Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Evet bazen kalp atışını duymak 8. Haftayı bulabiliyormuş kesin olsun diye öyle tarih vermiştir bana da 2 hafta sonra gel demişti ama ben ancak 9 gün dayanabildim
Benim deger yuksek diye strese girdim acikcasi cunku herkes biz dusukle ogrendik diyince bendemi sorun var dedm

Benim deger yuksek diye strese girdim acikcasi cunku herkes biz dusukle ogrendik diyince bendemi sorun var dedm
Sandığından daha erken yumurtlamış olabilirsin. Herkesin süreci farklı kiminin yerleşme aşaması da hızlı olabiliyor canım bir sıkıntın yoktur yüksek değerle öğrenmek daha iyi en azından kimyasal ihtimalini elemiş oluyorsun

Ayin 25 gitsem erken gitmis olur muyum cnm doktor sorun etmez dimi
Herkesin saglikli olsun kimsenin hevesi kirilmasin insallah

Bence erken değil canım. Sorun etmez eğer ters biri gibi geldiyse başka doktora da gidebilirsin
Hyr masallah diyim guler yuzlu ve cok kibardi ilk defa devlet hastanesinde boyle bi doktorla karsilastim bu yuzden onla devam etmek istiyorumbirsey daha sormak istiyorum normalde mide bulantim hic yoktu bugun midem bulaniyor oyle kusacak gibi dgl bu normal mi

Evet hamilelik hormonlarından dolayı oluyor eğer kusman başlarsa doktordan ilaç isteyebilirsin ben de şişkinlik çok fazla mesela karnım 7 aylık gibi. O da normalmiş metabolizma yavaşladığı için. İlk 12 hafta böyle bulantılarla şişkinliklerle geçebiliyor vücut alışana kadar

Canım benim Allah çocuklarınızı sizlere bağışlasınBenim şuan psikolojim de bozulmuş olabilir inanın bilmiyorum böyle şeyler düşündürüyor yaşadıklarım kusura bakmayın lütfen
Amin cümlemizinki inşallah kolay değil tabiki bı can dünyaya getiriyorsun rabbim kolaylık versin inşallah

Ayyy içimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Benimde sat göre yarın 6+6 oluyor. sence embriyo görünür mü yarın

Benim gogus hassasiyeti kasik agrisi vardi bide surkli uyku halindeym mide bulantisida bugn basldi ayin 25 kadar su stresi bi atabilsem kalp atisini duyarsm rahatlrim

Sat 6+6 ama tahminen bir hafta geriden geliyorum geç döllenme diye düşünüyorum yarın ilk Dr kontrolüm var. Ama bende hiçbir belirti yok bulantı, kusma baş dönmesi VS. En son beta 4500 çıktı. Eşim dalga geçiyor başkasının sonuçlarıyla benimi kandırıyorsun diye hiçbir belirti yaşamadan hamileliği ilerleyen varmı acaba aramızda

Benim gogus hassasiyeti kasik agrisi vardi bide surkli uyku halindeym mide bulantisida bugn basldi ayin 25 kadar su stresi bi atabilsem kalp atisini duyarsm rahatlrim
Duyarsın canım inşallah içini ferah tut betan gayet güzel kesen de gözükmüş

Bulantı bende de belli belirsiz var arada oluyor kusmam vs yok çok şükür. Baş dönmesi de olmadı. Herkesin aynı olmuyor canım

Vajinalden görünür bence ama sabrederim diyorsan pazartesi gidebilirsin
Hatayın ilçesinde yaşıyorum canım adanada doktorum yarına randevu aldım. İki gün daha sabredemiycem yarın nasıl olacak dakika sayıyorum herkes rahat böyle psikopat sadece benmiyim diyorum bazen

Birde sen en son hcg ne zaman baktırdım kaç çıkmıştı canım

Hatayın ilçesinde yaşıyorum canım adanada doktorum yarına randevu aldım. İki gün daha sabredemiycem yarın nasıl olacak dakika sayıyorum herkes rahat böyle psikopat sadece benmiyim diyorum bazen
Hayır hepimiz öyleyiz ben de sabredememiştim birkaç gün daha bekleyip gitsem karından duyardım ama önemli olan duymak tabi

Bacim simdibuygulama indirdim son adet tarihinin ilk gunu diye sordu oda 30 martti 5 nisanda adet bitti simdi ben 5 nisanimi 30 martimi bazalmaliyim ne zor isler
İlk günü canım 30 mart üzerinden doğum tarihi ve haftayı hesaplaman lazım daha sonra doktor embriyo ölçtüğünde hafta ve doğum tarihi değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…