Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Oyy canım benimm çok içten yazıyosun konuşur gibii. Sağlıkla gelsinler de minikolar farklı ay olsa da bişey olmaz. Ama senin ki Aralıkta olsunnn
yaa duygulanıyom sende çok ictensin canım hemen sıcaklığını grubumuza yansıttın
inşallah Aralık olsun güzel teyzesi

Bende hemen dalamıyorum ama Yağmur sesi açıyorum en rahat uykuya daldığım pozisyonda yağmur sesiyle hemen uyuyorum. Bazen ballı nane limon içiyorum o da uykuya dalmamı hızlandırıyor midemi rahatlattığı için sende deneyebilirsin bence

Doğru kuzum aralık başı sezeryan kasım sonuna sarkar, benim aralık ortası 40haftam o yüzden aralık 3 ile 10 arası dedi dr um bakalım 12.12 ye pazarlık yapcam
Ay bizimkinin 40.haftası 12.12de doluyor doktor doğum için verdiği tarih 12.12 benimde 10 aralık doğumgünüm doğumgünümde gelmesin diyorum

Yok canım benim valla durduk yere başladı ağrı nedensiz di adet sancısı gibiydi bekledim sessizce ne olacak diyede gece geçti çok şükür sağol
Çok geçmiş olsun canım ya şükür şimdi iyisin
Süper açıklama teşekkür ederim kuzumm
Benimde favorilerimdeydi buu çok tatlı bende alayım

Evet evet canım gripten artmış. Olabildiğince az ilaç kullanmak önemki tabii

Oy maşallah herseyi de yerinde kendisi de pek tatlı sevsinler o tatli suratı

Kuzum inan hiç yok ya, güle güle kullan
Ahaaha koptum o değil zafer kutlamasına çıkanların arasında trafikte kalmak
Kiiiz şu an böyle bir korku yüklendi
Çok geçmiş olsun canım ya şükür şimdi iyisin

Süper açıklama teşekkür ederim kuzumm

Benimde favorilerimdeydi buu çok tatlı bende alayım
Rica ederim kuzusum
Ay evet kumaşını falan çok beğendim al mutlaka

Gece geçti canım baya çektim sabaha kadarda bebiş döndü durdu ama çok şükür geçti sağol cdüşünüp yazdığın için
Canım inanır mısın dun gece bende bahsettigin gibi agri cektim. Hemde baya kasık bel agrisiydi. Yani oluyor bazen artik. Eşlik eden olumsuz birsey yoksa cok korkmamak lazim galiba. Gecmis olsun canım benim

Zaten dakkada bir wc yolcusuyum yagmur sesiyle bir kazaya ugramayalim sonra bazen meditasyon dinliyorum fln ama bu son zamanalrda da sessizlikten beslenir oldum..
Ama deneyecegim teşekkür ederim kuzu

Kızlar Bugün kontrolümüz vardı 28+4üz. Bebiş 30+5le uyumlu çıktı 1510gr 40 cm olmuş korkmalı mıyım acaba bilemedim. Doktor diyete devam et yoksa daha iri olur dedi
Oy oyyy tosunlastirdiniz cocuklari daha simdiden. Kilosu fazla cikmis kuzuu dikkat etmezsen erken haftalara çekiyorlar dogumu. Dikkat et lütfen. Diyet yap şekere beyaz ekmege cok dikkat et

Zaten dakkada bir wc yolcusuyum yagmur sesiyle bir kazaya ugramayalim sonra bazen meditasyon dinliyorum fln ama bu son zamanalrda da sessizlikten beslenir oldum..
Ama deneyecegim teşekkür ederim kuzu
Sorma bende sürekli tuvalete gidiyorum ama özellikle yatmadan su içmeyi azaltıyorum artık gün içinde çok içip başka türlü olmuyor ama yağmur sesi çok tuvalete çıkma hissiyatı oluşturmuyor meditasyon müziklerinide dinliyodum ama o daha uzun sürüyor uykuya dalmayı

Canım inanır mısın dun gece bende bahsettigin gibi agri cektim. Hemde baya kasık bel agrisiydi. Yani oluyor bazen artik. Eşlik eden olumsuz birsey yoksa cok korkmamak lazim galiba. Gecmis olsun canım benim
Sanada çok geçmiş olsun canım sakin bekliyorum endişe etmemek içinde insan yinede evham yapıyor erken doğum hikayelerini gördükçe sanırım

Kuzu ben uykuya gönderen direkt konusan meditasyon dinliyorum sadece müzikler bana yetmiyor. Elimden tutup uyutmasi lazim

Sanada çok geçmiş olsun canım sakin bekliyorum endişe etmemek içinde insan yinede evham yapıyor erken doğum hikayelerini gördükçe sanırım
Sagol canım benim.. haklısın insan ister istemez hemen bedenini dinliyor. Aman bebişler sağlıklı olsunlar da.. biz herseyin pozitif yanından bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…