- 9 Ağustos 2025
- 1.004
- 1.099
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.601
Canım şehirde değilim ben şuanKarnınıza doğru değilde arka tarafa kaçmıştır belki, ama içiniz rahat etsin diye bi gidin olmadı
Stres olmazsınız hem içiniz rahat eder
Şundan aldım canım benAşkım sen ne aldın peki paylaşırmısın
Ben de bugün başladım, malum 33+1’im. Oğlumdan kalanları leke çıkarıcıya bastım, sararmışlar hep, inş açılır, bir sürü kıyafet var.Bende başladım yıkama işlemlerine vallahi daha dayanamadım
Dimute Shop Çok Fonksiyonlu USB Anne ve Bebek Çantası - Beyaz (Yurt Dışından)Aşkım sen ne aldın peki paylaşırmısın
Bizde bebişi bekiiyoruz hemen vizesini alıp gezeceğiz inşallah yaa çok heyecanlanıyorum onla gezmek içinKız benim eşim, plan yapmış, pasaportunu çıkaracak diyor ki gözü açık olması gerekiyor biyometrik fotoğrafta gözü açık en erken ne zaman olur, sürekli böylededim bizim kız ultrasonda açmış daha gözünü açar herhalde hemen hemen gidemeyiz dedim diyor termale gidelim bari
Oyyyy çokselllKızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır
teşekür ederiz teyzoşuBizde bebişi bekiiyoruz hemen vizesini alıp gezeceğiz inşallah yaa çok heyecanlanıyorum onla gezmek için
Oyyyy çokselllgüle güle giysin pembişleri görünce de insanın içi açılıyor
Ay bunu da çok beğenmiştim ama bebek arabasının gri kısımları var diye gri olsun dşye ben de başkasını aldım. Güle güle kullan canımDimute Shop Çok Fonksiyonlu USB Anne ve Bebek Çantası - Beyaz (Yurt Dışından)
https://app.hb.biz/LYveRhuZ11Gp
Bende bunun siyah rengini aldım kumaşı falan güzeldi hoşuma gitti öneririm
Ya bende çıkarmak istiyorum ama bizim 40 muhabbeti burda 3 aymış baya bebek 3ay evden çıkmıyormuş
3 ay çok yaaYa bende çıkarmak istiyorum ama bizim 40 muhabbeti burda 3 aymış baya bebek 3ay evden çıkmıyormuşhatta doğumdan 2 ay sonra bayram var eşim diyo ki annemlere gitmene gerek yok 3ay dolmamış olcak ben tek gider gelirim gerçi burda kışın hava aşırı soğuk oluyor çıkmamak daha mantıklı olur ama bunalırım yaaa
Yaa bende atayım havamı o zamanHava atayım oğlum dahil bizde de var ama gel sor 3 sene oldu siftah yapmadık
Banada çok geliyor ama burası kışın aşırı soğuk oluyor ben türkiyenin sıcak iklimli egesinden gelince buraya kışın evimde oturasım geliyordu kirpiğime kadar donduğum için3 ay çok yaaben dayanamazdım şahsen
Ben kurutma makinesinde kurutmayı düşünüyorumda ütü yapmasam olur mu ki diye düşünüyorumkızlar ben yıkama ütüleme işlerine başladım3 makine yıkandı ütülendi yerleşti, daha kayınvalidemde olanlar var ama onlar ay sonuna doğru gelir herhalde. Hastane valizini de hazırlıcam yarın en azından elimdekilerle sonrası sonra
Ay kuzu burasi neresi öyle şey mi olur kız 3 ay nedirYa bende çıkarmak istiyorum ama bizim 40 muhabbeti burda 3 aymış baya bebek 3ay evden çıkmıyormuşhatta doğumdan 2 ay sonra bayram var eşim diyo ki annemlere gitmene gerek yok 3ay dolmamış olcak ben tek gider gelirim gerçi burda kışın hava aşırı soğuk oluyor çıkmamak daha mantıklı olur ama bunalırım yaaa
Uzak doğuAy kuzu burasi neresi öyle şey mi olur kız 3 ay nedir
Burda bi arkadaş kim olduğunu unuttum kurutmada kurutunca küçülmüştü sanki kıyafetlerBen kurutma makinesinde kurutmayı düşünüyorumda ütü yapmasam olur mu ki diye düşünüyorumsonuçta makinede yüksek ısıda kurutuyor ya
Psikoloji bozan geleneklere çok sinir oluyorum ya.. Anne bebeğiyle ne kadar hızlı olağan hayata dönerse o kadar hızlı lohusalık psikolojisinden çıkıyorYa bende çıkarmak istiyorum ama bizim 40 muhabbeti burda 3 aymış baya bebek 3ay evden çıkmıyormuşhatta doğumdan 2 ay sonra bayram var eşim diyo ki annemlere gitmene gerek yok 3ay dolmamış olcak ben tek gider gelirim gerçi burda kışın hava aşırı soğuk oluyor çıkmamak daha mantıklı olur ama bunalırım yaaa
Ya zaten 100 gün evden çıkamayacaksın deseler insan otomatik olarak bunalıma girerPsikoloji bozan geleneklere çok sinir oluyorum ya.. Anne bebeğiyle ne kadar hızlı olağan hayata dönerse o kadar hızlı lohusalık psikolojisinden çıkıyorhava soğuk bile olsa kapalı alanlara gidip oturmak bir kahve içmek herkese iyi gelir kendim iyileşir iyileşmez 13. Gün civarı çıkarmaya başlamıştım yine öyle yaparım
O sırada sezeryanla 15. Günde tek kalan benYa zaten 100 gün evden çıkamayacaksın deseler insan otomatik olarak bunalıma gireryani çok şükür tr de artık 40 muhabbeti aşılıyor gibi bide şey derler ya lohusa 40 gün tek bırakılmaz 3 harfliler musallat olur insanları ne korkutmuşlar://
E erkekbebek miydi sanki sonra ütüyle toparlamıştıBurda bi arkadaş kim olduğunu unuttum kurutmada kurutunca küçülmüştü sanki kıyafetler
Evet evet benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?