- 15 Mayıs 2022
- 2.822
- 4.279
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.401
Babybjörn harmony ninde bel desteği güzel gibi geldi kuzu ona baktın mıCanım ben de ilk zamanlar sling sonra ergobaby omni alacağımbenim belim, sırtım falan sıkıntılı çünkü o yüzden desteği iyi bir şey olsun istedim ve buna karar verdim
Dur daha kırk kere söylemedik kızAy ne andınız şu kasımı bi şeyi 40 kere söylersek yani:))
Gece geçti canım baya çektim sabaha kadarda bebiş döndü durdu ama çok şükür geçti sağol cdüşünüp yazdığın içinCanim dinlenince gecmedi mi ?
Yok canım benim valla durduk yere başladı ağrı nedensiz di adet sancısı gibiydi bekledim sessizce ne olacak diyede gece geçti çok şükür sağolÇok ayakta mı kaldın kuzum
MaşallahhSelam kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. 31+2 40cm 1722gr olmuş bebeğim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı suyun ağrıların normal dedi kasılmaları normal buldu bir de böyle tatlış bi görsel verdi
Nasıl bir romantikk ama biz de sanıyoruz bizimle birlikte Aralık annesi olmak istiyo, meğer eşinin Aralıkta doğmasıymış sebepayyy bunu seve seve yazıyorum
Canım ikisi arasında kalmıştım en son. Harmony genelde 2 yaşa kadar, omni 4 yaş. (Tabiki o yaşa kadar kullanmayız)Babybjörn harmony ninde bel desteği güzel gibi geldi kuzu ona baktın mı
Benimkiler de bu şekilde bilgin var mı bu markayla ilgili canımCanım ikisi arasında kalmıştım en son. Harmony genelde 2 yaşa kadar, omni 4 yaş. (Tabiki o yaşa kadar kullanmayız)
Kalça pozisyonu harmonyde iyi M pozisyonuna yakın, omnide çok iyi tam ergonomik m pozisyonu.
Harmonyde gelişmiş destek var, omnide mükemmel destek var.
Omnide hem H hem X pozisyonu bağlama var.
Benim sırtımda ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden bu konuda çok ergonomik bir şey istedim bunu buldum
kız hem eşimle aynı ay olsun diye hemde sizinle okadar bu süreci birlikte gecirdik aynı ay olsun istiyorumm siz benim hayatımın parcası oldunuz kızlarNasıl bir romantikk ama biz de sanıyoruz bizimle birlikte Aralık annesi olmak istiyo, meğer eşinin Aralıkta doğmasıymış sebep
Ahaaha koptum o değil zafer kutlamasına çıkanların arasında trafikte kalmakDur daha kırk kere söylemedik kız24 ünden sonra herhangi bi gün olabilir
akrep olmasında aslında benim tek duam o annemle babam akrep çok zorlu bi çocukluk geçirdimyay olsun benim olsun bide 1 aralıkta gs fb derbisi varmış bak sakın 1 aralıkta doğurma diyo eşimde aşırı fanatik sancım olsa beni bile unutabilir o anı düşünemiyorum
Yani bebeğin sana böyle bir numara yapar mı acaba dedim kasım son günüevet kasıma kaydım ben yine peki kasımda doğurmamak için ne yapabilirim adminim?
40+1Büyük kızın kaçıncı haftada doğdu canım?
Oo maşallah ozman beklersin bence sende son günlre kadar
Selam kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. 31+2 40cm 1722gr olmuş bebeğim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı suyun ağrıların normal dedi kasılmaları normal buldu bir de böyle tatlış bi görsel verdi
Oy çok tatlıymış kuzum ben de buradan nevresim beğenmiştim acaba nasıldır diye merek ediyodum, alayımKızlar Tuğba kugudan hastane çıkışı almıştım şimdi geldi çok sevdim, özellikle çantalı olması ve tüm parçaların çantaya sığmasıtavsiye ederim. Ben bunu aldım ama kız erkek başka çeşitleri var
Tuğba Kuğu Organik 11'li Hastane Çıkışı - Pure Baby - Erkek Bebek Ayıcık - Fiyatı, Yorumları
Tuğba Kuğu Organik 11'li Hastane Çıkışı - Pure Baby - Erkek Bebek Ayıcık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oyy canım benimmkız hem eşimle aynı ay olsun diye hemde sizinle okadar bu süreci birlikte gecirdik aynı ay olsun istiyorumm siz benim hayatımın parcası oldunuz kızlar
Dudakları büzüştürüp fotoğraf çekinenlere karşı benim kızımın usg ye pozuMaşallah canım, sağlıkla gelsin inşallah, duduşlara bak hele
içimde tutmaya calışcam adminimYani bebeğin sana böyle bir numara yapar mı acaba dedim kasım son günüsıkı tut 1 Aralık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?