- 15 Ağustos 2024
- 2.261
- 4.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.381
Sorduğu kişi de 32+1'de bugünKanka sana soralım, 32 sonrası hızlımı gerçekten? Şu an zaman durmuş gibi bana
Sus kız aramızda hamileler olabilir
Benim daha 7 haftam varNeyse şurada 37'ye 4-5 hafta kaldi
Size şey derim artık "su çok güzel gelsenize"Benim daha 7 haftam var
Valla sana yazık bunlar kasımda dükkanı kapatmayı düşünüyor :))Benim daha 7 haftam var
Yada tam tersi hhhhejeej kızlar tutun tutabildiğiniz kadar diyormuşsunSize şey derim artık "su çok güzel gelsenize"
Size şey derim artık "su çok güzel gelsenize"
Aaa yok kasım çok erken bide büyük konuşmak olmasın ama çocuğum ya yay ya oğlak olsun akrep noValla sana yazık bunlar kasımda dükkanı kapatmayı düşünüyor :))
Yada tam tersi hhhhejeej kızlar tutun tutabildiğiniz kadar diyormuşsun
Doktor 5 hafta doğum ön görmüyorum deyince benim iç ses : oh şükür akrebi geçiyoruzsiz gaz meme konuşurken ben hala hurma yicem gibi duruyor
Aaa yok kasım çok erken bide büyük konuşmak olmasın ama çocuğum ya yay ya oğlak olsun akrep no
Bende gidince sorcam şafak kaç hocam diyeDoktor 5 hafta doğum ön görmüyorum deyince benim iç ses : oh şükür akrebi geçiyoruz
Doktor 5 hafta doğum ön görmüyorum deyince benim iç ses : oh şükür akrebi geçiyoruz
Bana 15 aralıktan sonra her an dedi ama güvenemiyorumBende gidince sorcam şafak kaç hocam diye
Yay kalpBana 15 aralıktan sonra her an dedi ama güvenemiyorum
BendeYay oğlak ikisinide okeyim
Canım ben de ilk zamanlar sling sonra ergobaby omni alacağımKanguru hangisini alacaksınız ergobaby mi babybjörn mü hangisi daha kullanışlıergobaby i giymek zormuş ama kullanım açısından daha iyiymiş, babybjörn de giyimi çok kolaymış ama bel ağrısı yapıyor diyenler var kafam karıştı. İlk zamanlar için sling kullanacağım bebişim içinde durursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?