- 16 Eylül 2024
- 8.782
- 8.585
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.281
Of sorma yaa sabahlari kocamla bu konuda bir posta didisiyoruzKanka sen uykunu bu kadar açtıktan sonra geri nasıl yatıyorsunben açılıp buraya bunca yazarsam sabah 8de benim günüm başlamış olue
Aşkım benimki dünden beri full aşağıda hareket ediyor bildiğin mesanemde yukarı çıkması için akşam oturup yağlandım elimle yukarıya doğru okşadım ama banamasın demiyorkızlar göbegim cok aşagı da oturamıyorum rahatca
bacaklarim taşıyor gobegimi oturunca yani sonra aşırı hareket ediyor asagi vuruyor sıkışıyormu acaba
sizlerin gobekler ne durumda
Hemen telefona bakıyorsan dalamazsın kanka, telefon acayip açıyor uykudanOf sorma yaa sabahlari kocamla bu konuda bir posta didisiyoruzyat uyusana niye gozlerini kapamiyosun diyo bana
Bugun toplanti sebebiyle işe gitmesi gerekiyordu sabah yine uyandım o giderken, ama napayim cok cabuk uyanıyorum hemen dalamiyorumhelpp
Kuzu ben zaten oturmuyorum nerdeyse hic ama mesela bazen 3 5 dk oturayim diye niyet edince ayni dedigin seyi yasiyorum. Bebegim aşağı vuruyor itiyor resmen. Sanki sıkışmış gibi hissediyorum hemen uzanıyorum. O zaman rahatliyor hareketler normallesiyor. Sende oturmamaya calis cok fazla kuzu. Bide oturunca genis otur biraz. Sırtını destekle yastikla göbegini öne it bi öyle biraz daha rahat oluyorkızlar göbegim cok aşagı da oturamıyorum rahatca
bacaklarim taşıyor gobegimi oturunca yani sonra aşırı hareket ediyor asagi vuruyor sıkışıyormu acaba
sizlerin gobekler ne durumda
Haklisin açıyor uykumu cidden ama ayni zamanda da gözümü yoruncs uykum geliyorHemen telefona bakıyorsan dalamazsın kanka, telefon acayip açıyor uykudan
İnşallah 1-2 aya hep beraber yeni anılar biriktiricez
BEn de baştan izliyorum Friendsi.tam da rachelin doğum yapma bölümleri denk geldi hastanedeyken o bölümleri izledimBen bazen bana baktığı için kürek aramaya başlıyorum bsnfmgöhöh aklıma rachel’ın hastanede ross’u paylaması geliyor
evet kasıma kaydım ben yine peki kasımda doğurmamak için ne yapabilirim adminim?Bilemedim ki kuzum valla içimden bir his kasımın son günleri doğuracağını söylüyor. Oğlun 38 haftalık doğmuş ya sanki kız da öyle olur gibi hissediyorum. Sallıyorum 29u 30 kasıma bağlayan gece
Bence kasıma kayan sadece sen olmayacaksın kuzum merak etmeevet kasıma kaydım ben yine peki kasımda doğurmamak için ne yapabilirim adminim?
Bence de ya çünkü diğer gruplarda da dediniz ya hep erken doğum oldu diyeBence kasıma kayan sadece sen olmayacaksın kuzum merak etmeKasımda en az yüzde 50 miz doğurucaz gibi
Büyük kızın kaçıncı haftada doğdu canım?Ay inşallah ben çok istiyorum 40 haftayı doldurmayı. 38 de çok güzel tabi ama 40 olursa tadından yenmez
Herkes sonuncu olmaya gönüllü yani son olmasada ortaları geçinceKimsenin birinci olmak istemediği yarış
Çünkü artık baya baya bebekler o hallerini görünce yanaklarını yiyesim geliyor özlüyoruzKız tabi öyle, o istisna oldu doktorum olmayıncaçok özlüyorum artık, kıpır kıpır oluyorum ya düşündükçe öyle yapacağım gün saymayacağım
Şükür canım çok geçmiş olsun heyecan yaşattı sana miniğinSabahki nst de sancı çıkmadı taburcu oldum çok şükür, adalata devam edicem pazartesiye kadar pazartesi günü de kontrol için tekrar nst ye bağlancam
37 artık normal sürece girmek demek bizim tarihler hep 40 üzerinden, oyüzden bence kasım 15 20 den sonra bekliycez artık özellikle Aralık başı olanlarBence de ya çünkü diğer gruplarda da dediniz ya hep erken doğum oldu diye
Hmmm yanımızda olsun o zaman gerekirse içeriz insan panik oluyo sütüm gelmezse diyeKızlar mastit korkunç bişey ilk hafta felaket iltihap oldu benim memitolar. Belki de sütünüz çok olacak. Ben yine de duruma göre alınması taraftarıyım bilemedim peşinen içmek mantıklı mı
Bana da 38-39 çok ideal geliyo ya sonrası çok zorluyormuş37 artık normal sürece girmek demek bizim tarihler hep 40 üzerinden, oyüzden bence kasım 15 20 den sonra bekliycez artık özellikle Aralık başı olanlar
Beni 1-2 Aralık'a yazalım hahaha37 artık normal sürece girmek demek bizim tarihler hep 40 üzerinden, oyüzden bence kasım 15 20 den sonra bekliycez artık özellikle Aralık başı olanlar
Ayy benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, mastit olmuş o da süt ateşi diye bir şey yapmış. Pompa almamıştı o evdeyim zaten diye, koşa koşa pompa aldılar boşaltım yapması lazımmış sürekliHmmm yanımızda olsun o zaman gerekirse içeriz insan panik oluyo sütüm gelmezse diye
Bana da 38-39 çok ideal geliyo ya sonrası çok zorluyormuşzamanında gelsinler tabi ki
Yok ya ben o kadar sanmıyorum canım yüzde 50 çokkBence kasıma kayan sadece sen olmayacaksın kuzum merak etmeKasımda en az yüzde 50 miz doğurucaz gibi
Ay ben de kestane gibi düşünüyorum ya özellikle sezaryen olavaklar var ya onlar kasım 15'ten itibaren başlar gibiYok ya ben o kadar sanmıyorum canım yüzde 50 çokkdaha kasım indirimlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?