- 15 Ağustos 2024
- 2.262
- 4.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.341
Yok kuzu ben o tarihte doğurmak istiyorumbacım sende mi 2 aralık dedin benim için
Ya şansıma bakar mısınız hayır 1-2 hafta sonrası olsa rahatlayacaktım tam 39. hafta oluyorAhaahah yumurta kapıya tam anlamıyla dayanacak desene
aynı güne talibimYok kuzu ben o tarihte doğurmak istiyorum
Kuzu ben sana 29 Kasım diyorumaynı güne talibim
sende tahmini tarih yaz kuzum benim icin
Aşko o zaman 37den itibaren yürüyüşler pilates topu egzersizleri hurmalar ve bilumum doğumu hızlandıran çaylarla durumu destekleyeceğizYa şansıma bakar mısınız hayır 1-2 hafta sonrası olsa rahatlayacaktım tam 39. hafta oluyor
Aynen aynen baktım yavrumun kilosu vs iyi ben son gaz devamAşko o zaman 37den itibaren yürüyüşler pilates topu egzersizleri hurmalar ve bilumum doğumu hızlandıran çaylarla durumu destekleyeceğiz
hemen ekliyorumm senide kuzuKuzu ben sana 29 Kasım diyorum
Aynı anda doğurup görüntülüde beraber yıkamak vardıNiye aynı şeyleri izliyoruz
Kasım olacağını tahmin ediyorum ama tarih kestiremiyorum aşko
yapma bacımmmKasım olacağını tahmin ediyorum ama tarih kestiremiyorum aşko
Akşam yatarken bunu düşünecem sabah söylermyapma bacımmmnet bi tarih gelirse yaz kuzu
Neden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba37'den sonra hurma yemeye başlayın dedi ebe öncesinde yemeyin
Yok kasılmayla alakalı değil, rahimi doğuma hazırlıyormuş, doğumun daha kısa sürmesine yardımcı oluyormuşNeden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba
Canımmm şu anda mi yiyorsunNeden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba
Ne güzel bir etkiYok kasılmayla alakalı değil, rahimi doğuma hazırlıyormuş, doğumun daha kısa sürmesine yardımcı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?