Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kanka sen uykunu bu kadar açtıktan sonra geri nasıl yatıyorsun ben açılıp buraya bunca yazarsam sabah 8de benim günüm başlamış olue
Of sorma yaa sabahlari kocamla bu konuda bir posta didisiyoruz yat uyusana niye gozlerini kapamiyosun diyo bana
Bugun toplanti sebebiyle işe gitmesi gerekiyordu sabah yine uyandım o giderken, ama napayim cok cabuk uyanıyorum hemen dalamiyorum helpp

kızlar göbegim cok aşagı da oturamıyorum rahatca
bacaklarim taşıyor gobegimi oturunca yani sonra aşırı hareket ediyor asagi vuruyor sıkışıyormu acaba
sizlerin gobekler ne durumda
Aşkım benimki dünden beri full aşağıda hareket ediyor bildiğin mesanemde yukarı çıkması için akşam oturup yağlandım elimle yukarıya doğru okşadım ama banamasın demiyor

Hemen telefona bakıyorsan dalamazsın kanka, telefon acayip açıyor uykudan

kızlar göbegim cok aşagı da oturamıyorum rahatca
bacaklarim taşıyor gobegimi oturunca yani sonra aşırı hareket ediyor asagi vuruyor sıkışıyormu acaba
sizlerin gobekler ne durumda
Kuzu ben zaten oturmuyorum nerdeyse hic ama mesela bazen 3 5 dk oturayim diye niyet edince ayni dedigin seyi yasiyorum. Bebegim aşağı vuruyor itiyor resmen. Sanki sıkışmış gibi hissediyorum hemen uzanıyorum. O zaman rahatliyor hareketler normallesiyor. Sende oturmamaya calis cok fazla kuzu. Bide oturunca genis otur biraz. Sırtını destekle yastikla göbegini öne it bi öyle biraz daha rahat oluyor

Ben bazen bana baktığı için kürek aramaya başlıyorum bsnfmgöhöh aklıma rachel’ın hastanede ross’u paylaması geliyor
BEn de baştan izliyorum Friendsi.tam da rachelin doğum yapma bölümleri denk geldi hastanedeyken o bölümleri izledim yanına gelen her gebe doğurıyor onun bebiş bir türlü gelmiyor

Bilemedim ki kuzum valla içimden bir his kasımın son günleri doğuracağını söylüyor. Oğlun 38 haftalık doğmuş ya sanki kız da öyle olur gibi hissediyorum. Sallıyorum 29u 30 kasıma bağlayan gece
evet kasıma kaydım ben yine peki kasımda doğurmamak için ne yapabilirim adminim?

Kızlar mastit korkunç bişey ilk hafta felaket iltihap oldu benim memitolar. Belki de sütünüz çok olacak. Ben yine de duruma göre alınması taraftarıyım bilemedim peşinen içmek mantıklı mı
Hmmm yanımızda olsun o zaman gerekirse içeriz insan panik oluyo sütüm gelmezse diye
37 artık normal sürece girmek demek bizim tarihler hep 40 üzerinden, oyüzden bence kasım 15 20 den sonra bekliycez artık özellikle Aralık başı olanlar
Bana da 38-39 çok ideal geliyo ya sonrası çok zorluyormuş zamanında gelsinler tabi ki

Hmmm yanımızda olsun o zaman gerekirse içeriz insan panik oluyo sütüm gelmezse diye

Bana da 38-39 çok ideal geliyo ya sonrası çok zorluyormuş zamanında gelsinler tabi ki
Ayy benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, mastit olmuş o da süt ateşi diye bir şey yapmış. Pompa almamıştı o evdeyim zaten diye, koşa koşa pompa aldılar boşaltım yapması lazımmış sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…