- 23 Ekim 2024
- 6.616
- 11.226
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #45.721
Ay ben onu 1 aralık görmüşüm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben onu 1 aralık görmüşüm ya
Onun kızı akıllıKuzu 4 yasında oğlum var. O zaman 5 cıvarıydı. İlk zamanlar sureklı kaka yapıyorlar kusuyorlar derken kırletıyordu çok acil elınde yıkayıp kuruttugum oldu. Sonra acıl bır kaç tane almıstık. 1 de çok az drgıl mi?
7 miiiKıyafet konusunda bıraz abarttım sanırımama toplam 7 tane hastane çıkısı, alt pantalonlar ve 5 tulum aldım.sayı olrak sizler nasıl yapıyorsunuz? Az mı çok mu normal mi karar veremiyorum...
Kontrolüm yok da ıyı mi dıye görmek istedim. Riskli gebeyım. Zaten 32 -33 te alabılırız demişti Dr.Yanlış yönlendirmek istemem, bu tarz konularda korkarak cevap veriyorum hep. Ama benim bu süreçte anladığım kadarıyla ( eğer her şeyin normal ilerlediyse, bilinen bir sorunun yok ise ) sancılı kasılman olmadığı sürece sorun olmuyor o ağrılar. Gaz oluyor, bağ ağrısı oluyor hep başka şeyler çıkıyor. genelde de benim doktorum ağrıcak tabi diyip geçiyorinşallah senin de öyledir, yarın kontrolünün olması da güzel denk gelmiş. İçini rahat tut, kafası bile ağrıtmış olabilir
![]()
Ya bendede sancı oluyor ama anlık olup geçiyor genelde gaz sancısı oluyorKontrolüm yok da ıyı mi dıye görmek istedim. Riskli gebeyım. Zaten 32 -33 te alabılırız demişti Dr.
hastanede üst baş vermiyorlar mı? hastanede kaldığınız günler hastanede bebek tulumları oluyor ondan şaşırdımKuzu 4 yasında oğlum var. O zaman 5 cıvarıydı. İlk zamanlar sureklı kaka yapıyorlar kusuyorlar derken kırletıyordu çok acil elınde yıkayıp kuruttugum oldu. Sonra acıl bır kaç tane almıstık. 1 de çok az drgıl mi?
Aşkım sizde bebeğe kaç parça veriliyor hastanede? Benim hastane bir tane alt üst takım şapka veriyor o kadarhastanede üst baş vermiyorlar mı? hastanede kaldığınız günler hastanede bebek tulumları oluyor ondan şaşırdım
hahahahahah bizim hastanede veriyorlar herşeyi oyüzden cakmadım ben olayı yine cahilliğime verinOnun kızı akıllıüstüne değirmeden yapacak
![]()
İyi yapmışsın, için rahatlasın hem de risk durumu varsa zaten artık haftalık devam ediyorsundur sen kontrollere. İnşallah iyidir bebişin deKontrolüm yok da ıyı mi dıye görmek istedim. Riskli gebeyım. Zaten 32 -33 te alabılırız demişti Dr.
Bıze birşey vermedıler canım. Hastane çıkışı dediğim 5 lı set. İlk üç ay gıyıyor eğer ırı bır bebek değilsehastanede üst baş vermiyorlar mı? hastanede kaldığınız günler hastanede bebek tulumları oluyor ondan şaşırdım
sen tabi şimdi bize “sizin oralarda yokmu ay canımm “ diyorsundurnhahahahahah bizim hastanede veriyorlar herşeyi oyüzden cakmadım ben olayı yine cahilliğime verin![]()
nekadar istersen okadar kıyafet var bebişe herşeyi hastane karşılıyor sadece geri orda bırakıyoruz kıyafetleri sonra cıktığımız gün birtane hastane çıkışı giydirip çıkıyoruz kuzuAşkım sizde bebeğe kaç parça veriliyor hastanede? Benim hastane bir tane alt üst takım şapka veriyor o kadar
anladım şimdi canım ben sistemi bilmiyordumBıze birşey vermedıler canım. Hastane çıkışı dediğim 5 lı set. İlk üç ay gıyıyor eğer ırı bır bebek değilse
İnşallah canımİyi yapmışsın, için rahatlasın hem de risk durumu varsa zaten artık haftalık devam ediyorsundur sen kontrollere. İnşallah iyidir bebişin de![]()
estafurullah kız hiçbişey vermediklerini biliyordum oyüzden çok hazırlık yapıyorsunuz ona hakimimde, kıyafeti bilmiyordumsen tabi şimdi bize “sizin oralarda yokmu ay canımm “ diyorsundurn![]()
Ayy gaz sancısı fecii bir şey. Ama artık gazı ayırt edebiliyorum, içim rahat bir şekilde gaz bu diyip devam ediyorumYa bendede sancı oluyor ama anlık olup geçiyor genelde gaz sancısı oluyor![]()
Ay sorma sorma hemen anlıyorum bendeAyy gaz sancısı fecii bir şey. Ama artık gazı ayırt edebiliyorum, içim rahat bir şekilde gaz bu diyip devam ediyorumyorulunca olan bir ağrı var mesela, resmen aşağıya çekiyor gibi yırtılıyor gibi, hemen devrilip soluma yatıp dinleniyorum
Böyle böyle alışıyoruz ya, ikinci hamilelikleri olanların rahatlığını anlıyorum
![]()
Kanka sizinde geri bırakmak kötüymüş ya, temelli verseler gardrop hazırdıestafurullah kız hiçbişey vermediklerini biliyordum oyüzden çok hazırlık yapıyorsunuz ona hakimimde, kıyafeti bilmiyordum![]()