Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende hiç sancı yok normal kontrole geldim nst de sancı çıktı bende anlamadım niye oldu rahim ağzı ölçüsü 30 cm bebek normal sokıntı yok ama nst de sancı çıkıyor

Bende hiç sancı yok normal kontrole geldim nst de sancı çıktı bende anlamadım niye oldu rahim ağzı ölçüsü 30 cm bebek normal sokıntı yok ama nst de sancı çıkıyor

Canım serumla durdururlar, endişelenme, stres sancıyı tetikler. Bak çok kişinin oldu hep durdurdular, geçmiş olsun

Merak etme strese girme canım benim, verecekleri ilacla sakinlesecek sancın dinecek sen rahat olmaya çalış.
Atres altindasin su an ama kendini üzme gercekten difemin dedigi gibi cok kisinin basina geldi serumla durduruldu ve eve gecti herkeste.
Allahım yardımcın olsun. Serum işe yarasin hersey yolunda gitsin

Canim aynisini yasiyorum, serumla azaliyor. 30+0im bugun normal oldugunu soyledi doktorlar, bol sivi tuketmemi soylediler.
Nstde sanci ciktiginda karnin sertlesiyor mu?

Çok sevindim kuzum okuyamadım mesajları seni merak edip baktım. 2 kilo olmuş senin tontik de maşallah vaktinde de gelecek

Canim aynisini yasiyorum, serumla azaliyor. 30+0im bugun normal oldugunu soyledi doktorlar, bol sivi tuketmemi soylediler.
Nstde sanci ciktiginda karnin sertlesiyor mu?
Ya ne desem yalan olur bugün kafam birden durdu sancın çıktı diyince bebek hareket ediyor o mu yoksa sertleşme mi anlayamıyorum

Allah razı olsun daha çok erken olunca çok endişelendim inşallah bir şey çıkmaz şimdi serum takılı bitince nst çekilecek
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle endişe etme demekle biliyorum rahatlamayacaksın ama burda yaşayan kızlar oldu biliyorsun, serumla geçecektir inşallah demek bu zamanlarda öyle şeyler olabiliyor

Sancın kaç dk arayla kaç çıktı kuzum nst fotoğrafını aldın mı
Alamadım şehir hastanesinde öyle çıkınca ben biraz panik yaptım şu merkezde ki nev hastanesine geldim orda Ayşegül diye bi doktor hanım vardı burda da nst ye girdim yine yüksek çıktı serum takıldı serımdan sonra bi daha ölçecekler bakalım

Stres yapma canım inşallah geçicidir. 30 dan sonra böyle yalancı sancılar olacak demek ki. Sancın kaç çıktı ekranına baktın mı? Serumla sıvı da verirler sen de su iç.

Ya ne desem yalan olur bugün kafam birden durdu sancın çıktı diyince bebek hareket ediyor o mu yoksa sertleşme mi anlayamıyorum
Canim hiç sıkıntı yapma. nstde yukseldiginde elinle dokun, eger bastiramiyorsan sert olduysa kasilmadir.
1 haftadir bu konuyu arastiriyorum 28. Haftadan sonra bu yalanci sancilar yasanabiliyormus. Onemli olan bebegin konumu, acilma olmamasi, akintida degisiklik olmamasi ve rahim agzi uzunlugu. Bunlar normalse hic korkma rahim kendini hazirlamak icin bu kasilmalari yapiyormus, kimisi hissediyor kimisi hissetmiyor. Ben mesela hissedenlerim, seninki ise kontrolde cikmis.

Ayy öyle içimi rahatlattınız ki bebek konumu, ve rahim uzunluğuna baktılar onlarda sıkıntı yoktu açılmaya bakmadılar şimdi serum bitti ben tuvalte koşarken birazını tıtamadım bu su gelme falan olmasın ya şuan saçma mı düşündüm ki acaba

Saçma değil canım olduğun pozisyonda onu düşünmen gayet normal, ama idrardır bence. Bu haftalardan sonra idrar kaçırma yetişememe çok olurmuş sen bide serum aldın. Çamaşırını kokla bi istersen yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…