Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay ne andınız şu kasımı bi şeyi 40 kere söylersek yani :))
Dur daha kırk kere söylemedik kız 24 ünden sonra herhangi bi gün olabilir
akrep olmasında aslında benim tek duam o annemle babam akrep çok zorlu bi çocukluk geçirdim yay olsun benim olsun bide 1 aralıkta gs fb derbisi varmış bak sakın 1 aralıkta doğurma diyo eşimde aşırı fanatik sancım olsa beni bile unutabilir o anı düşünemiyorum

Babybjörn harmony ninde bel desteği güzel gibi geldi kuzu ona baktın mı
Canım ikisi arasında kalmıştım en son. Harmony genelde 2 yaşa kadar, omni 4 yaş. (Tabiki o yaşa kadar kullanmayız)
Kalça pozisyonu harmonyde iyi M pozisyonuna yakın, omnide çok iyi tam ergonomik m pozisyonu.
Harmonyde gelişmiş destek var, omnide mükemmel destek var.
Omnide hem H hem X pozisyonu bağlama var.
Benim sırtımda ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden bu konuda çok ergonomik bir şey istedim bunu buldum

Eklentiler

• 1000162875.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000162876.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 9
Benimkiler de bu şekilde bilgin var mı bu markayla ilgili canım

Nasıl bir romantikk ama biz de sanıyoruz bizimle birlikte Aralık annesi olmak istiyo, meğer eşinin Aralıkta doğmasıymış sebep
kız hem eşimle aynı ay olsun diye hemde sizinle okadar bu süreci birlikte gecirdik aynı ay olsun istiyorumm siz benim hayatımın parcası oldunuz kızlar

Ahaaha koptum o değil zafer kutlamasına çıkanların arasında trafikte kalmak

Oy çok tatlıymış kuzum ben de buradan nevresim beğenmiştim acaba nasıldır diye merek ediyodum, alayım

kız hem eşimle aynı ay olsun diye hemde sizinle okadar bu süreci birlikte gecirdik aynı ay olsun istiyorumm siz benim hayatımın parcası oldunuz kızlar
Oyy canım benimm çok içten yazıyosun konuşur gibii. Sağlıkla gelsinler de minikolar farklı ay olsa da bişey olmaz. Ama senin ki Aralıkta olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…