Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Yani 414 sat göre kaçıncı gündü kuzu. Ona göre hesaplama yapıyorum kafamda da
Benim işler biraz karışık canım pcosum var geç yumurtlama görüyorum. Ben adet tarihimi 21 nisan olarak hesaplamıştım ona göre 3 gün sonra 414 çıkmış oluyor. Ama geç döllenme oldu benim o yüzden normale göre biraz düşük çıkmıştı gecikmeyle daha yüksek değerlerle öğrenenler oluyor. Mesela dün 7+1 dim ama ultrasonda 6+0 ölçüldü yaklaşık 1 hafta geriden geliyorum

Kızlar dün doktora gittim tıp fakültesine son adet tarihim 6 nisan beklenen 6 mayıstı yani 4+2 de gittim vajinal baktı çok detaylı bakmadı ama kese görmedi yada bana söylemedi bilmiyorum rahim kalınlığı vs iyi dedi haftaya tekrar çağirdi en son pazartesi betam 245 di haftaya çarşamba 5+1 oluyor görünür mü kese

Vajinalde kese beta 1500 civarındayken görülüyor canım 2 günde bir 2 katı yükselecek şekilde hesaplayıp öyle git bence daha erken

Pcoa yok ama benimde yumurtlamalarım dğzensizdi canım. Benimde 23 nisanda olması gerekiyordu adetim,gecikmenin 9.günü 670le öğrendim ilk. Ama sen daha erken öğrenmişsin benden daha öndesin muhtemelen

Kızlar dün muayenede kesenin altı çaprazında keseye benzer bişey vardı sormayı unuttum heyecandan ama acayip kafama takıldı içi boş ekranın alt kısmında görünüyor bir kısmı ama hemen hemen keseye yakın büyüklükte nedir sizce kese mi kanama alanı mi ne anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-09-12-01-09-648_com.whatsapp.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 42
Pcoa yok ama benimde yumurtlamalarım dğzensizdi canım. Benimde 23 nisanda olması gerekiyordu adetim,gecikmenin 9.günü 670le öğrendim ilk. Ama sen daha erken öğrenmişsin benden daha öndesin muhtemelen
Olabilir canım ama birkaç gün farkımız vardır çok yoktur

Öyle bir şey olsa doktor söylerdi canım

plazenta değilmi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…