• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kuzu 4 yasında oğlum var. O zaman 5 cıvarıydı. İlk zamanlar sureklı kaka yapıyorlar kusuyorlar derken kırletıyordu çok acil elınde yıkayıp kuruttugum oldu. Sonra acıl bır kaç tane almıstık. 1 de çok az drgıl mi?
Onun kızı akıllı 💩 üstüne değirmeden yapacak 😂😂😍😍

Kıyafet konusunda bıraz abarttım sanırım🤦‍♀️ama toplam 7 tane hastane çıkısı, alt pantalonlar ve 5 tulum aldım.sayı olrak sizler nasıl yapıyorsunuz? Az mı çok mu normal mi karar veremiyorum...
7 miii 😲 canım adı üstünde hastane çıkışı 😂😂 çok bile almışsın şimdi durma vakti bence, doğduktan sonra ihtiyaca göre alırsın. Güle güle giysin minnoşun, canın sıkıldıkça değiştirirsin 🥰

Yanlış yönlendirmek istemem, bu tarz konularda korkarak cevap veriyorum hep. Ama benim bu süreçte anladığım kadarıyla ( eğer her şeyin normal ilerlediyse, bilinen bir sorunun yok ise ) sancılı kasılman olmadığı sürece sorun olmuyor o ağrılar. Gaz oluyor, bağ ağrısı oluyor hep başka şeyler çıkıyor. genelde de benim doktorum ağrıcak tabi diyip geçiyor 🙂 inşallah senin de öyledir, yarın kontrolünün olması da güzel denk gelmiş. İçini rahat tut, kafası bile ağrıtmış olabilir 😇
Kontrolüm yok da ıyı mi dıye görmek istedim. Riskli gebeyım. Zaten 32 -33 te alabılırız demişti Dr.

Kuzu 4 yasında oğlum var. O zaman 5 cıvarıydı. İlk zamanlar sureklı kaka yapıyorlar kusuyorlar derken kırletıyordu çok acil elınde yıkayıp kuruttugum oldu. Sonra acıl bır kaç tane almıstık. 1 de çok az drgıl mi?
hastanede üst baş vermiyorlar mı? hastanede kaldığınız günler hastanede bebek tulumları oluyor ondan şaşırdım

Aşkım sizde bebeğe kaç parça veriliyor hastanede? Benim hastane bir tane alt üst takım şapka veriyor o kadar
nekadar istersen okadar kıyafet var bebişe herşeyi hastane karşılıyor sadece geri orda bırakıyoruz kıyafetleri sonra cıktığımız gün birtane hastane çıkışı giydirip çıkıyoruz kuzu

Ya bendede sancı oluyor ama anlık olup geçiyor genelde gaz sancısı oluyor ☹️
Ayy gaz sancısı fecii bir şey. Ama artık gazı ayırt edebiliyorum, içim rahat bir şekilde gaz bu diyip devam ediyorum 🤣 yorulunca olan bir ağrı var mesela, resmen aşağıya çekiyor gibi yırtılıyor gibi, hemen devrilip soluma yatıp dinleniyorum 🙂 Böyle böyle alışıyoruz ya, ikinci hamilelikleri olanların rahatlığını anlıyorum 😂

Ayy gaz sancısı fecii bir şey. Ama artık gazı ayırt edebiliyorum, içim rahat bir şekilde gaz bu diyip devam ediyorum 🤣 yorulunca olan bir ağrı var mesela, resmen aşağıya çekiyor gibi yırtılıyor gibi, hemen devrilip soluma yatıp dinleniyorum 🙂 Böyle böyle alışıyoruz ya, ikinci hamilelikleri olanların rahatlığını anlıyorum 😂
Ay sorma sorma hemen anlıyorum bende 🤣🤣 benim yorulunca direk belime vuruyor 🫠🫠

Kızlar ben bir tek yüz kremi almadım ondada kararsızım hemen kullanıyor muyuz avuç kadar yüzüne 🥹🥹

Back
X