• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay herseyleri minicik yaa 😂 bugun şöyle bi aldıklarımiza baktikta allahimm minnak minnak😂 kremi de minik olacak tabi.

Bu arada göğüs kremi alcaktim acaba indirime girer mi diyorum. Bir adet yetecek mi acaba o da 😂
Asla yedekli alma canım o tarz şeyleri. Azıcık bile yetiyor zaten, o yüzden küçük görünüyor ama çok uzun süre gidiyor, ben yarısını bile kullanmamıştım öyle söyleyeyim

Ay herseyleri minicik yaa 😂 bugun şöyle bi aldıklarımiza baktikta allahimm minnak minnak😂 kremi de minik olacak tabi.

Bu arada göğüs kremi alcaktim acaba indirime girer mi diyorum. Bir adet yetecek mi acaba o da 😂
Kremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum

Kanka yeter ya ben 40 ml aldım, onuda göğüs ucuna boşaltmazsan epey gider, süreceğin tırnak ucu kadar zaten 😂😂

Kızlar merhaba bende bugün 29+3 üm. Ikı gundur yürürken alt karnımda sancı agrı yada baskı hissediyorum. Tam olarak isim veremiyorum. 28 de nst de bişey çıkmadı. Yarın kontole gıdıcem inşallah birşey yoktur. Sizlerde alt karında bı farklılık hissediyor musunuz arada bu normal mi?

Kremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum
Aşkım ben 36 hafta başlayacağım muhtemelen etrafına sürmeye, çünkü benimki yara olmaya meyilli, 5.aydan itibaren her gün 1-2 damla sıvı geliyor bide 😒

Kızlar merhaba bende bugün 29+3 üm. Ikı gundur yürürken alt karnımda sancı agrı yada baskı hissediyorum. Tam olarak isim veremiyorum. 28 de nst de bişey çıkmadı. Yarın kontole gıdıcem inşallah birşey yoktur. Sizlerde alt karında bı farklılık hissediyor musunuz arada bu normal mi?
Yanlış yönlendirmek istemem, bu tarz konularda korkarak cevap veriyorum hep. Ama benim bu süreçte anladığım kadarıyla ( eğer her şeyin normal ilerlediyse, bilinen bir sorunun yok ise ) sancılı kasılman olmadığı sürece sorun olmuyor o ağrılar. Gaz oluyor, bağ ağrısı oluyor hep başka şeyler çıkıyor. genelde de benim doktorum ağrıcak tabi diyip geçiyor 🙂 inşallah senin de öyledir, yarın kontrolünün olması da güzel denk gelmiş. İçini rahat tut, kafası bile ağrıtmış olabilir 😇

Back
X