- 17 Nisan 2019
- 3.575
- 4.300
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.621
%100 pamukların küçülmeme ihtimali yok ya ben hiç girmedim o risklereEvet evet benimçok istiyorum kurutmada güzelce kurutmayı. Ama ben beceremedim arkadaşlarım, baya küçüldü kıyafetler Ütüden sonra da eskisi gibi olmadı sanki. O yüzden risk alamadım gerisine. Doğduktan sonra bebişimin ölçüsüne göre karar veririm dedim. Bir de biraz büyük alarak ilerlerim yoluma.
Ama askıda kurutma olayını pek sevmiyorum, içime de sinmiyor, o yüzden deneyen ve küçültmeden yıkayıp kurutan olursa hangi ayarda yaptığını söylesin bize please
Aynen öyle oldu canım hepsi pamuk zaten%100 pamukların küçülmeme ihtimali yok ya ben hiç girmedim o risklere
Canım bende kızlardan ilham alarak braun 6525 ateş ölçer, bebevo bebek kamerası ve lansinoh tekli ya da çiftli eller serbest gögüs pompası alacağım. Bende evde olacağım ama bazen iş yaparken de sağmak için eller serbest alacağımBu arada kızlar ben hastane çantamı hazırladımgenel olarak karar veremediğim 3 cihazım kaldı almam gereken.
1- ateş ölçer
2- monitörlü kamera ( xiaomi nin kamerasından aldım bir tane, ama bir tane de kendinden monitörlü istiyorum )
3- süt sağma makinası ( bir süre daha çalışmayı planlamıyorum, evde sağacağım yani genelde. O yüzden eller serbest olması gerekmiyor, gücü kalitesi iyi olsa tercihim)
Kullanıp da önereceğiniz, alıp da memnun kaldığınız, bunu al dediğiniz hangisi ? İşin içinden çıkamadım aylardır erteliyorum bu üçünü
Psikoloji bozan geleneklere çok sinir oluyorum ya.. Anne bebeğiyle ne kadar hızlı olağan hayata dönerse o kadar hızlı lohusalık psikolojisinden çıkıyorhava soğuk bile olsa kapalı alanlara gidip oturmak bir kahve içmek herkese iyi gelir kendim iyileşir iyileşmez 13. Gün civarı çıkarmaya başlamıştım yine öyle yaparım
Canım ateş ölçer Braun 6525 tavsiye ederimBu arada kızlar ben hastane çantamı hazırladımgenel olarak karar veremediğim 3 cihazım kaldı almam gereken.
1- ateş ölçer
2- monitörlü kamera ( xiaomi nin kamerasından aldım bir tane, ama bir tane de kendinden monitörlü istiyorum )
3- süt sağma makinası ( bir süre daha çalışmayı planlamıyorum, evde sağacağım yani genelde. O yüzden eller serbest olması gerekmiyor, gücü kalitesi iyi olsa tercihim)
Kullanıp da önereceğiniz, alıp da memnun kaldığınız, bunu al dediğiniz hangisi ? İşin içinden çıkamadım aylardır erteliyorum bu üçünü
Evet evet benimçok istiyorum kurutmada güzelce kurutmayı. Ama ben beceremedim arkadaşlarım, baya küçüldü kıyafetler Ütüden sonra da eskisi gibi olmadı sanki. O yüzden risk alamadım gerisine. Doğduktan sonra bebişimin ölçüsüne göre karar veririm dedim. Bir de biraz büyük alarak ilerlerim yoluma.
Ama askıda kurutma olayını pek sevmiyorum, içime de sinmiyor, o yüzden deneyen ve küçültmeden yıkayıp kurutan olursa hangi ayarda yaptığını söylesin bize please
Teşekkür ederim canım cevap içinCanım bende kızlardan ilham alarak braun 6525 ateş ölçer, bebevo bebek kamerası ve lansinoh tekli ya da çiftli eller serbest gögüs pompası alacağım. Bende evde olacağım ama bazen iş yaparken de sağmak için eller serbest alacağım
xiaomiyi başka odaya koyarım dedim, bebeğin sürekli bulunduğu odaya monitörlü alayım dedim. Telefondan sürekli bakmak zoruma gidecek gibi geliyor. Kendi ekranı olursa daha rahat ederim sürekli açık kalır diye düşünüyorumCanım ateş ölçer Braun 6525 tavsiye ederim
Kamera ben de Xiaomi aldım hatta kullanıyoruz şu an evde
Süt sağma ben lansinoh eller serbest aldım, arkadaşım lansinoh elektrikli almıştı gücü vs bir sıkıntı yok ama lohusalığın en kötü zamanı priz başında sağım yaptığım zamanlardı keşke bende de olsaydı eller serbest der hep
canım koslanın leke çıkarıcısıyla sarı lekeli kıyafetleri yıkadım ütüledim ben lekeler cıktıBen de bugün başladım, malum 33+1’im. Oğlumdan kalanları leke çıkarıcıya bastım, sararmışlar hep, inş açılır, bir sürü kıyafet var.
Evet ya ne güzel tüy yok, toz yok, mis gibiSenin tecrübe sonrası, artık 3-6 ve 6-9 alıyorm kıyafetleri nasılsa küçülecek diyeAskıda ben de zor kuruturum maalesef ki alıştım kurutma makinesine
kuzu onun fiyatı uçtu kasımda indirime girecek bence o yüzden bende kasımda alacağım şuan hiç alma bence bulsan bileTeşekkür ederim canım cevap için
6525 e iknayım bende onu alacağım sanırım memnun kalmayan çıkmazsa.
Bebevo favlarımdaydı ama tükendi diyor ve hiç başka satıcılarda da bulamadım. Linkler misin bulduysan ?
Kesinlikle öyle kulaklarını herkese kapat kendi hislerini dinle annesi sensin senden daha iyi bebeğini düşünemez ve kararda veremezBöyle okuyunca çok mutlu oluyorum, ben de dışarıya çıkmak istiyorum. Hasta olur korkusu olsun istemiyorumbana iyi gelecek her şey ona da iyi gelecektir düşüncesine inanıyorum açıkçası
Belki de tam pamuklu değil onların ki. Sen kıyafetlerin kumaşını test etmiş oldun iyi yönden bakAynen öyle oldu canım hepsi pamuk zatenküçülmedi kurutmaya attım diyenler de olmuştu ama onlar ilk hallerini belki hatırlamadılar, ya da bilmediğimiz bir yöntemi falan var . Benim elimde farklı renklerden vardı henüz yıkamadığım, kıyas yapabildim o yüzden. Gözümle gördüm ikna oldum
Braun Kulaktan Ateş Ölçer Beyaz 0 Ay Irt6525 - Fiyatı, Yorumlarıkuzu onun fiyatı uçtu kasımda indirime girecek bence o yüzden bende kasımda alacağım şuan hiç alma bence bulsan bile
Hahahaha ya kuzu bence çalışmıyorum gibi düşünme evde mesela yemek yaparken tak sağarken yap ya da kitap okurken tak oku gibi.xiaomiyi başka odaya koyarım dedim, bebeğin sürekli bulunduğu odaya monitörlü alayım dedim. Telefondan sürekli bakmak zoruma gidecek gibi geliyor. Kendi ekranı olursa daha rahat ederim sürekli açık kalır diye düşünüyorum
Lansinoh aventten daha mi iyi peki güç açısından ? Kimisi aşırı philipsçi kimisi lansinoh o yüzden hep kafam karıştı. Bir de eller serbest alırsam zaten senin sayende olacakbana elektrikli yeter gibi geliyor, sonra sen yazdıkça eller serbest alayım diyorum
Bende bunu E bebekten almıştım hatta kendimde kullandım ateşim çıkmıştı bi araBraun Kulaktan Ateş Ölçer Beyaz 0 Ay Irt6525 - Fiyatı, Yorumları
Yaa braunda da en düşük fiyatlı bu, ama aşırı fiyat farkı var. E bebekte 3500, başka satıcılarda çok daha yüksek fiyatlar. Böyle olunca da insan işkilleniyor
kameram nasılsa var bir tane, onda kasımı bekleyeyim bari ben de inşallah beklediğimize değer
Biz de aldığımızdan beri kendimiz kullandık hatta arkadaşımınki ile test ettimBende bunu E bebekten almıştım hatta kendimde kullandım ateşim çıkmıştı bi aramemnun kaldım ben
Süt sağma makinesi lansinoh iyi canım biberonlarınada çoğu bebek alışıyor..Bu arada kızlar ben hastane çantamı hazırladımgenel olarak karar veremediğim 3 cihazım kaldı almam gereken.
1- ateş ölçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?