Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Adalat/nidilat vb ilaçlar sancıyı durdurmakta ilk başvurulan ilaçlar ve genelde güzel sonuç verir canım, çıkmaz inşallah sanki merak etme, stres yapma lütfen

Kızlar tahini sade mi tüketiyorsunuz pekmezle mi? Eşime sipariş vereyim de hastanede kaldığım sürece günlük birkaç Kaşık muzla yiyeyim bari
babylovee görse bi de pekmez mi diyorsun der
Ben artik senin tatlı yemeyecegine olan inancımı kaybettim
Muzu dilimle üzerine dök yeee.
Hem meyve hem tatli ihtiyacini karşılar beni artık ya dinle yada ben sana tavsiye vermeyecegim

Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Canım hadi güzel haberler ver sabahta. Taburcu olup evine gittigini yaz bize de
Sanci çıkmamış şükür gözün aydın

Ben artik senin tatlı yemeyecegine olan inancımı kaybettim
Muzu dilimle üzerine dök yeee.
Hem meyve hem tatli ihtiyacini karşılar beni artık ya dinle yada ben sana tavsiye vermeyecegim
Yok yok tatlı yemedim, meyveleri de yoğurtla yedim.pekmez siparişi de vermedim canım. Dinliyorum yani seni, tavsiyelerine devam pls

adminim ben oğlumda liste yapmıştım herkez tahmin etmişti doğum tarihini ama iki kişi bilmişti sence benimki nezaman gelir İLK seni not alcam
Bilemedim ki kuzum valla içimden bir his kasımın son günleri doğuracağını söylüyor. Oğlun 38 haftalık doğmuş ya sanki kız da öyle olur gibi hissediyorum. Sallıyorum 29u 30 kasıma bağlayan gece

Hep de 8 aralıktan önce gelir diye tahmin ediyordum da bu da çok erken olur be kızım, az daha dayan.2 burç oynama.mümkünse yayı görsek yeter
Durur annesi merak etme. Kasım annelerine yazdıklarını gördüm de. Senin durumunda olup bekleyen var hala. Yaya kadar bekleyecek prenses

Kızlar mastit korkunç bişey ilk hafta felaket iltihap oldu benim memitolar. Belki de sütünüz çok olacak. Ben yine de duruma göre alınması taraftarıyım bilemedim peşinen içmek mantıklı mı

Kızlar tahini sade mi tüketiyorsunuz pekmezle mi? Eşime sipariş vereyim de hastanede kaldığım sürece günlük birkaç Kaşık muzla yiyeyim bari
babylovee görse bi de pekmez mi diyorsun der
Ben ilk kızımda günde bir yemek kaşığı pekmez yiyordum muz ve cevizle. 4 kiloya yakın doğdu. Ama hangi yediğimin etkisiydi bilmiyorum

Yok yok tatlı yemedim, meyveleri de yoğurtla yedim.pekmez siparişi de vermedim canım. Dinliyorum yani seni, tavsiyelerine devam pls
İste böyle beslen bizi de mutlu et
Afiyet olsun şifa olsun. Birkac gün dikkat et şekerin duzelmeye baslayinca yersin yine.
Yeniden ne zaman rahim agzi ölçümü yapacaklar sana canım?
Bide antibiyotik tedavisi yapiyorlar mı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…