- 18 Ekim 2022
- 2.304
- 3.166
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #45.701
Kızlar kundak ne aldınız? Konuşulmuştur mutlaka ama ben kaçırdım. Gece uyuması için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla yedekli alma canım o tarz şeyleri. Azıcık bile yetiyor zaten, o yüzden küçük görünüyor ama çok uzun süre gidiyor, ben yarısını bile kullanmamıştım öyle söyleyeyimAy herseyleri minicik yaabugun şöyle bi aldıklarımiza baktikta allahimm minnak minnak
kremi de minik olacak tabi.
Bu arada göğüs kremi alcaktim acaba indirime girer mi diyorum. Bir adet yetecek mi acaba o da![]()
ne almıştın canom resim at unuttumBu cuma aşkım![]()
Kremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorumAy herseyleri minicik yaabugun şöyle bi aldıklarımiza baktikta allahimm minnak minnak
Bu arada göğüs kremi alcaktim acaba indirime girer mi diyorum. Bir adet yetecek mi acaba o da![]()
Kanka yeter ya ben 40 ml aldım, onuda göğüs ucuna boşaltmazsan epey gider, süreceğin tırnak ucu kadar zatenAy herseyleri minicik yaabugun şöyle bi aldıklarımiza baktikta allahimm minnak minnak
Aşkım ben hazır almadım bizim şu anki şifonyer yeri 190 olduğu için, eşim yaptırdıne almıştın canom resim at unuttum![]()
ayy merak ettim cuma olsunAşkım ben hazır almadım bizim şu anki şifonyer yeri 190 olduğu için, eşim yaptırdı![]()
Aşkım ben 36 hafta başlayacağım muhtemelen etrafına sürmeye, çünkü benimki yara olmaya meyilli, 5.aydan itibaren her gün 1-2 damla sıvı geliyor bideKremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum
Helal beeBu arada hastane çantam ve kendı çantam hazır bekliyor...2 yasına kadar kıyafetleri de hazır... Tek eksıgım pısık kremi ve kuvveti![]()
Kıyafet konusunda bıraz abarttım sanırımHelal bee
Benimde küvetim yok dahakucağımda yıkayacam bu gidişle
Alırız dahaa....Helal bee
bacım sen bide 1 hafta öndesin nasıl küvetin olmazHelal bee
Bende çarşı pazar karıştı o işteKıyafet konusunda bıraz abarttım sanırımama toplam 7 tane hastane çıkısı, alt pantalonlar ve 5 tulum aldım.sayı olrak sizler nasıl yapıyorsunuz? Az mı çok mu normal mi karar veremiyorum...
kız çok değil mi hastane çıkışı bebiş için birtane yeterKıyafet konusunda bıraz abarttım sanırımama toplam 7 tane hastane çıkısı, alt pantalonlar ve 5 tulum aldım.sayı olrak sizler nasıl yapıyorsunuz? Az mı çok mu normal mi karar veremiyorum...
Aslında küvetim hazırdı indirimdeyken almadım şimdi tekrar yükseldi indirime girmesini bekliyorumbacım sen bide 1 hafta öndesin nasıl küvetin olmaz![]()
Yanlış yönlendirmek istemem, bu tarz konularda korkarak cevap veriyorum hep. Ama benim bu süreçte anladığım kadarıyla ( eğer her şeyin normal ilerlediyse, bilinen bir sorunun yok ise ) sancılı kasılman olmadığı sürece sorun olmuyor o ağrılar. Gaz oluyor, bağ ağrısı oluyor hep başka şeyler çıkıyor. genelde de benim doktorum ağrıcak tabi diyip geçiyorKızlar merhaba bende bugün 29+3 üm. Ikı gundur yürürken alt karnımda sancı agrı yada baskı hissediyorum. Tam olarak isim veremiyorum. 28 de nst de bişey çıkmadı. Yarın kontole gıdıcem inşallah birşey yoktur. Sizlerde alt karında bı farklılık hissediyor musunuz arada bu normal mi?
P Pembepapatyaa bacımdanAslında küvetim hazırdı indirimdeyken almadım şimdi tekrar yükseldi indirime girmesini bekliyorumkimden bir hafta öndeyim
![]()
Kuzu 4 yasında oğlum var. O zaman 5 cıvarıydı. İlk zamanlar sureklı kaka yapıyorlar kusuyorlar derken kırletıyordu çok acil elınde yıkayıp kuruttugum oldu. Sonra acıl bır kaç tane almıstık. 1 de çok az drgıl mi?kız çok değil mi hastane çıkışı bebiş için birtane yeter![]()