- 23 Mart 2016
- 31.686
- 93.637
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.301
Evet bende alırsam bu sebepten alırım devamlı emziren nerdeyse göğsü açık gezen ben bile 2 kere mastit oldumAyy benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, mastit olmuş o da süt ateşi diye bir şey yapmış. Pompa almamıştı o evdeyim zaten diye, koşa koşa pompa aldılar boşaltım yapması lazımmış sürekli
SağolAy ben de kestane gibi düşünüyorum ya özellikle sezaryen olavaklar var ya onlar kasım 15'ten itibaren başlar gibi
Hahahahaha kuzu sen sezaryen miydin
Tam zamanında denk gelmişsinBEn de baştan izliyorum Friendsi.tam da rachelin doğum yapma bölümleri denk geldi hastanedeyken o bölümleri izledimyanına gelen her gebe doğurıyor onun bebiş bir türlü gelmiyor
Doğru kuzum aralık başı sezeryan kasım sonuna sarkar, benim aralık ortası 40haftam o yüzden aralık 3 ile 10 arası dedi dr um bakalım 12.12 ye pazarlık yapcamHahahahaha kuzu sen sezaryen miydinya ama şöyle düşündüm hani aralık başı olanlar var ya 40 hafta aralık başıysa sezaryen olacaksa kasım 15-20'den itibaren olur diye 38-39larda
Ctg ye de her gün inmek istemiyorum.2 günde bir yeter.ama dün işte hareketlerini hissedemeyince girdim yine.usg ile de alttan da baktı.Canım kullanilan ilaclar etkilemistir bebisi,sersemlesebilir o kadar olur. Bir sorun hissedersen söyle usg ile baksinlar hemen tabiki bebise. Rahim agzi cok hizli degisiyor canim bunu bende biliyorum mesela tecrübe ile..
Sen yat kalkma elinden geleni yap gerisi artik bebisinin ne zaman gelmek isteyecegine bağlı.
yook artık doğurmıyalım kızlar araştırın nasıl bebemizi içimizde tutabiliriz?Bence kasıma kayan sadece sen olmayacaksın kuzum merak etmeKasımda en az yüzde 50 miz doğurucaz gibi
ikimiz en başlardayız öğretmenler bilir nasıl içimizde tutarız ne yesek ne yapsak araştır ikimiz içinBence de ya çünkü diğer gruplarda da dediniz ya hep erken doğum oldu diye
Kuzu sana doktorun bir şey söyledi mi? Dünkü muayenede bana önümüzdeki 5 hafta öngörmüyorum dediikimiz en başlardayız öğretmenler bilir nasıl içimizde tutarız ne yesek ne yapsak araştır ikimiz içinen erken 1.aralık doğsun istiyorum
Not alındıikimiz en başlardayız öğretmenler bilir nasıl içimizde tutarız ne yesek ne yapsak araştır ikimiz içinen erken 1.aralık doğsun istiyorum
ayy ciddimisin senin yerine oh cektimKuzu sana doktorun bir şey söyledi mi? Dünkü muayenede bana önümüzdeki 5 hafta öngörmüyorum dedi
hayırrrrNot alındı
Hayırlısı kuzum kasım son günleride senin için ideal olsun
hayır aralıkKasım da doğuranları dışlamıycaz kız
O tarihleri ben rezerve edebilirim.24 Kasım ve sonrası Kasım bana okNot alındı
Tam olarak hangi günden itibaren oh tamam gelebilir diyebiliriz sizceNot alındı
37'den sonra hurma yemeye başlayın dedi ebe öncesinde yemeyinayy ciddimisin senin yerine oh cektim
bana 9 Aralık tahmin etti ama oğlumdada tahmin ettiği tarihden 7 gün önce geldi
benim birdaki randevumda sorcam ya böyle olmaz aralık olsun okadar caba sarf ettik
birdee hurma ananas fln yemeyin kızlar
Sen halen kasım indirimi bekleayy ciddimisin senin yerine oh cektim
bana 9 Aralık tahmin etti ama oğlumdada tahmin ettiği tarihden 7 gün önce geldi
benim birdaki randevumda sorcam ya böyle olmaz aralık olsun okadar caba sarf ettik
birdee hurma ananas fln yemeyin kızlar
Yani bence evet bebeğin kilo azlığı da yoksa 37 38 çok güzel hafta ama bazen bebiş zayıf oluyor haliyle insan doğsun istemiyorTam olarak hangi günden itibaren oh tamam gelebilir diyebiliriz sizce37+0 mı
İnşallah canım aynen kasım son haftası senin bebeğin içinde yeterli olurO tarihleri ben rezerve edebilirim.24 Kasım ve sonrası Kasım bana ok....dedii vee..... ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?