- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.541
Benim deger yuksek diye strese girdim acikcasi cunku herkes biz dusukle ogrendik diyince bendemi sorun var dedmEvet bazen kalp atışını duymak 8. Haftayı bulabiliyormuş kesin olsun diye öyle tarih vermiştir bana da 2 hafta sonra gel demişti ama ben ancak 9 gün dayanabildim
Sandığından daha erken yumurtlamış olabilirsin. Herkesin süreci farklı kiminin yerleşme aşaması da hızlı olabiliyor canım bir sıkıntın yokturBenim deger yuksek diye strese girdim acikcasi cunku herkes biz dusukle ogrendik diyince bendemi sorun var dedm
Ayin 25 gitsem erken gitmis olur muyum cnmSandığından daha erken yumurtlamış olabilirsin. Herkesin süreci farklı kiminin yerleşme aşaması da hızlı olabiliyor canım bir sıkıntın yokturyüksek değerle öğrenmek daha iyi en azından kimyasal ihtimalini elemiş oluyorsun
Bence erken değil canım. Sorun etmez eğer ters biri gibi geldiyse başka doktora da gidebilirsinAyin 25 gitsem erken gitmis olur muyum cnmdoktor sorun etmez dimi
Herkesin saglikli olsun kimsenin hevesi kirilmasin insallah
Hyr masallah diyim guler yuzlu ve cok kibardi ilk defa devlet hastanesinde boyle bi doktorla karsilastim bu yuzden onla devam etmek istiyorumBence erken değil canım. Sorun etmez eğer ters biri gibi geldiyse başka doktora da gidebilirsin
Evet hamilelik hormonlarından dolayı oluyor eğer kusman başlarsa doktordan ilaç isteyebilirsinHyr masallah diyim guler yuzlu ve cok kibardi ilk defa devlet hastanesinde boyle bi doktorla karsilastim bu yuzden onla devam etmek istiyorumbirsey daha sormak istiyorum normalde mide bulantim hic yoktu bugun midem bulaniyor oyle kusacak gibi dgl bu normal mi
Amin cümlemizinki inşallahCanım benim Allah çocuklarınızı sizlere bağışlasınBenim şuan psikolojim de bozulmuş olabilir inanın bilmiyorum böyle şeyler düşündürüyor yaşadıklarım kusura bakmayın lütfen
Ayyy içimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Benimde sat göre yarın 6+6 oluyor. sence embriyo görünür mü yarınBenim de geç döllenme canım dün doktora gittim sat a göre 7+1 olması gerekirken ultrasonda 6+0 çıktı. Vajinal bakınca kalp atışı duyduk. Karından kese ve embriyo gözüküyordu. Geçen hafta salı gittiğimde sadece kese gözükmüştü karından. Benim de kanda ilk öğrendiğimden itibaren endişelerim başlamıştı önce kimyasalsa diye korktum sonra dış gebelik midir diye sonra da ya kese boşsa kalp atışı yoksa diye korkmaya başladım. Hepimizde aynı korkular oluyor bence. Burda dertleşmek çok güzel ama her şeyi de fazla araştırmak,okumak iyi gelmiyor insanı ister istemez paniğe sevk edebiliyor bazı gördüğümüz şeyler. Betan gayet güzel artmış bence elindeki olumlu şeylere bakarak iyi düşün ben öyle yapmaya çalışmıştım biliyorum sabretmek çok zor. Sen de birkaç gün içinde doktora gidersen vajinalden kalp atışı dinleyebilirsin bence ama eğer duyulmazsa da korkma çünkü daha erken ve bazen 8. Haftada duyulmaya başlıyor özellikle bizim gibi geç döllenme durumlarında bu durum çok yaygın
Benim gogus hassasiyeti kasik agrisi vardi bide surkli uyku halindeym mide bulantisida bugn basldi ayin 25 kadar su stresi bi atabilsem kalp atisini duyarsm rahatlrimEvet hamilelik hormonlarından dolayı oluyor eğer kusman başlarsa doktordan ilaç isteyebilirsinben de şişkinlik çok fazla mesela karnım 7 aylık gibi. O da normalmiş metabolizma yavaşladığı için. İlk 12 hafta böyle bulantılarla şişkinliklerle geçebiliyor vücut alışana kadar
Senin sat benden 2 gün önde. Aşağı yukarı aynı ilerliyoruz gibi. İnşallah bende yarın içim rahat bir şekilde evime dönerimAyyy içimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Benimde sat göre yarın 6+6 oluyor. sence embriyo görünür mü yarın
Vajinalden görünür bence ama sabrederim diyorsan pazartesi gidebilirsinAyyy içimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Benimde sat göre yarın 6+6 oluyor. sence embriyo görünür mü yarın
Duyarsın canım inşallah içini ferah tut betan gayet güzel kesen de gözükmüşBenim gogus hassasiyeti kasik agrisi vardi bide surkli uyku halindeym mide bulantisida bugn basldi ayin 25 kadar su stresi bi atabilsem kalp atisini duyarsm rahatlrim
Bulantı bende de belli belirsiz var arada oluyor kusmam vs yok çok şükür. Baş dönmesi de olmadı. Herkesin aynı olmuyor canımSat 6+6 ama tahminen bir hafta geriden geliyorum geç döllenme diye düşünüyorum yarın ilk Dr kontrolüm var. Ama bende hiçbir belirti yok bulantı, kusma baş dönmesi VS. En son beta 4500 çıktı. Eşim dalga geçiyor başkasının sonuçlarıyla benimi kandırıyorsun diyehiçbir belirti yaşamadan hamileliği ilerleyen varmı acaba aramızda
Hatayın ilçesinde yaşıyorum canım adanada doktorum yarına randevu aldım. İki gün daha sabredemiycem yarın nasıl olacak dakika sayıyorumVajinalden görünür bence ama sabrederim diyorsan pazartesi gidebilirsin
Bacim simdibuygulama indirdim son adet tarihinin ilk gunu diye sordu oda 30 martti 5 nisanda adet bitti simdi ben 5 nisanimi 30 martimi bazalmaliyim ne zor islerDuyarsın canım inşallah içini ferah tut betan gayet güzel kesen de gözükmüş
Birde sen en son hcg ne zaman baktırdım kaç çıkmıştı canımBenim de geç döllenme canım dün doktora gittim sat a göre 7+1 olması gerekirken ultrasonda 6+0 çıktı. Vajinal bakınca kalp atışı duyduk. Karından kese ve embriyo gözüküyordu. Geçen hafta salı gittiğimde sadece kese gözükmüştü karından. Benim de kanda ilk öğrendiğimden itibaren endişelerim başlamıştı önce kimyasalsa diye korktum sonra dış gebelik midir diye sonra da ya kese boşsa kalp atışı yoksa diye korkmaya başladım. Hepimizde aynı korkular oluyor bence. Burda dertleşmek çok güzel ama her şeyi de fazla araştırmak,okumak iyi gelmiyor insanı ister istemez paniğe sevk edebiliyor bazı gördüğümüz şeyler. Betan gayet güzel artmış bence elindeki olumlu şeylere bakarak iyi düşün ben öyle yapmaya çalışmıştım biliyorum sabretmek çok zor. Sen de birkaç gün içinde doktora gidersen vajinalden kalp atışı dinleyebilirsin bence ama eğer duyulmazsa da korkma çünkü daha erken ve bazen 8. Haftada duyulmaya başlıyor özellikle bizim gibi geç döllenme durumlarında bu durum çok yaygın
Hayır hepimiz öyleyizHatayın ilçesinde yaşıyorum canım adanada doktorum yarına randevu aldım. İki gün daha sabredemiycem yarın nasıl olacak dakika sayıyorumherkes rahat böyle psikopat sadece benmiyim diyorum bazen
Ben 2 kez baktırdım en son 414 çıktı ondan 5 gün sonra karından kese gözüktü 14 gün sonra da embriyo gözüktü ama kalp atışı vajinalden duyabildikBirde sen en son hcg ne zaman baktırdım kaç çıkmıştı canım
İlk günü canım 30 mart üzerinden doğum tarihi ve haftayı hesaplaman lazım daha sonra doktor embriyo ölçtüğünde hafta ve doğum tarihi değişebilirBacim simdibuygulama indirdim son adet tarihinin ilk gunu diye sordu oda 30 martti 5 nisanda adet bitti simdi ben 5 nisanimi 30 martimi bazalmaliyim ne zor isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?