Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bizde bebişi bekiiyoruz hemen vizesini alıp gezeceğiz inşallah yaa çok heyecanlanıyorum onla gezmek için
Kızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır
Oyyyy çokselll güle güle giysin pembişleri görünce de insanın içi açılıyor

Bizde bebişi bekiiyoruz hemen vizesini alıp gezeceğiz inşallah yaa çok heyecanlanıyorum onla gezmek için

Oyyyy çokselll güle güle giysin pembişleri görünce de insanın içi açılıyor
teşekür ederiz teyzoşu
benimde içim kıpır kıpır

Dimute Shop Çok Fonksiyonlu USB Anne ve Bebek Çantası - Beyaz (Yurt Dışından)
https://app.hb.biz/LYveRhuZ11Gp
Bende bunun siyah rengini aldım kumaşı falan güzeldi hoşuma gitti öneririm
Ay bunu da çok beğenmiştim ama bebek arabasının gri kısımları var diye gri olsun dşye ben de başkasını aldım. Güle güle kullan canım

Ya bende çıkarmak istiyorum ama bizim 40 muhabbeti burda 3 aymış baya bebek 3ay evden çıkmıyormuş hatta doğumdan 2 ay sonra bayram var eşim diyo ki annemlere gitmene gerek yok 3ay dolmamış olcak ben tek gider gelirim gerçi burda kışın hava aşırı soğuk oluyor çıkmamak daha mantıklı olur ama bunalırım yaaa

3 ay çok yaa ben dayanamazdım şahsen

Hava atayım oğlum dahil bizde de var ama gel sor 3 sene oldu siftah yapmadık
Yaa bende atayım havamı o zaman benim bordo pasaportla garibanlık çektiğim yerde çocuğum 190ülkeye vizesiz gidebilcek pasaporta sahip olcak babası sağolsun ama gidermiyiz bilmiyorum zira türkiyeye gitmeye bile gözüm yemiyor yol gözümde büyüdüğü için

3 ay çok yaa ben dayanamazdım şahsen
Banada çok geliyor ama burası kışın aşırı soğuk oluyor ben türkiyenin sıcak iklimli egesinden gelince buraya kışın evimde oturasım geliyordu kirpiğime kadar donduğum için haba biraz yumuşak olursa 15 dakika belki site içinde yürürüm bilemiyorum

Ben kurutma makinesinde kurutmayı düşünüyorumda ütü yapmasam olur mu ki diye düşünüyorum sonuçta makinede yüksek ısıda kurutuyor ya

Ay kuzu burasi neresi öyle şey mi olur kız 3 ay nedir

Psikoloji bozan geleneklere çok sinir oluyorum ya.. Anne bebeğiyle ne kadar hızlı olağan hayata dönerse o kadar hızlı lohusalık psikolojisinden çıkıyor hava soğuk bile olsa kapalı alanlara gidip oturmak bir kahve içmek herkese iyi gelir kendim iyileşir iyileşmez 13. Gün civarı çıkarmaya başlamıştım yine öyle yaparım

Ya zaten 100 gün evden çıkamayacaksın deseler insan otomatik olarak bunalıma girer yani çok şükür tr de artık 40 muhabbeti aşılıyor gibi bide şey derler ya lohusa 40 gün tek bırakılmaz 3 harfliler musallat olur insanları ne korkutmuşlar://

O sırada sezeryanla 15. Günde tek kalan ben kimse musallat olmadı şükür ama sadece kendi kendime geceleri çocuğu biri aldı götürdü gibi manyakça hislere kapılıp saat başı kontrol etme olayına girmiştim bide elimi karnına koyup nefes kontrol bunu hala yapıyorum inşallah yalnız değilimdir

E erkekbebek miydi sanki sonra ütüyle toparlamıştı
Evet evet benim çok istiyorum kurutmada güzelce kurutmayı. Ama ben beceremedim arkadaşlarım, baya küçüldü kıyafetler Ütüden sonra da eskisi gibi olmadı sanki. O yüzden risk alamadım gerisine. Doğduktan sonra bebişimin ölçüsüne göre karar veririm dedim. Bir de biraz büyük alarak ilerlerim yoluma.
Ama askıda kurutma olayını pek sevmiyorum, içime de sinmiyor, o yüzden deneyen ve küçültmeden yıkayıp kurutan olursa hangi ayarda yaptığını söylesin bize please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…