- 3 Kasım 2023
- 268
- 432
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.261
Sabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancamNaptın canım ses ver bizee hersey yolunda dimi ?
çok şükür bir şey çıkmadı bundan sonra doğuma kadar evde yatış korktum çünküGayet güzel canım, gözün aydın. İlaçlara devam et pazartesi günü yine bi baksınlar son duruma.evde de dinlenirsin ne güzel. Bu saatten sonra sancılarımız gelecek yavas yavasaylemakk
Ben de öyleyim canım, yeni bir ülkeye geldim kimsem yok. Eşim ve ailesi de yabancı. İyi oluyor burası.Bu arada grubumuza çok teşekkür ediyorum benim eşim kolluk kuvvetlerinde çalıştığı için Balıkesir’de tanıdığım kimsem yok. Buraya yazınca kendimi yalnız hissetmedim iyiki varsınız
Ay çok sevindim aşkım, sende rahatladın artık, Allah korusun bir daha olmasın ama en azından tecrübe edindin, şu an biz bilmiyoruz belkide bizdede ara ara yalaancı sancılar çıkıyor, çok geçmiş olsunSabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancam
Kanka sen uykunu bu kadar açtıktan sonra geri nasıl yatıyorsunGünaydın canımlar
Yaa bak nasıl da haftasına sadık bir kızın vaaarbizde bir keresinde esnerken bir keresinde de hıçkırırken gördük ultrasonda hepsine kocaman maşallah
Benim eşimde bunu bir yerde izlemiş ha bire uyuyamazsam bunu söylüyorValla geri uyurum diye çok uğraştım ben de ama nafile. 4.30’dan beri ayaktayımbir doktor şey demişti son aylarda bebeğe hazırlık için vücut uykusuzluğa alıştırıyor kendini diye sanırım hormonlardan uyuyamıyoruz
Çok geçmiş olsun canımçok şükür bir şey çıkmadı bundan sonra doğuma kadar evde yatış korktum çünkü
sirinm ben unutmam
difembahyaa kanka 2 haftada bir çağırsın diye yağmur duası gibi toplu dua yaptıracam burda herkese
Çok ilginç ama yorgunluk falan hissedilmiyor ilk zamanlar, uyanıyorsun, gün içinde bebekle birlikte uyumak çok iyi geliyor yalnız, mutlaka uyumalı her fırsatta, biz iki bebeli anaları zor günler bekliyor
Ne kadar güzel anılar yazıyorsunuzbi gece oğlum hiç uyanmadı saatte bi sadece kımıldıyordu ve ben ona uyanıyordum sabaha bu sekilde devam etti o kadar şaşırmıştımki nasil uyandım diye
En guzelini yaparsin kuzuKız tabi öyle, o istisna oldu doktorum olmayıncaçok özlüyorum artık, kıpır kıpır oluyorum ya düşündükçe öyle yapacağım gün saymayacağım
Canım kullanilan ilaclar etkilemistir bebisi,sersemlesebilir o kadar olur. Bir sorun hissedersen söyle usg ile baksinlar hemen tabiki bebise. Rahim agzi cok hizli degisiyor canim bunu bende biliyorum mesela tecrübe ile..Persembe günü sürüntü aldılar, sonucu bugun çıkar enfeksiyon var mı söylerler. Chatgpt de serviks yetmezliğinin sebebi enfeksiyon olabilir diyor.
KOrtizon iğnesi şeker ölçümleri beni çok gerdi. Ondan olabilir, dün bebeğin hareketini çok az hissettim. Ve akıntım oldu, normalde oluyor da bu sefer akıntıyı bacagımda hissedince riske atmiyim haber vereyim dedim. Ctg de normal çıktı,sonra da doktor muayene etti. En son vajinal muayene ne zaman olmuştu diyor.dün dedimÇok sık da bakmak istemiyorlar,ben de istemiyorum aslında ama önemli bişiy de olabilir diye söyledim artık. Kısa bi test yaptı, suyun gelmemiş normal dedi. Gene bir sürüntü aldı, ultrasonla baktı.her şey yolundaymıs Aslında serviksi de ölçtü ama sonucu söylemedi.çok degişken net bir şey söylemiyim dedi.1.6 gördüm sanki ekranda
Muz ceviz tahin yapayım ben de pekmezi çıkartıp..maşallah ilk kızçen bomba gibi gelmiş hayatadarısı ikincinin basına,daha da kolaylıkla inşallah
Ben bazen bana baktığı için kürek aramaya başlıyorum bsnfmgöhöh aklıma rachel’ın hastanede ross’u paylaması geliyorBenim eşimde bunu bir yerde izlemiş ha bire uyuyamazsam bunu söylüyoro sırada kürek arıyorum
Ya canım cok sevindim. Gercekten haber bekledim senden sabah geri uyumusum.Sabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancam
Çok şükür canım, çok sevindim. Tekrarı olmaz inşallah dinlen güzelceSabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancam
İnşallah 1-2 aya hep beraber yeni anılar biriktiricezYa ne güzel yazmışsınız kızlar ya böyle anılarınızın olması çok güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?