çamaşırını kokla bi istersen yine deAyy öyle içimi rahatlattınız ki bebek konumu, ve rahim uzunluğuna baktılar onlarda sıkıntı yoktu açılmaya bakmadılar şimdi serum bitti ben tuvalte koşarken birazını tıtamadım bu su gelme falan olmasın ya şuan saçma mı düşündüm ki acaba
Rabbim yardımcın olsun canımHanımlar benimde nst de sancım çıktı serum takılacak şimdi sonra tekrar ölçülecek dua istiyorum sizden daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?